tyxodioktis100 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Καλησπερα.... Ηθελα να κανω μια ερωτηση σε οποιον μπορει να βοηθησει. Εχω εναν σκληρο στον υπολογιστη μου. Το θεμα ειναι οτι αγορασα εναν καινουργιο και θελω να αποσυρω τον παλιο και να κρατησω μονο τον καινουργιο... Πως μπορω να αντιγραψω ολο το λειτουργικο μαζι με τα program files μου στον αλλο σκληρο ωστε να μην χρειαστει να κανω εγκατασταση απο την αρχη? Στην ουσια να κανω ενα κλωνο του ενος σκληρου στον αλλο. Το θεμα ειναι βεβαια να λειτουργουν και τα προγραμματα σωστα. Me registry kai etsi ti ginete? Εχω Xp Home Sp1, παλιο σκληρο εναν IDE 80GB και καινουργιο enan SATA 250GB. Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια...
madsc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Θα χρειαστείς κάτι σαν το ghost κ την εντολή disk 2 disk. Υπάρχει sticky στο software section. /sc
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 [...] Υπάρχει sticky στο software section. Και συγκεκριμένα αυτό.
tyxodioktis100 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Euxaristw poli!!!!!!! To katevasa idi tha to meletisw!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.