predator Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 nai khries kai khrioi kala diabazete! enw ka8omoun anapaftika sto krebataki mou me tin gyropita mou sto xeri , apolambanontas ena epeisodio M.A.S.K. sto pc , akouw ena tsaf kai sbinei to mixanima! lew de mporei , afou exw UPS alla ti lew...afou den epese kan to reyma! strange... 3ana anabw to pc kai meta apo ligo pali ta idia. anoigw to kouti kai ti blepw? eixe kiriolektika liwsei ena kommataki tou anemistira tis 9600XT kai eixe mplokarei olo to fan! milame trela8ika! tin pira sta kapakia sto magazi pou tin eixa agorasei kai tous ta epsala. eytyxws htan entos eggyhshs kai ayth th stigmh brisketai sto dromo tis gia a8hna. elpizw na to kalipsei h eggyhsh kai na min exei kaei to chipaki!:roll: enas typakos mesa sto magazi leei oti fainetai sa na tin espasa egw kai paizei na min mou tin alla3oune!eseis ti lete? Club 3D ^%#$^&^&)*^&*^% :evil: :evil: :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 enas typakos mesa sto magazi leei oti fainetai sa na tin espasa egw kai paizei na min mou tin alla3oune! Den yparxei oute "fainetai sa na thn espases esy" oute "erixa pasientza kai ta xartia lene oti th xalases monos sou" oute kamia allh dikaiologia. Efoson einai mesa sthn egyhsh einai ypoxrewmenoi na sthn antikatasthsoune ektws an einai 100% emfanes oti th zhmia thn ekanes esy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 makari man! de mporw sta kala ka8oumena na skasw alla 160 euros gia karta. 9 mines tin exw , snif! ma kala einai pragmata twra ayta na xalaei to fan!? eleos!edw mia TNT2 pou exw 6 xronwn karta kai to fan ths paei jet!me aythn eimai twra kai sas grafw! eleos!!!eleos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Are club 3d ti kaneis...Pantos genika apo epidoseis eidai happy???Ego exo tin 9600xt tis asus kai eimai iperikanopoiimenos...Vevea ta eskasa... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 e nai i kartoula petage. mono to fan elatwmatiko to mamimeno!:evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 a re megale predator..,pantws eisai gkantemis mia kaigetai h othoni mia h karta.......KALA TI TOY KANEIS TOY PC ?? :PPPPPPppppp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 asta na pane re file , einai daimonismeno to pc mou , to exw pei egw! ase pou twra den exw oute ixo (den blepei tin audigy) oute de paizei h tv-tuner! lete na ftaiei pou ekatsa drivers nvidia panw apo tous ATI xwris na tous kanw uninstall prwta? twra trexw cleaners na dw ti 8a dw... an kaike kai i sound blaster kai i tv-tuner 8a petaxw to pc apo to ipogeio! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc1000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Πάντως δυστυχώς απ' ότι κατάλαβα δεν είναι να αγοράζει κανείς "μάρκα μ' εκαψες" στις κάρτες γραφικών... Στην κυριολεξία! Όλο φθηνο-υλικά βάζουν. Club3d και... Κι εγώ με μια manli FX5200 χάλασε το ανεμιστηράκι της μέσα σε λίγους μήνες... manli και... μαλί! Σιχτιρ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 έχω προσέξει οτι ανεμηστήρια που είναι πολύ καλοφτιαγμένα και από άλλα forum που έχω διαβάσει έχουν οι ASUS,GAINWORD,SPARKLE (πολύ καλές καρτούλες που περιέργο γιατί δεν υπάρχουν στην αγορά μας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Πάντως βλέπω ότι το πάθημα δεν γίνεται και μάθημα φίλε μου... ΔΕΝ βάζεις καπάκι drivers nvidia πάνω από ATI ούτε γενικότερα σε οποιοδήποτε άλλο από τα περιφερειακά του υπολογιστή. Αν θες την γνώμη μου μόλις πάρεις την new ATI κάνε ένα καλό format και Install από την αρχή...(Οι nvidia ποτέ δεν βγαίνουν εντελώς από το σύστημα, πάντα κάτι αφήνουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Και εγω που εχω την asus 9600xt εχω αποσυνδεσει το ανεμηστηρακι γιατι με ενοχλει αλλα η καρτα δουλευει μια χαρα εδω και ενα μηνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 "ΔΕΝ βάζεις καπάκι drivers nvidia πάνω από ATI ούτε γενικότερα σε οποιοδήποτε άλλο από τα περιφερειακά του υπολογιστή." Κυρίως από ATi σε nVIDIA θα έχεις και πτώση επιδόσεων μεγάλη. Πάντα πρίν την αλλαγή στρατόπεδου: Driver Cleaner 3, Clean all :: x :: [ όπου x , nVIDIA ή ATi ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kerk Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Πάντως δυστυχώς απ' ότι κατάλαβα δεν είναι να αγοράζει κανείς "μάρκα μ' εκαψες" στις κάρτες γραφικών... Στην κυριολεξία! Όλο φθηνο-υλικά βάζουν. Club3d και... Ποιός σου είπε φίλε doc1000 ότι η Club 3d είναι μάρκα μ'έκαψες στις κάρτες γραφικών? Από όσους τεχνικούς που ξέρω και τις χρησιμοποιούνε,έχω ακούσει τα καλύτερα από θέμα τόσο αξιοπιστίας όσο και επιδόσεων,αφού ακολουθούν κατα γράμμα το πρότυπο της ΑΤΙ. Επίσης το έψαξα αρκετά προτού τοποθετήσω μία 9800ΧΤ της Club στο δικό μου μηχάνημα. Παρεπιπτόντως βάλε ένα Club 3d σε μία μηχανή αναζήτησης και θα δεις τα αποτελέσματα. Επειδή δεν προωθείται στη χώρα μας δεν την καθιστά αυτόματα και άχρηστη. Δεν προωθώ κανενός συμφέροντα,την ταπεινή αλλά παρόλα αυτά τεκμηριωμένη άποψη μου παραθέτω. Το γεγονός είναι μεμονομένο και δεν είναι σπάνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paravatis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 pantos pred ego leo na kaneis kanena efxelaio sto pc sou mpas kai isiosei. an de sou aresei i idea tou efxelaiou rantise to me agiasmo ta mesanyxta.... looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc1000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Ελά ρε kerk τώρα... Επειδή δηλαδή πήρες κι εσύ Club3d σημαίνει ότι είναι Η φίρμα? Κι εγώ πήρα Manli, αλλά το παραδέχομαι ότι είναι... μαλί! Και μόνο απ' τη συσκευασία των Club3d και την τιμή καταλαβαίνεις ότι είναι μάρκα 'bulk" χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει καλές επιδόσεις. Όπου έχω δει σε φυλλάδια Radeon noname/bulk εννοούν την Club3d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.