universe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Για να καταλάβεις τις 'διαφορές' θα πρέπει να έχεις πολύ καλό στέρεοφωνικό και φυσικά καλά ηχεία,αλλιώς μην τρελαθόυμε τώρα.Μιλάμε πάντα για αξιοπρεπή κωδικοποίηση,και ακούγοντας καί διάφορους ήχους.Είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο.
hugelacky Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Για να καταλάβεις τις διαφορές θα πρέπει να έχεις απλά ένα αξιοπρεπές στερεοφωνικό και καλή ακοή!!! :wink: 8)
chrisimone Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 naste kala paides ..... alla lysh den brikame...... ti kanoume omws sthn periptwsh pou egw ta phra ston diko mou disko kai o dikos tou egine format .... exei wraia tragoudakia gamoto .... help paides!!!!!
hugelacky Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Exeis dikio chrisimone...dokimases na kaneis afto pou leei o wizard??? Ρε σεις, εμένα όποτε μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά κατεβάζω τα αντίγραφα ασφαλείας. Στην τελική που ξέρουν αν εγώ έχω το αυθεντικό cd?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.