KROUD Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2002 ρε παιδια πηρα το sim's hote date και το απλο το sim's για να παιξει.το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω καμια διαφορα.το hot date εδειχνε μπαρ,κλαπακια,χορους με γκομενιτσες κτλ.το βαζω και βλεπω παλι τα ιδια οπως με το πρωτο sim's.παλι σπιτακια,χτισιματα.τελικα ξερει κανενας να μου πει τι παιζει?ποια η διαφορα απο το πρωτο εκτος και εαν εχω προβλημα με το παιχνιδι.<p>[ 25-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: kroud2001 ]</p>
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2002 sou vazei ena extra koumpaki sto arxiko meny pou deixni tin geitonia pou leei go to downtown.. ekei diadramatizete to hotdate.. genika ta expansion tou sims eine moufa.. to hotdate kati leei .. anamenoume to Sims2 an exei multi tha mamaei
ggeorgee Δημοσ. 2 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2002 Ego pali parathrhsa oti sto Hot Date to pc sernetai! De mporo na katalabo giati. Eno sto kanoniko game kai sto House Party ola paizoun normal, sto Hot Date de mporeis na to paiksei to paixnidi! Exo enan Cel:675, me TNT2 16Mb. To systhma den einai koryfaio alla alimono an de mporei na paiksei to SIMS! Ti thelei gia na treksei ayto to game? Malista parolo pou apenergopoihsa ola ta visual effects, pali sernetai! Mhpon mou fortonei sthn 1024x768 (den epilego..trexo exo Sims.exe kai ksekinaei). Any ideas?
KROUD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2002 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2002 εχεις δικιο κανονικα δεν πρεπει να σερνεται γιατι το sim's δεν απαιτει και τα φοβερα πραγματα αν και η καρτα γραφικων που εχεις τα εχει φαει τα ψωμια της.την ιδια ειχα και εγω πριν ενα χρονο.δοκιμασε να βαλεις καινουριους drivers αν δεν εχεις βαλει,παιζουν μεγαλο ρολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.