Προς το περιεχόμενο

ελάτε να σπρώξουμε!!!

xela

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το pc μου αποτελείτε από τα εξής μέρη:

Mobo:msi KM4AM

cpu:amd batron 2,8 με ψύκτρα zalman cnps3100-plus

ram:512 ddr400

vga:geforce 5200

hdd:maxtor 80gb ide/ 120 sata

κάρτα ήχου:audigy es k modem:zoom 56k/v92 εσωτερικό.

dvd-rom και cd-rw

το πρόβλημα που είναι τώρα:στο pc τρέχω corel 12,photoshop cs,norton internet security 2005,office 2003(full),mathematica 5.0 κ τα κλασσικά όπως winrar,acrobat,winamp κλπ.

το pc σέρνετε τόσο στο boot όσο κ στις επιμέρους ενέργειες....

ακούω προτάσεις για να επιταχύνω...

Δημοσ.

Παράξενο ακούγεται να σέρνεται αυτό το μηχάνημα σε Office και winrar! Να σέρνεται σε προγράμματα γραφικών έχει λογική γιατί η καρτα γραφικών σου είναι χαμηλών δυνατοτήτων. Οι άμμεσες αναβαθμίσεις είναι ram (πήγαινε στο 1 GB) και κάρτα γραφικών (δοκίμασε από5700 και άνω ή παρόμοια). Αλλά και πάλι γιατί να σέρνεται σε Office? Δεν τρέχεις ένα μετροπρόγραμμα να μας πείς λίγο και τις επιδόσεις τουμηχανήματος;

Δημοσ.

Χμμμ εχω την προαισθηση οτι το PC δυσανασχετει με τα προγραμματα που εχεις βαλει να εκκινουν μαζι με το λειτουργικο. Για κοψε τιποτα απο msconfig και τα ξαναλεμε :)

Δημοσ.

ego na rikso mia alli idea? to dma sou einai energo? to eixe pathei enas kollitos kai itan to mono pou den eixa koitaksei... de fantazesai pos eniosa molis to pira eidisi... mias kai ola ta ypoloipa einai ok, emena kati tetoio mou myrizei. ;)

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι άλλο:ποίες επιπτώσεις έχει το sp2 στην εύρηθμη λειτουργία του συστήματος μου?μήπως είναι αυτό το πρόβλημα?

Δημοσ.

xela,

χεχ, από το τίτλο του τοπικ νόμιζα οτί είχες καμιά φίλη που γουστάρει τον ελεύθερο έρωτα μεσα σε (γεμάτο) λεωφορείο .

Δημοσ.

Paidia egw 8a elega oti ftaiei to SP2.

Exw to pc ths signature kai me to SP2 sernotan.

Me to SP1 pou exw ayth th stigmh to pc petaei kanonikotata.

Den exw dei to pc toy filou gia na mporw na pw perissotera,apla lew thn empeiria mou.

kalh sunexeia...

Δημοσ.

λοιπόν αν σουτάρω το νορτον ιντερνετ δεν θα έχω firewall οπότε μου προτείνετε κάποιο άλλο αν είναι να καταφύγω σ'αυτή την αλλαγή...

φίλε nikonskon αν βγάλω το sp2 θα πετάει μεν αλλά τι θα χάσω?από πλευράς security?

τέλος αν προβώ σε αναβάθμιση της μνήμης πιθανότατα +256 ακόμα,πιστεύετε ότι θα δώ αποτέλεσμα ή μπα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...