Προς το περιεχόμενο

Ακουστε κουφο....΄

npapak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγε ενα φιλαρακι μου σε ενα βιντεο κλαμπ για να νοικιασει το colin mc ray rally 5 και του λενε¨"Μη το αντιγραψεις γιατι καταστρεφετε καποιο αρχειο και δεν ειναι μετα αναγνωνιμο το cd και θα το πληρωσεις.".....Εχετε να πειτε τιποτα????????

Δημοσ.

Πες στο φιλο σου να πει στο video club οτι απο τη στιγμή που έβαλε το παιχνίδι στον υπολογιστή του, του χάλασε κάποιο αρχείο και τώρα δεν είναι αναγνώσιμος ο δίσκος του και πρέπει να του τον πληρώσουν....

Καλά είμαστε σοβαροί;

Δημοσ.

Ρε παιδια μου φανηκε πλυ παραξενο αυτο και θελω να ξερω αν αληθευει.

Παντως εχεις δικιο θα παρει και τα λευτα του πισω θα το γραψει κιολας...

Δημοσ.

Συγνώμη και μην παρεξηγηθείς φίλε μου αλλά μήπως το φιλαράκι σου έδειχνε άτομο με έλειψη νοημοσήνης;

Πιο μεγάλη βλακεία δεν έχω ακούσει! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ (ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ CD ΕΙΝΑΙ CLOSED SESSION) ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ο υπάλληλος το CLUB δεν ήθελε απλώς το φιλαρακι σου να έχει το παιχνίδι από κακία ή οτιδήποτε άλλο...

μην παρεξηγηθείς για το φιλαράκι σου αλλά το είπα εκ μέρους όλων μας, που προσπαθούν κατι τιπάδες να το παίξουν έξυπνοι...

Δημοσ.

Απλώς μην το αντιγράψει γιατί είναι starforce 3 και θα πάθει ζημιά 0.8 euro που κάνει ένα blanc dvd.

Πάντως θα βρεθεί λύση σε στυλ TRD2 με mini image.

Δημοσ.

disclaimer!!!!!:

------Δεν εχω κανενα ηθικο κολλημα , τα περισσοτερα παιχνιδια που εχω ειναι αντιγραφες-------

Ο υπάλληλος το CLUB δεν ήθελε απλώς το φιλαρακι σου να έχει το παιχνίδι από κακία ή οτιδήποτε άλλο...

σορρυ μαν αλλα δεν νομιζω το να προστατευεις την επιχειρηση σου ειναι κακια!!! ο βιντεοκλαμπας ζει εν μερη απο τα παιχνιδια που νοικιαζει! αν ο πελατης αντιγραψει το παιχνιδι τοτε δεν προκειται να το νοικιασει για δευτερη βδομαδα ας πουμε!!!

εσυ που την βλεπεις την κακια στο να προσπαθεις να προστατεψεις την δουλεια σου????????????

Δημοσ.

nomizo pos an elege pos iparxei ena olokliromeno sistima parakolouthisis sto cd me nanotexnologia kai pos an to antigrapseis to vradi tha vgei apo to cd kai tha sou kopsei ta @rxidi@ tha itan pio pistikos.

Δημοσ.

lol ela ok, h codemasters edw kai 2-3 xronia exei anapty3h mia texnologia pou otan antigrafeis ena diskaki se ena allo kapoia arxeia sto grameno diskaki meta apo kapoio xroniko diasthma xalaei to eixe protobalei sto lma manager gia ps1. Twra enas apo tous dyo den katalabe kala kai eipe allwn ta allwn.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...