Προς το περιεχόμενο

shared internet connection limiter

dreamcast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia tha hthela na sas rwthsw:yparxei tropos na balw orio sthn taxythta?

dwkimasa to netlimiter alla douleuei mono gia ton diko mou pc[main].yparxei programma na me bohthisei na balw orio taxythtas sto deutero pc pou xrhsimopoiei thn ADSL?KAI TA 2 PC exoun windows xp sp1!to modem to exei o [main] kai exw kanei share me to deutero pc!tha hthela thn bohtheia sas :roll:

tha me bohthouse epishs enas tropos na balw orio ston arithmo twn i.p pou mporei na syndethei tautoxrona h adsl!euxaristw!

Δημοσ.

hugelacky, o dreamcast, μιλάει για δίκτυο.Όχι για περιορισμό της ταχύτητας στο pc που χρησιμοποιεί.Αλλά σε κάποιο άλλο του δικτύου!!

Δημοσ.

Dreamcast,αναλογο προβλημα εχω και εγω αλλα σε πιο μεγαλο βαθμο (θελω να "περιορισω" καμια 20αρια PC.

Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καποιο προγ/μα η εστω συσκευη που κανει τετοιο κεντρικο ελεγχο/περιορισμο για το bandwith των clients.

Παντως ενας συνεργατης πολυ παλιοτερος απο μενα μου ειπε για μια λυση.Ενα συστημα με LINUX το οποιο να ελεγχει το internet sharing και επιβαλει περιορισμους στα PC.

Προσωπικα ειμαι ασχετος με LINUX αλλα αν ξερεις (και δεδομενου οτι ειναι μικρων απαιτησεων λειτουργικο οποτε βαζεις και κανα παλιο PC) πιστευω θα ειναι μια καλη λυση.Κανει και για firewall φυσικα.

Δημοσ.

3 ways:

Μέσω QoS από Windows Server

Μέσω Active Directory [ πρέπει όπως καταλαβαίνεις να φτιάξεις Domain ]

Μέσω BS από το Router [ αν το υποστηρίζει ]

Πές μας και ποιό ADSL Router έχεις.

Δημοσ.

paidia tha hthela ena programma gia windows xp :(

ta pragmata pou anaferete mou fenonte kinezika^^

tha me bohthouse an mporousa na meiwsw ton arithmo twn tautoxronwn syndesewn!p.x an yparxei tropos na emposidw to modem na syndeetai me panw apo 10 i.p tautoxrona!

euxaristw ! :wink:

Δημοσ.

μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις ενα proxy στο server pc,

CCProxy (shareware, free for 3 users)

http://www.youngzsoft.net/ccproxy/bandwidth-control.htm

αυτο βεβαια σημαινει να απενεργοποιησεις το sharing tou modem, το Internet connection sharing των windows xp, για να αναλαβει τη δουλεια ο proxy.

ή τουλαχιστον να το κανεις για τα προγραμματα που καταναλωνουν bandwidth

πχ. browsers, ftp clients , P2P

(τους mail clients καλυτερα ασε τους να περνανε κατευθειαν, χωρις proxy.)

μετα πρεπει να σεταρεις ολα αυτα τα προγραμματα να βλεπουν τον proxy, αντι να βγαινουν κατευθειαν interret.

θελει λιγο διαβασμα στο Help

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...