Προς το περιεχόμενο

baldur's gate 2 problem installation

nathan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον καταρχην ειμαι ασχετοs....κατα δευτερον αφου τελειωσα το πρωτο Βg ειπα να παρεω το δευτερο.Μεχρι τοτε ημουν χωριs 3d καρτα...τωρα μολιs εβαλα την voodoo 3000.παλια αλλα αυτη !!!<BR>εγκατεστησα το παιχνιδι και πριν το δω πρωτη φορα μου ζητησε κατι περιεργα στην αρχη και να μην πολυλογω δεν τελειωσε η εγκατασταση....<BR>Παω να κανω uninstall...τιποτε .Τσαντιζομαι και κανω το μεγα λαθοs να πεταξω το φακελο στα σκουπιδια...που ομωs επειδη ηταν μεγαλοs kαι δεν χωρουσε τα εσβησε αυτοματα....<BR>Αυτο ηταν!!!προσπαθω να ξανα installαρω απο πανω..τιποτε! στην προσθαφαιρεση το διαγραφω τιποτε...καπου εχει μεινει καποιο τμημα του παιχνιδιου και το pc νομιζει οτι ειναι εγκατεστημενο ακομη αλλα δεν ειναι...που ειναι και τι ειναι?¨δεν ειναι file γιατι ο explorer δεν τα βρισκει...στο μητρωο βρηκα τμημα το εσβησα αλλα δεν ειναι αυτο......ΕΛΕΟS!!!!!Θελω να παιξω το παιχνιδι....

Δημοσ.

Γιγαντα το εκανα ηδη ,και αφου το εσβησα στην προσθαφαιρεση προγραμματων υπηρχε ακομη κι οταν εβαλα ξανα μεσα το δισκακι για φορτωμα,με ρωτησε αν θελω να το σβησω...!!!Που αλλου εκτοσ απο το software του regedit μενουν κομματια του προγραμματος?<BR>Α! κι οταν προσπαθω απο την προσθαφαιρεση να το πεταξω στο software toy regedit ξαναεμφανιζεται...!!!!

Δημοσ.

Υπαρχουν μερικα προγραμματα που κανουν uninstall τα παιχνιδια ακομα και στην περιπτωση σου ενα τετοιο νομιζω πως ειναι το norton cleansweep αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Αν δεν σου δουλεψει ψαξε σε ολη τη registry για entries του baldur's gate2 και σβησε τις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...