Προς το περιεχόμενο

Τι ακριβως συμβαινει με τον Internet Explorer? Θα ζησει?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, περαν των προτιμησεων που εχει ο καθενας, το ζητημα ειναι αν μπορουμε να ξερουμε τι θα κανει η Ms με τον IE.

Γιατι οπως και να το κανουμε, ο καθενας μας εχει να πει σελιδες που για τον α ή β λόγο ανοιγουν μονο με Ie. Και παλιοτερα, και τωρα, και στο μελλον.

Πως να το κανουμε, το τι θα γινει με το 90% της αγοράς, με τον ενα ή τον άλλο τροπο δεν νομιζω οτι μας αφηνει αδιαφορους!

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

karib, έχω την εντύπωση πως δεν ενδιφέρει και πολύ κόσμο τι θα κάνει η M$ με τον ΙΕ. Μιλάμε πάντα για τον τελικό χρήστη.

Όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή ο ΙΕ είναι κάτι που μας τον έφεραν στο πιάτο χωρίς να το ζητήσουμε.

Εγώ θέλω να μπορώ να σερφάρω στο Internet. Είτε με ΙΕ είτε με Mozilla σημασία έχει να κάνω τη δουλειά μου.

Παρ' όλα αυτά διαφωνώ με τον billpeppas στο ότι η M$ σκοπεύει να σταματήσει την ανάπτυξη του ΙΕ. Νομίζω ότι ο dimitris__ και ο random έδωσαν την απάντηση.

Οι μεγάλες εταιρίες όπως Infoquest, Pouliadis, κλπ στηρίζουν τον ΙΕ και φυσικά την Μ$. Κερδίζουν χρήματα από αυτήν.

Όλα τους τα project (e-shop, service managment κλπ) είναι βασισμένα πάνω στο ΙΕ. Καθώς και αρκετά συστήματα web banking. Στην Πειραιώς για παράδειγμα, μπαίνω με Mozilla αλλά δεν παίζει σωστά.... :(

To Microsoft® Business Solutions-Navision® είναι το νέο πακετάκι που προωθεί η M$ τον τελευταίο καιρό. Και πάντα στις μεγάλες επιχειρήσεις.

Κάποιοι μιλούν για απώλειες του ΙΕ σε ποσοστό κοντά στο 10% τα επόμενα 2 χρόνια.

Έχω την εντύπωση ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Και φυσικά στους τελικούς χρήστες και όχι σε OEM ή Corporate περιπτώσεις.

Και να σας προβληματίσω με κάτι ακόμα:

Η IBM, η Google και πάρα πολλές μεγάλες εταιρίες, επενδύουν στο ανοικτό λογισμικό. Λέτε να είναι τυχαίο;;;; Μάλλον κατάλαβαν ότι βγάζουν ποιό εύκολο χρήμα εκεί....

Δημοσ.

Παντως η τοση σιωπη της Microsoft, να το παιζει απαθης θεατης των εξελιξεων, δεν μου φαινεται αθωα.

Δημοσ.

ο opera μπορει να ειναι ο τέλειος για τον Χ χρήστη, αλλα να διαδοθεί σε μεγάλο πλυθησμο αποκλείεται, αυτο εννοω. δεν εχει σχεση με δυνατοτητες και ασφαλεια, αλλα με το μοντελο shareware.

εσυ μπορει να εισαι διαθετιμενος να πληρωσεις ή να ξερεις να το κρακαρεις,

αλλα η μεγαλη πλοιοψηφια

εχει πολλες εναλλακτικες δωρεαν λυσεις,

ή δεν γνωριζει περι κρακς.

και φυσικα να σερφαρεις με το μπανερακι einai out of the question..

Δημοσ.

Teleytaia dokimasa olous tou browsers pou kykloforoun kai katelhxa ston Internet Explorer. Einai standard douleyei panta swsta kai xwris kanena provlhma. Katalavainw to apo apopsh security einai poly pisw alla ti na kaneis? Egw pisteyw oti h ms mallon den milaei giati etoimazei kati poly kalo!! Mporei ayto na einai enas ex-arxhs programmatismos enos plohgou poly kalyterou apo ton I.E :D

Den nomizw na afhsei h ms ena toso symantiko kommati opws einai to internet se alla xeria...

Δημοσ.

"Einai standard douleyei panta swsta kai xwris kanena provlhma."

Βεβαίως...

Να μετρήσω τις φορές που μου είχαν κλείσει όλα τα IE Windows , με κάποιο σφάλμα?

"Egw pisteyw oti h ms mallon den milaei giati etoimazei kati poly kalo!"

Σίγουρα.

Την λίστα με τις ωραίες , αλλά μη υλοποιήσιμες ιδέες από την Microsoft:

WinFS

AWFF

άντε , τώρα μπαίνει και ο IE στην λίστα.

Δημοσ.

Xalara kai den to sizitame gia serfarisma me banner!!!Se ligo tha mou kremasoun kai diafimistikes afises sto domatio mou!!ELEOS!Kai ti na ta kaneis ta "ensomatomena" tou Opera?An thelo IRC,vazo mIRC i akoma kalitera XChat as poume....An thelo mail program,xrisimopoio to Outlook...To kathe programma sti thesi tou...Ti simainei den paizei mia selida ara anoigo IE?Edo milame gia periptosi eksalipsis tou IE...An den ipirxe ti tha ekanan oi Opera-ikoi diladi?Firefox Rulez...Open Source is open source!Teleia kai pavla! 8)

Δημοσ.
Πάντως αν πεθάνει, εγώ ούτε στην κηδεία του δεν θα πάω.

:D :D AAAAaaaaahahahahahahaha

Εγώ μετά απο πολύ καιρό που χρησιμοποιούσα Opera κατέληξα στον Maxthon.Ο λόγος?Οτι δεν χρειάστηκε να ανοίκω τον IE!!!!!!!!

Δημοσ.

Οτι δεν χρειάστηκε να ανοίκω τον IE!!!!!!!!

Γιατι? Ο Opera δεν νομιζω οτι στηριζεται καθολου στον IE.

Δημοσ.
Επίσης η MS είναι δεσμευμένη να δίνει patches - fixes για τον IE σαν μέρος του λειτουργικού που είναι, και μάλιστα το κάνει σε σχετικά μικρό διάστημα, ενώ το open source ή κάποιες μικρές εταιρίες που φτιάχνουν browsers δεν παρέχουν την ίδια ασφάλεια.

!!

Προφανώς δεν παρακολουθείς καθόλου την ασφάλεια των browsers. Τα open source έχουν πολύ πιο γρήγορη ανταπόκριση σε patches και δεν αφήνουν critical flaws να διωρθωθούν με το επόμενο SP, μερικούς μήνες μετά. Όσο για τον Opera, όσες φορές έχει βγεί critical, πολύ γρήγορα βγήκε η νέα έκδοση.

Δημοσ.

Οτι δεν χρειάστηκε να ανοίκω τον IE!!!!!!!!

Γιατι? Ο Opera δεν νομιζω οτι στηριζεται καθολου στον IE.

Πώς μπορεί ένα γράμμα να αλλάξει όλο το νόημα της πρότασης ε?Ήθελα να πώ "δεν χρειάστηκε να ανοίξω τον IE"!!! :D :D :D

Δημοσ.

o IE (apo tin ekdosi 6) ypostirizei .Net controls (molis twra to diabasa se kapoio site), ara den nomizw na einai dead project gia tin Microsoft.

twra ean den einai "kalos" kalytera na anoixtei kapoio allo topic (px: IE-vs-Opera-vs-Firefox-vs-Mozilla .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...