geokok Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Γεια σε όλους, τώρα πέρασα στην Πάτρα (Μηχ. Αερ. Μηχ) και παρατήρησα ότι και στην βιβλιοθήκη και στο υπολογιστικό κέντρο της σχολής μου τα πάντα είναι υπό περιορισμένο....Δεν σου δίνεται η δυνατότητα να εγκαθιστάς νομιμές και δωρεάν εφαρμογές (όχι φυσικά Kazza και DC++) και οι ταχύτητες download/upload είναι ΑΘΛΙΕΣ. Δηλαδή αν θες να κατεβάσεις κάποια μεγάλη εφαρμογή linux πρέπει να τρέχεις στα net cafe. Ξέρει μήπως κανείς πιο ψαγμένος κανένα κέντρο ή κανένα εργαστήριο ή κάποια λύση τέλος πάντων;
ba_eas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Καλώς ήρθες στο club... Όσο και να ψαχτείς όσο και να προσπαθήσεις δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα... Είναι όλα τόσο καλά κλεισμένα και φυλαγμένα που δεν αξίζει.
karib Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Γιατι ενας φιλος μου στην Ξανθη και αλλος ενας στα Γιαννενα, εχουν κατεβασει τα giga της ζωης τους? Εκει ειναι πιο ελευθερα?
cronos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Γιατι ενας φιλος μου στην Ξανθη και αλλος ενας στα Γιαννενα, εχουν κατεβασει τα giga της ζωης τους? Εκει ειναι πιο ελευθερα? Εξαρτάται από πού κατεβάζεις. Αν κατεβάζεις από υπολογιστικό κέντρο που υπάρχουν 20 PC και είναι ανοιχτό σε όλη τη σχολή τότε υπάρχει περιορισμός ταχύτητας. Αν κατεβάζεις από κάποιο άλλο γραφείο, ο περιορισμός ταχύτητας δεν υπάρχει.
geokok Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Το θέμα είναι θα βρούμε κανένα τέτοιο γραφείο;;;;Η θα πρέπει να κάνουμε πτυχιακή για να κατεβάσουμε με καμιά αξιόλογη ταχύτητα
lallasgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Opws to eipes einai...Pairnontas ta xronia isws kaneis kanena kone mesa se kapoio apo ayta ta grafeia opws exw egw p.x. Pros to paron prospathise na baleis sto spiti sou kamia dsl na deis tin ygeia sou kai min to paideueis poly me to panepistimio opws eipe kai o Ba_eas einai ola plirws klydwmena.... To kone pantws psaxto kapou pros Hlektrologous giati stis alles sxoles xrwma ta pragamta...
vageco Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 paidia imoun patra apo to 1996...kai eimai pali....pali kala pou eftiaksan ipologistika kedra...kai simera mporeis na deis kana mail.....;)alla ok einai klidomena, ta port....kanoun oikonomia dto badwitch...ti na pw...kai edwpou eimai sto ereunitiko kedro ola klidomena pali kala pou mpenoume irc....
HaPagan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά τα πράγματα στο Πανεπιστήμοι Αιγαίου στη Σάμο ( http://www.icsd.aegean.gr/ ) που είμαι εγώ , είναι μια χαρά . Από το εργαστήριο της σχολής μου κατεβάζω τα πάντα με 200 KBps !
karib Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά τα πράγματα στο Πανεπιστήμοι Αιγαίου στη Σάμο ( http://www.icsd.aegean.gr/ ) που είμαι εγώ , είναι μια χαρά . Από το εργαστήριο της σχολής μου κατεβάζω τα πάντα με 200 KBps ! Τελικα καλυτερα να εισαι εκτος Αθηνας-Θεσσαλονικης-Πατρας! Οσο πιο απομακρυσμενα τοσο λιγοτερο ελεγχομενα!
Jheremias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Featuring..... Καλή δύναμη για σας
StavrosD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Είμαι και εγώ στην Πάτρα, στους μηχανολόγους. Να σου πω γιατί σέρνεται το δίκτυο; Επειδή σε αντίθεση με το πολυτεχνείο στην Αθήνα που έχει 1Gbit ανά σχολή, εδώ έχουμε 26Mbit για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ!!!! Δηλαδή τα 26Mbit μοιράζονται στους μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, χημικούς μηχανικούς, θεατρικών σπουδών, παιδαγωγικό, χημικούς, φυσικούς, μαθηματικούς, κτλ. Εδώ κοίτα ένα διάγραμμα για να δεις ότι είναι γεμάτη η γραμμή του πανεπιστημίου, και δεν έχουν βάλει κόφτη στην σχολή μας: http://netmon.grnet.gr/traffic/patra/patra-upatras-atm.grnet.gr.html (το διάγραμμα είναι από τον κόμβο της αθήνας, οπότε το out αντιστοιχεί στο τί κατεβαίνει εδώ, και το in στο τί φεύγει) Η γραμμή είναι 31Μbit/sec, από τα οποία τα ωφέλιμα έιναι τα 26 όπως προανάφερα. Τα υπόλοιπα πάνε σε δεδομένα διαχείρησης της σύνδεσης, ελέγχου σφαλμάτων, overhead κοινώς.
geokok Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Κοίτα όταν κατεβάζεις ένα αρχείο pdf 6MB και θε πάνω από 10 λέπτα τι να σου πω; Βέβαια μπορεί να φταίει και ότι είναι οι υπολογιστές παλιοί. Τέλος πάντων αν Σταύρο έχει κάποια άκρη πες μου.... Α κάτι λέγαμε στη σχολή να κάναμε τοπικό ασύρματο δίκτυο (δε νομίζω να γίνεται πάντως)
george79 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 katebase apo ergasthrio kai tha deis asprh mera!!!!!1
kx5 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Αν έχεις κάποιο φίλο που μένει μέσα στην εστία και έχει pc... τα προβλήματα σου τελείωσαν. Μέσα στα δωμάτια, Download από το internet: 200-450KBytes/s Download από το εσωτερικό δίκτυο: 1-1.5MBytes/s ...
@thanatos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 download mesa apo to eswteriko gigabit diktyo tou TEI athinas. 800kb/s sto diko mas tei o firewall kobei ta panta apo exw pros ta mesa.Apo mesa pros ta exw einai ola anoixta.O admin omws einai poly kalos kai parakolouthei ta panta opote ama dei oti se kapoia porta tou switch yparxei perrisotero upload apo download tote kleidwnei thn porta thewrontas pws eite to pc exei kapoio io kai stelnei data synexeia pros ta exw h kapoios kanei share arxeia kai trabane apo exw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.