Προς το περιεχόμενο

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ WINAMP (?)

DEEPBLUECK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.betanews.com/article/Death_Knell_Sounds_for_Nullsoft_Winamp/1100111204

Simfona loipon me ayto to ar8ro,ta perissotera melh ths Nullsoft apoxorisan kai exun meinei orismena mono gia kapoia mikra updates,alla mallon eftase to telos.Diavaste sto parapano link gia perissotera.

Ego ti na po?Krima.San programma den to xrhsimopoio etsi ki allios tora pia(apo tote pu vgike o WMP10 exo strafei se ayton) alla den payei to Winamp na einai kati to 8riliko...Krima,as elpisume oti aytoi pu apoxorisan 8a vgalun tpt kainurgio....

• Super Moderators
Δημοσ.

Με το Winamp φυσικά - επειδή σταμάτησαν να τον αναπτύσουν, θα σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις παλιότερες εκδόσεις (που είναι μια χαρά) ;

Δημοσ.

Πάντα κάτι τέτοιο γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Αποχωρήσεις στα καλά καθούμενα; Δεν είμαστε καλά! Εκτός και αν δούλεψε ο Μπίλυ και πάλι...

:D

Δημοσ.
Και τωρα με ποιον ελαφρυ player θα τρεχουμε τα mp3 μας?

Μα με το foobar2000 φυσικά.

Δε ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά στα credits του winamp 5.05 λέει winamp 5.05 The final edition (for now).

Δημοσ.
Και τωρα με ποιον ελαφρυ player θα τρεχουμε τα mp3 μας?

Μα με το foobar2000 φυσικά.

Δε ξέρω αν το έχετε προσέξει' date=' αλλά στα credits του winamp 5.05 λέει winamp 5.05 The final edition (for now).[/quote']

Ειχα ρωτησει και σε ενα αλλο post: Γιατι το foobar δεν αναγνωριζει τα ελληνικα tags; Γινεται να διορθωθει το προβλημα;

Thnx

Δημοσ.

Ειχα ρωτησει και σε ενα αλλο post: Γιατι το foobar δεν αναγνωριζει τα ελληνικα tags; Γινεται να διορθωθει το προβλημα;

Thnx

Έχω συναντήσει ελάχιστες φορές αυτό το πρόβλημα. Ίσως επειδή τα tags έχουν unicode χαρακτήρες; Πάντως τα περισσότερα δικά μου δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Thnx

Έχω συναντήσει ελάχιστες φορές αυτό το πρόβλημα. Ίσως επειδή τα tags έχουν unicode χαρακτήρες; Πάντως τα περισσότερα δικά μου δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Κι εμενα δεν το κανει σε ολα, αλλα σε αρκετα. Τα tags τα εχω κανει με το ιδιο προγραμμα ολα... :(

Δημοσ.

Εγω κατεβασα την Pro εκδοση 5.05 του winamp,για να καταλαβετε ειχα μεινει εδώ και καιρό στην 2.8 ή κατι τέτοιο,δεν υπηρχε κανενας λογος να αναβαθμιστω.Τωρα το εκανα τυχαια επειδή θα παω να το βαλω σε μία φίλη.Βλεπω ωραία κολπα σε αυτη την εκδοση,καιμε cd,κανουμε encode και μόνο καφέ δεν ψήνουμε,θα βγαλω μια τετραετία μια χαρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...