--==m@vR()-==-- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 OK. TO thema to eidate. Yparxei kaneis pou to xei dokimasei? H x800 pro mou den exei vivo, paizei kaneis pou na kserei tipota gia tetoia montela pou pairnoun flashing gia XT??
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 thelei na kaneis hw mod prwta [ ennoneis dyo "dots" [ Athlon XP style ] sthn "pyrhnikh perioxh" ] , kai epeita flashareis me XT Bios. Borei na ftiaksw guide mes thn vdomada.
Gabriel Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Πρέπει να έχεις εβδομάδα κατασκευής 0416 ή 0411 και να έχεις code στο chip: Gxxxxx.1 Σε εμένα με Asus X800 Pro δεν πέτυχε πάντως (GBxxxx.1 και 0419)Το μόνο που κατάφερα είναι να περάσω XT Bios (όχι XT PE ελέω 2 και όχι 1.6ns μνημών) αλλά 12 pipes. Δές το πολύ ενδιαφέρον link... http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=MyItemReview&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=26
billpeppas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Gabriel , η θεωρία περί Core Codes , κλπ κλπ απέτυχε. Υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις. ΈΝΑΣ ΤΡΌΠΟΣ ΥΠΆΡΧΕΙ: Try & See
Gabriel Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο? Το δοκίμασα ήδη ρε γμτ... Συν τοις άλλοις η ati έχει κλειδώσει το Bios asic code στο R420 αν και για τα pipes δε παίζει και μεγάλο ρόλο αυτό. Αυτό που μου τι δίνει είναι ότι ενώ όλα πάνε καλά φαινομενικά (πετυχημένη ένωση επαφών αλά Athlon XP,μέτρημα τους με πολύμετρο) δεν ανοίγει τα άλλα 4 Pipes,τουλάχιστον έστω και χαλασμένα να μου φύγει η κ***α ρε παιδί μου... Τι να πώ?Άντε ρε Bill για φτιάξε αυτό το guide να δώ if am I missing something.. :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.