Προς το περιεχόμενο

Προτείνετέ μου TFT 19'' μέχρι 800euro

doc1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hyundai ImageQuest L90D+ :twisted:

The Hyundai ImageQuest L90D+ has an industry leading ultra-fast 8ms response time making it perfect for blur-free video and gaming. With it's 700:1 contrast ratio and excellent viewing angle their is no other TFT/LCD that can match the quality and performance of Hyundai's latest L90D+ LCD Monitor.

- 8ms Response Time

- 0.294mm of Pixels Pitch

- 700:1 Contrast Ratio

- 300 CDm² Brightness

- 150°/ 135° (h./v.) Viewing Angles

- frequency range 31 to 80kHz horizontal and 56 to 75Hz vertically

- Automatic Picture Synchronisation

- 1280 x 1024 with 60Hz recommended resolution

- 16.7 million colors display

- Dual inputs: D-Sub and DVI-D signal input

- DVI cable included

- integrated loudspeaker (2ch x 2 Watts RMS)

- headphone connection

- TCO 03

- Kensington ready

- Integrated power pack (Saving more desk space)

- 3 years on-site warranty

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...oti exo kaluterh kata 5% geometria apo tis alles otones...

Αυτό δεν ισχύει στις TFT. Όλες οι TFT έχουν τέλεια γεωμετρία.

Οχι, οχι 2 ειναι τα μειωνεκτηματα των tft 1) Η χρωματικη αποκλιση και 2) η μη σωστη απεικονιση γεωματριας.

Μπορεις πολλη ευκολα να δεις ή να ρωτησεις εναν γραφιστα γιατι δουλευει ακομα με crt θα σου απαντηση αυτα τα πραγματα.

Εχω δουλεψει με το corel και σε full enhanced preview window να βλεπω τον κυκλο κατι μεταξυ κυκλου και ελειψης ή να βλεπω εγω μπλε και ο πελατης γαλαζοπο μπλε.

Τελεια γεωμετρια δεν υπαρχει ουτε καν στις crt ποσο μαλλον στις tft.

Δημοσ.
τα μειωνεκτηματα των tft 1) Η χρωματικη αποκλιση

Σωστό.

και 2) η μη σωστη απεικονιση γεωματριας.

Λάθος. Το response time και οι γωνίες θέασης είναι τα άλλα 2 μειονεκτήματα.

Μπορεις πολλη ευκολα να δεις ή να ρωτησεις εναν γραφιστα γιατι δουλευει ακομα με crt θα σου απαντηση αυτα τα πραγματα.

Δε το νομίζω. Για το χρώμα σίγουρα θα μου πει.

Εχω δουλεψει με το corel και σε full enhanced preview window να βλεπω τον κυκλο κατι μεταξυ κυκλου και ελειψης ή να βλεπω εγω μπλε και ο πελατης γαλαζοπο μπλε.

Εγώ γιατί σε όλες τις σωστά ρυθμισμένες TFT βλέπω τον κύκλο κανονικά; Μήπως χρησιμοποιείς λάθος ανάλυση; Οι 17" και 19" TFT έχουν native ανάλυση 1280x1024 (λόγος 5:4), αν χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε άλλη ανάλυση 4:3 είναι λογικό να παρατηρείς αυτό που λες. Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα. Άντε, να κι άλλο ένα μειονέκτημα των TFT. Δοκίμασε οποιοδήποτε διαγνωστικό πρόγραμμα για οθόνες στη native ανάλυση μιας TFT και θα δεις ότι έχουν άψογη γεωμετρία.

Για το χρώμα σε παραπέμπω στις γωνίες θέασης. Να ξέρεις ότι πέρα από τα TN panel (twisted nematic), υπάρχουν και άλλες τεχνολογίες (PVA, MVA) που έχουν γωνίες 170-178 μοιρών και εμφανίζουν ελάχιστη αλλοίωση στα χρώματα.

PS. Για τη γεωμετρία μπορεί να φταίει και η VGA σύνδεση. Αν τη συνδέεις αναλογικά πρέπει πρώτα να κάνεις (auto) configuration όπως θα έκανες και μια CRT. Σε DVI σύνδεση δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Teoulas, συμφωνο μαζι σου για το responce time και την γωνια θεασης αλλα και για την γεωμετρια το ειχα συζητηση παλαιοτερα με γραφιστα του ΔΟΛ και απ'οσο ειδα υπηρχε αυτο προβληματακι το οποιο ομως ήταν ανεπαισθητο (εγω προσωπικα με το ζωρη το διεκρινα). Ο τυπος το δουλευε με dvi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...