Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Ρε παιδιά θέλω να γράψω ένα dvd με υπότιτλους μέσα!! Ας βοηθήσει κάποιος γιατί παρά είμαι αρχάριος. Ευχαριστώ!!!! :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 εξήγα πρώτα με απλά ελληνικά τι θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Έχω μετατρέψει ένα avi σε dvd με το winavi (πολύ καλό). Θέλω όμως να βάλω υπότιτλους γιατί γουστάρω να το βλέπω και στην τηλεόραση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Aνδρεα τωρα πλεον δεν μπορεις να βαλεις υποτιτλους (μονο στο pc εξωτερικους). Πρεπει να ξανακανεις την μετατροπη με αλλο προγραμμα π.χ thefilmachine Oδηγιες εδω http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=387877&start=180 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Έχω μετατρέψει ένα avi σε dvd με το winavi (πολύ καλό)Έχω μια ερώτηση για το WinAVI: Μπορώ να μετατρέψω ένα DVD, μαζί όμως με τα IFO αρχεία, σε AVI? :?: Aνδρεα τωρα πλεον δεν μπορεις να βαλεις υποτιτλους (μονο στο pc εξωτερικους). Πρεπει να ξανακανεις την μετατροπη με αλλο προγραμμα π.χ thefilmachine Εγώ πάντως είχα διαβάσει πως γίνεται να βάλεις υπότιτλους με το DVD Shrink! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 από DVD σε AVI δεν γίνεται. γίνεται από VOB to AVI, από MPEG to AVI, και από WMV to AVI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 adams ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Ανδρέα, μήπως ξέρεις κανένα πρόγραμμα που να μετατρέπει DVD σε AVI? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Autogordianknot gia osous bariountai... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Τι κάνει το Autogordianknot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 adams, adams αφού κάνω τα πάντα και του λεω make dvd μου βγάζει αμέσως invalid subtitles.Οι υπότιτλοί μου είναι συγχρονισμένοι και είναι SRT. Επίσης τι ακριβώς σημαίνει selectable subtitles και permenant subtitles? Ευχαριστώ και sorry έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.