Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση του Mambo στα Windows

eliasan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να το βρεις χρήσιμο!

Είναι ένα άρθρο όπου όλες οι ενέργειες που περιγράφονται, έχουν δοκιμαστεί στην πράξη και δουλεύουν.

Γράφτηκε βασισμένο σε διάφορες σημειώσεις μου σχετικά με το βέλτιστο τρόπο εγκατάστασης της PHP, MySQL και IIS στα Windows.

Αν τα έχεις όλα αυτά σωστά ρυθμισμένα, τότε η εγκατάσταση του Mambo CMS είναι παιχνίδι.

Ηλίας Αντωνόπουλος

Δημοσ.

Εγώ έχω apache σε Windows και δουλεύει κανονικά. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι δεν είχα ορίσει στο php.ini τον φάκελο tmp για να κρατάει τα sessions και δεν μπορούσα να μπω στην διαχείρηση. Αλλά μετά από αυτό όλα καλά.

Πες μας που έχεις κολήσει....

Δημοσ.

Αν ο apache και η php δουλεύουν ήδη σωστά (δηλαδή έχεις ήδη κάποια σελίδα που δουλεύει χώρις κανένα πρόβλήμα) τότε βάλε τον φάκελο του mambo μέσα στον φάκελο htdocs του apache ή στον φάκελο που έχεις ορίσει εσύ να βλέπει ο apache ως κεντρικό, ανοίγεις τον IE και γράφεις την διεύθυνση http://localhost/Mambo/ (ή όποιο όνομα έχει ο φάκελος του mambo) και ακολουθείς την διαδικασία της εγκατάστασης.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στο http://www.mambobook.gr θα βρείτε οδηγούς εγκατάστασης και διαχείρισης για το Mambo.

Ο ιστότοπος είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας της Ελληνικής Ομάδας Μετάφρασης για το Mambo. Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε σε ένα μέρος όλη την Ελληνική τεκμηρίωση (documentation) που αφορά το Mambo.

Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και εμπλουτίζεται καθημερινά!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

κανενα greek pack για 4.5.1 α θα υπαρχει που να δουλευει με ολα τα αρχεια xml κτλ ελεος.... ας μου δωσει καποιος ενα λινκ

Δημοσ.

εβαλα το greek pack δε δουλεψε το εβγαλα και ιδου...

>Warning: Failed opening 'language/greek.php' for inclusion (include_path='.;c:\php4\pear') in C:\FoxServ\www\mambo\index.php on line 111

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at C:\FoxServ\www\mambo\index.php:111) in C:\FoxServ\www\mambo\index.php on line 192

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at C:\FoxServ\www\mambo\index.php:111) in C:\FoxServ\www\mambo\index.php on line 193

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at C:\FoxServ\www\mambo\index.php:111) in C:\FoxServ\www\mambo\index.php on line 194

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at C:\FoxServ\www\mambo\index.php:111) in C:\FoxServ\www\mambo\index.php on line 195

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at C:\FoxServ\www\mambo\index.php:111) in C:\FoxServ\www\mambo\index.php on line 196

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...