chrisimone Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 ελπιζω να ειμαι σστο σωστο μερος πηρα απο φιλο δισκο που ειχε αρκετα τραγουδια (se wma) ομως μετα λυπης ανακαλυψα οτι ειναι κλειδωμενα .... TA EKANE RIP στο δισκο και τα μετετρεπε σε wma απο τον MEDIA PLAYER οποτε ειναι προστατευμενα .... τι μπορω να κανω;;;;;
universe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Kanta mp3.An den ksereis pws n ato kaneis pm me na sou ekshghsw.
Costinio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 δε γίνεται ούτε mp3 να τα κάνεις, γενικά δε μπορείς να τα πειράξεις καθόλου, απ' ότι θυμάμαι όταν είχα το ίδιο πρόβλημα...! πρέπει να μετατρέψεις σε mp3 τα αρχεία που είναι στο σκληρό του φίλου σου. A, και να του πεις να τα περνάει κατευθείαν σε mp3!! @@ της Microsoft...
VasKag Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 καπου μεσα στο φορουμ ζηταγε καποιος κατι παρομοιο και νομιζω καποιος ειχε δωσει τη λυση... δεν θυμαμαι ομως που...
universe Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Nομίζω ότι μου είχε συμβεί και μένα μια φορά αλλά αν θυμάμαι καλά μπορούσα να τα πειράξω.Αν έχουν κατάληξη .wma μπορείς να τα κάνεις convert.Απλά πρέπει να κατεβάσεις το προγραματάκι που κάνει convert .wma σε mp3.Αν πάλι πράγματι δεν μπορείς τότε πες στο φίλο σου να στα ξαναγράψει,αυτή τη φορά σε .mp3 O media player 10 εχει επιλογή Rip σε mp3.
duende Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 an ta kaneis convert de xanoun se poiothta logw epanasumpieshs?ekana convert kati wma se mp3 me to dBpowerAMP k elege oti kanontas transcoding (convert apo ena format sto allo) xaneis k allo se poiothta..egw de katalava kamia spoudaia diafora isws logw oti ta original wma itan 192k alla...anarwtiemai
hugelacky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Genika me ka8e metatroph xaneis poiothta! Sta 192kbps omws den xaneis ais8hta poly.Oxi toso wste na mporeseis na katalabeis thn diafora se hxeia ypologisth. Diafora mporei na katalabeis an ta grapseis (kai to arxiko wma kai thn metartoph tou se mp3) se audio cd kai me arketh ypomonh katseis mprosta apo ta hxeia tou stereofwnikou...
wizard Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Ρε σεις, εμένα όποτε μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά κατεβάζω τα αντίγραφα ασφαλείας. Στην τελική που ξέρουν αν εγώ έχω το αυθεντικό cd? (Άσχετο που εγώ είμαι νόμιμος και πάντα το έχω!!!)
universe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Siga kai mhn katalabete th diafora meta apo metatroph.Mia vdomada na katsete mprosta apo ta hxeia kai na psaxnete.
Godfath3r Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Την μετατροπή απο mp3 σε audio cd εγώ πάντως την καταλαβαίνω στο στερεωφωνικο...Έχει αισθητή διαφοορά!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Aν έχει αισθητή διαφορά τότε δεν γίνεται καλή κωδικοποίηση. Αλλαξε ρυθμίσεις ή πρόγραμμα.
Godfath3r Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Σαν τί ρυθμίσεις δηλαδή?Το Nero είχα χρησιμοποιήσει και encoder δεν θυμαμαι για να πώ την αλήθεια.Όταν λέω αισθητή πάντως δεν εννοώ οτι κάνει μπαμ.Απλά αν το προσέξεις φαίνεται...
hugelacky Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Kala re seis,apo mp3 128kbps se audio cd eseis den akoute diafora??? Ti na pw??? Kai mialme gia ton teleftaio Lame. Gia ta 192kbps eipa: Sta 192kbps omws den xaneis ais8hta poly. Ektws an akoute oloi mono mpitia ta opoia ontws den xanoun poly giati den exoun kai polles mesaies se anti8esh me ki8aristikh mousikh opou ta piatinia kai oi mesaies ths ki8aras "tsekourwnontai" ligo!!
Godfath3r Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Μπράβο...To Lame ήταν που δεν θυμώμουν!!!Αυτό λέω και γώ hugelacky...(Beatakia δεν ακούω πάντως!)
SGP Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Υπάρχει διαφορά μεταξύ mp3 και cd... Εκεί που πραγματικά δυσκολεύεται κανείς να τη καταλάβει είναι στα 320kb/s. Δεν μιλάω βεβαια για ηχειάκια των 100-200?... Εκεί, πραγματικά, με 192 είσαι άρχοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.