Προς το περιεχόμενο

Αληθεύει ότι η Intracom διώχνει πολύ κόσμο?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμαθα οτι η Intracom διωχνει σωρηδον υπαλληλους της. Οτι τους ειπε να παραιτηθουν οικειοθελως (πάει περιπατο η αποζημιωση, αλλιως θα αρχισει μαζικες απολυσεις. Γνωστος μου απο αλλη εταιρια που ψαχνει για δουλεια αυτη την εποχη, πηγε σε μια ασφαλιστικη εταιρια για δουλεια και ο υπευθυνος προσωπικου του έδειξε ένα τεραστιο πακετο βιογραφικών που έλαβε προσφατα, εκ των οποίων το 80% προέρχονταν από κόσμο που δούλευε στην Intracom.

Γνωριζει κανεις αν αληθευουν αυτες οι πληροφορίες? (διασταύρωση)

Δημοσ.

Η Intracom έγινε φύλλο και φτερό... έχει φύγει ήδη πολύ κόσμος και θα φύγει και άλλος... γίνεται εκκαθάριση με στόχο να μείνουν μόνον οι απαραίτητοι... έχει γεμίσει από γραμματείς και Φαρισαίους και οι μόνοι που δουλεύουν πραγματικά είναι ορισμένα τεχνικά τμήματα και αυτά θα μείνουν στο τέλος... δημόσια έργα γιοκ και δεν υπάρχει δουλειά για την εταιρία ούτε στην Ευρωπαϊκή αγορά... Ωστόσο δεν θα κλείσει τελείως, γιατί ακόμα συνεχίζει κάποια projects αν και μικρά... Εν τω μεταξύ, δεν το καλύτερο πράγμα να γράφεις στο βιογραφικό σου ότι δούλευες στην Intracom γιατί η αγορά (ιδιωτική) σε σνομπάρει πλέον, όπως σνόμπαρε η Intracom την ιδιωτική αγορά... όλα εδώ πληρώνονται... λίγοι έξυπνοι έφυγαν όταν ήταν νωρίς και έπιασαν καλές θέσεις σε άλλες εταιρίες τεχνολογίας, τώρα οι υπόλοιποι δυστυχώς έχουν πρόβλημα... γενικά η ανεργεία θα κάνει μπαμ τα επόμενα 2 χρόνια, περιμένουν και άλλες εταιρίες στην σειρά για να κατεβάσουν ρολλά... :(

Δημοσ.

δημόσια έργα γιοκ και δεν υπάρχει δουλειά για την εταιρία ούτε στην Ευρωπαϊκή αγορά...

Ισως εδω ειναι η αχιλλειος πτερνα?

Βεβαια η κριση ειναι γενικοτερη.

Αλλα επειδη η Intracom απασχολουσε πολυ κοσμο το θεωρησα είδηση.

Εγκυρα τα οσα μου ειπαν λοιπον.

Δημοσ.

Να πω την μαύρη αλήθεια ποτέ δεν είχα σε ακτίμηση την Intracom.

Αλλά όπως και να έχει, είναι κρίμα να διώχνει τόσο πολύ κόσμο μια εταιρία που στην Ελλάδα ήταν "κωλοσ-ος" :)

Αρεεε Κόκκαλη, να δώ τι άλλο θα βρείς τώρα για να βγάζεις φράγκα (και άλλααα φράγκα;;;)

Δημοσ.

Οτι τους ειπε να παραιτηθουν οικειοθελως (πάει περιπατο η αποζημιωση, αλλιως θα αρχισει μαζικες απολυσεις

ayto einai to xeirotero tis olis upothesis...krima :(

Δημοσ.

em mages..otan ta tseponaNE xontra..ta vazane stin tsepi..tora kleinoun tin etairia kai apolioun ton kosmo..

opa 8a ginoume kai rompa lol oti eimaste ena me tin diaploki

Δημοσ.

Παιδιά, μην ξεχνάμε οτι η Intracom έκανε και την κοινωνική πολιτική του ΠΑΣΟΚ έτσι.

Όποιος δεν μπορούσε να διοριστεί στο δημόσιο λογω ΑΣΕΠ υπήρχε η εναλακτική λύση της Intracom/DeltaSingular/Λαμπράκη/Μπόμπολα κλπ κλπ σαν εναλακτική πρόταση από την χαριλάου τρικούπη. Το κράτος έδινε δουλειά στα ΠΑΣΟΚομάγαζα και αυτά έπερναν "δικά" μας παιδιά που δεν μπορούσαν να χωθούνε στο δημόσιο (όλα), σαν αντάλαγμα. Κόπηκαν οι δουλειές στα ΠΑΣΟΚομάγαζα και κλείνουν ένα-ένα μέσα σε 6 μήνες (και πολύ αντέξαν). Στην Intracom μάλιστα είχε βγει έντυπο με προειδοποιήσεις απολύσεων 15 μέρες πριν τις εκλογές του Μαρτίου ώστε να θυμίσει σε όλους τους εργαζόμενους ποιος τους δίνει φαϊ να τρώνε (σχεδόν έτσι). Καλή λύση είναι να στείλετε βιογραφικά στα επερχόμενα ΝΟΥΔομάγαζα.

Δεν είμαι δεξιός ούτε πασόκος, και να μην γίνει πολιτική (μόνο) κουβέντα. Αλλά τα γεγονότα είναι έτσι όπως τα λέω.

Δημοσ.

r3b , κακα τα ψεματα, ετσι ειναι οπως τα λες μαλλον.

Φαινεται οτι τα περι διαπλοκών δεν ηταν αβασιμα, αν τα συνδυασει κανεις με τις μαζικες απολυσεις.

Οταν δεν ειναι υγιης η επιχειρηση, δεν συντηρείτε με δεκανικια.

Κριμα για τους εργαζομενους παντως.

Δημοσ.

off topic, αλλά ...

apo ta katevasmena rola tha pinasei kosmos.

Θα πεινάσει κόσμος, αλλά όχι από τα κατεβασμένα ρολά, αλλά από:

- τις δόσεις για το καινούργιο αυτοκίνητο (δεν έχω καινούργιο, αλλά έχω αγανακτήσει να ψάχνω για παρκάρισμα και παντού να βλέπω αυτοκίνητα τριετίας και κάτω)

- από τους καφέδες (πόσο κάνει ο καφές είπαμε;)

- από τις αναβαθμίσεις (ε, δεν μπορούμε να τις κόψουμε αυτές, διαφορετικά δεν θα είμασταν insomniacs)

- από τα τσιγάρα (καπνίστε εσείς, για να πληρώνω λιγότερους φόρους εγώ. Οι φόροι τσιγάρων είναι στα 3 σημαντικότερα έσοδα του δημοσίου)

- από τα ποτά (ομοίως με το παραπάνω περί φόρων)

- από την τεμπελιά (όλες οι χειρονακτικές δουλειές αμοίβονται καλά, αλλά ποιος πάει;)

Δημοσ.
off topic' date=' αλλά ...

Θα πεινάσει κόσμος, αλλά όχι από τα κατεβασμένα ρολά, αλλά από:

- από τα τσιγάρα (καπνίστε εσείς, για να πληρώνω λιγότερους φόρους εγώ. Οι φόροι τσιγάρων είναι στα 3 σημαντικότερα έσοδα του δημοσίου)

[/quote']

file stavro an sinipologiseis to kostos pou exoun i kapnistes sto sistima igias kai stous giro tous..kai poli ligo foro plironoun kai distixos ta xrimata den dioxeteuonte meta gia tin enisxisi tis igias pou 8a xreiastei na peri8alpsei melontika tous en dinami karkinopa8eis...

kala nomizo oti eftiaksa minima -orismo tou "off topic" hehehe

Δημοσ.

Μάστα, τί σχέση έχει αυτή η συζήτηση εδώ;

Καθε φορα ψαχνω να βρω μια σχετικη κατηγορια να ενταξω τα Posts μου.

Δεν βρισκω παντα.

Που αλλου θα το εβαζες εσυ το topic?

Μηπως επρεπε να υπαρχει μια κατηγορια για θεματα επιχειρησεων πληροφορικης?

Γιατι η ανεργια και οι εν γενει εξελιξεις στο κλαδο, ειναι εντος θεματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...