yian Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 +1 και από εμένα ότι η διαχείρηση του bandwith στο πανεπιστήμιο της Πάτρας είναι τουλάχιστον άθλια....! Και μιας και είμαι από τους "τυχερούς" που δουλεύουν σε γραφείο και όχι σε υπολογιστικό, μπόρει να κατεβάζεις την μια στιγμή με +100k/sec αλλά μπορεί μετά να πέσει το δίκτυο και να μην ανοίγει ούτε σελίδα Πάλι καλά που υπάρχει και το εσωτερικό δίκτυο για κάνα heavy download :wink: Περισσότερα εδώ για το δίκτυο του πανεπιστημίου Πάτρας : http://forum.upnet.gr/
StavrosD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Κοίτα όταν κατεβάζεις ένα αρχείο pdf 6MB και θε πάνω από 10 λέπτα τι να σου πω; Βέβαια μπορεί να φταίει και ότι είναι οι υπολογιστές παλιοί. Τέλος πάντων αν Σταύρο έχει κάποια άκρη πες μου.... Α κάτι λέγαμε στη σχολή να κάναμε τοπικό ασύρματο δίκτυο (δε νομίζω να γίνεται πάντως) Υπάρχει τρόπος να παρακάμπτεις τα κλεισμένα port, αλλά αν μαθευτεί θα γονατίσει το δίκτυο όπως και στην εποχή του ΚΑΖΑΑ. Όσο για το ασύρματο δίκτυο, θα γίνει στο καινούργιο υπολογιστικό, στο ισόγειο.Θα είναι έτοιμο εντός του εξαμήνου, και πιθανόν και πριν τα χριστούγεννα. Ίσως να είναι και μερικά ΙΡ ελεύθερα για όσους έχουν φορητούς με WiFi αλλά είναι ακόμα υπό συζήτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.