Προς το περιεχόμενο

Αρχειο.....φαντασμα !!

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα μόνο που δεν είναι spyware/virus αλλα:

Κάποτε για να δοκιμάσω αν ένα SP για win2k δούλευε το έτρεξα στα XP μου (ήξερα ότι απλά θα μου βγάλει msg ότι δεν έχω σωστή έκδοση΄, όπως και έγινε). Από τότε έχει δημιουργηθεί ένας φάκελος i386 ο οποίος δεν σβήνεται ούτε από κονσόλα,ούτε από safe mode ούτε από Nero. Έχω βάλει τον σκληρό σε άλλο pc και για την ακρίβεια τώρα είναι σε external case με usb... Γιατρέ θα ζήσω? :shock:

Δημοσ.
h monh lysh pou eixa vrei gia antistoixo provlima htan na mpw apo win98 kai na to svisw

an den exeis dual boot phgaine to disko se allo pc me win98

Όπως επίσης και από LAN' date=' αν υπάρχει. :)

Δοκίμασε όμως και να δημιουργήσεις ένα νέο .txt και να το μετονομάσεις από [i']mplampla.txt[/i] σε filename.exe (filename = όπως λέγεται το .exe σου).

Στην συνέχεια μετακίνησέ το στον φάκελο που βρίσκεται το .exe και κάνε αντικατάσταση μόλις σου ζητηθεί.

Αυτό βέβαια θα μπορεί να γίνει μόνο αν δεν χρησιμοποιείται το αρχείο εκείνην τη στιγμή.

Αυτό θα το δεις όπως είπε και ο StavrosD, από τον task manager. :)

Αν δεν πιάσει κανένας τρόπος από αυτούς, μάλλον είναι spyware... :roll:

Δημοσ.

kai last but not least... sto sysinternals.com exoune free to process explorer,

me to find vriskei pio sygkekrimeno process xrhsimopoiei to arxeio kai meta

kaneis kill process,

'h an den ginetai, "close handle" gia na apeley8erwsei to file.

Δημοσ.

Το προβλημα λυθηκε και σας ευχαριστω ολους και ιδιαιτερα τον nuxx που ειχε την φαεινη ιδεα για τον explorer απο το nero γιατι τελικα μονο απο κει μεσα μπορεσα να τα σβησω. :D

Δημοσ.
Το προβλημα λυθηκε και σας ευχαριστω ολους και ιδιαιτερα τον nuxx που ειχε την φαεινη ιδεα για τον explorer απο το nero γιατι τελικα μονο απο κει μεσα μπορεσα να τα σβησω. :D

;) Glad I could help (kai emena enas apo to insomnia me eixe boithisei legontas mou auto akrivos pou sou eipa)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...