Προς το περιεχόμενο

acer aspire 1362 wlmi

riginos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia skeftomai na agorasw ena notebook kai psaxnontas sto net vrika auto to montellaki apo to e-shop. ferei epexergasti amd sempron 2800+ 512 mb ram 40gb hdd dvd dual nvidia go5200 64mb klp teliki timi me extra floppy(usb) kai tsanta metaforas 1280 euro.ti lete? na to parw?

Δημοσ.

kai ego meta apo poli skepsi kai psaskimo kateliksa se auto to montelo. To exo idi parageilei kai mallon tha to exo tin paraskeui. Parepiptontos sto radio korasidi tha to breis 1130 eyro!!!!!

Δημοσ.

Και μόλις άνοιξα τόπικ. Ψάχνω και εγώ για λαπτοπ, και τώρα είδα αυτό που λέει το παιδί και μου γυάλισε από άποψη δυνατοτήτων. Στο Ράδιο Κορασίδη σίγουρα έχει τόσο; Αν είναι θα πάω κατευθείαν εκεί! :o Και εγώ για απλή χρήση το θέλω (ούτε καν παιχνίδια και dvd-ripping)...

Δημοσ.
oson afora to olo sistima sas fainetai axiologo?

o sempron ti diafores ehei me ton barton kai tous loipous tis amd?

mporei kapios na mou apantisei?einai diladi kati san ton antistiho centrino tis intel? xamilis katanalwsis?

kai kati allo pia i gnwmi sas genikotera gia tous acer?axizoun ta lefta tous?sxesi timis kai apodosis?

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ στη θέση σου θα έδινε άλλα 15euro απ' τα 1280 που σκοπεύεις να δώσεις και θα έπαιρνα ασυγκρίτως καλύτερο φορητό. (Acer 4001 WLCi)

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.907547

Οπωσδήποτε θα έπαιρνα μόνο Centrino επεξεργαστή γιατί δίνει διπλάσια διάρκεια μπαταρίας, είναι αθόρυβος και δεν υπερθερμαίνεται. Οτιδήποτε άλλο είτε της intel κλασσικός P4 είτε της Amd (sempron ή 64bit) δε θα το συνιστούσα αν μιλάμε για "φορητό" φορητό και όχι φορητό γραφείου.

O Sempron ειναι ο παλιος AthlonXP με επίσης μεγάλη κατανάλωση...

Ο συγκεκριμένο ACER έχει και φοβερή κάρτα γραφικών Radeon9700 αν σ' ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. ΚΑΜΙΑ σχέση με την Go5200...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...