Trixwto-arkoudi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 pes sta isia sthn western union.... pes ginete enas me plasta stoixeia na pernei ta lefta? riskstous thn euthynh! kalytera na thn rikseis se autous para na thn riksoune autoi se sena! 1000 euro einai arketa gia na to psakseis!
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέχρι και το Second Chance email δεν υπήρχε κάτι ψεύτικο. Αυτή η υπηρεσία υπάρχει, συμβαίνει όταν ο High Bidder δεν μπορεί να πληρώσει ή αρνείται να το κάνει, οπότε όλοι όσοι συμμετείχαν στην δημοπρασία λαμβάνουν ένα email που τους ειδοποιεί ότι η δημοπρασία ξαναξεκίνησε. Έχω αγοράσει πράγματα έτσι τα οποία είναι ήδη στα χέρια μου. Η δουλειά άρχισε να βρωμάει από εκεί που σου πρότεινε να μειώσει την τιμή πώλησης λόγω των φόρων που θα σου επέβαλλαν... Όπως και να έχει, καλή τύχη!
Theodore Tsi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Lucifer no offence alla eides pote egine to teleutaio post prin postareis????
vlachaquito Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 den exei shmasia..telika o filos evgale akrh???
Theodore Tsi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 den exei simasia oti to teleutaio post sto sigekrimeno topic einai apo tis 19/11/2004? an eixe neotera to palikari+ithele tha eixe postarei..to gegonos oti to topic mborei na briskotan+15 selides(mborei na lew+liges) pisw den leei kati?
Lucifer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Χμ ναι όντως δεν το είδα. Careless me. ΟΚ με πιάσατε, ήταν το post που χρειαζόμουν για να μπώ στις αγγελίες, γι' αυτό το έκανα...
Theodore Tsi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Χμ ναι όντως δεν το είδα. Careless me. ΟΚ με πιάσατε, ήταν το post που χρειαζόμουν για να μπώ στις αγγελίες, γι' αυτό το έκανα... ahahahahahahahah...kalo!
gerontas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Το ξέρω ότι το θέμα είναι παλιό, αλλά επιτρέψτε μου να επισημάνω κάτι που δεν αναφέρθηκε: Οταν έκανα εγγραφή στο ebay (πάνε 4-5 χρόνια) επιχείρησα κατ' αρχήν να δώσω κάποιο λογαριασμό hotmail ή yahoo (δεν θυμάμαι πιά) και μου ζήτησαν επί τόπου ή να δώσω ένα λογαριασμό αναγνωρισμένου provider ή να καταχωρήσω τα στοιχεία της Πιστωτικής μου κάρτας. Εδωσα φυσικά άλλο email, ωστόσο το θέμα είναι ότι σε κάθε περίπτωση το ebay εξασφάλιζε τη δυνατότητα να εξακριβώσει τα στοιχεία μου είτε μέσω του mail-provider είτε μέσω της Τράπεζας που εξέδωσε την κάρτα. Αν δεν έχει χαλαρώσει το σύστημα των εγγραφών τους, το σίγουρο είναι ότι το ebay μπορεί να βρει τον απατεώνα. Κι αν είναι αργά για τον φίλο μας (που εύχομαι να βρήκε ήδη ή να βρεί έστω και τώρα την άκρη), ίσως μπορεί να βοηθήσει κάποιον από μας στο μέλλον.
Liquid Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 den exei shmasia..telika o filos evgale akrh??? Μπα...Σιγα μην εβγαζα.... Υ.γ Τι θελατε και μου το θυμισατε παλι...
pseira Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δυστυχώς στην West Union δίνουν τα χρήματα και μόνο με το νούμερο. Εκεί ποντάρουν τα μ@λ@κισμένα και κλέβουν τον κόσμο. Το ebay πάντως εχει σχεδόν σίγουρα την πραγματική του διεύθυνση. Το θέμαι είναι οτι μάλλον το κοπρόσκυλο θα έχει ήδη κλείσει το λογαριασμό του στο ebay και τότε δεν΄ξέρω τι γίνεται. Επίσης δεν βλάπτει να διαβάζουμε και τα warnings του ebay. Υπάρχουν εκεί για κάποιο λόγο και υπάρχει λινκ δίπλα στους τρόπους πληρωμής. Μάλιστα λένε οτι αν κάποιος επιμένει μεταφορά χρημάτων μεσω W.U. η κάτι παρόμοιο, να τον αναφέρεις. Έτσι έκανα και γω οταν είχα κερδίσει ενα 6630 και μετά από 2 μέρες μου είπανε οτι του κλείσανε το λογαριασμό γιατί είχε παραβιαστεί!!!!
thebestofthebest Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Εκτιμω πως σε οτι αφορα τη western union ειμαι ιδιαιτερα ενημερωμενος.και αυτο γιατι την πατησα...και εγω και εκλαψα 833.97 ευρουδακια.τι να κανουμε?Απο τα λαθη μαθαινουμε φιλαρακι! Ακουστε πως στηνεται η κομπινα με τις επιθεσεις αυτες μετα τη ληξη της δημοπρασιας.σου στελνουν το μαιλ και μετα οταν καταληγεις στο να δεχεσαι να πληρωσεις με αυτο το συστημα σου δινουν ψευτικο ονομα(εννοειται οχι το δικο τους) και σε 24 ωρες εχουν απο τη Ναπολι Ιταλιας με 110 ευρω το πλαστο διαβατηριο με τη φωτογραφια τους και το ονομα που σου δινουν,το οποιο μετα την περαιωση της απατεωνιας βρισκεται καπου πεταμενο ...και αυτοι με ....(το λαμογιεντος και φαγομεντος ποσον - 110ευρω.Επειτα ορμανε αλλον ....βγαζουν αλλο διαβατηριο και η ιδια συνεχεια.Η εκαστοτε γκομενουλα του γκισε εχει αγνοια του αν το προσκομιθεν διαβατηριο ειναι γνησιο με αποτελεσμα τα λαμογια να συνεχιζουν...και εμεις να κλαιμε.εχω πολλες ιστοριες να πω επι του θεματος αλλα βαριεμαι να γραφω.κατα 90% παντα προκειται για Ρουμανους και κατα 10% Ιταλους.Εψαξα πολλα γιατι καθημερινα κανω συναλλαγες με union αλλα και με ΑΤΜΣ.επισης και για τα ΑΤΜΣ καποιος φιλος που δε θυμαμαι το πλησιασε πολυ...Προκειται για τη λεγομενη Λιβανεζικη θηλια που δενει την καρτα και την πεταει ξανα εξω μετα απο 15 και κατι λεπτα...Εσυ εχεις φυγει και το λαμογιο παει και την τσιμπαει.Αν περιμενες λιγακι θα στην εδινε αλλα που να το ηξερες.Κριμα.Οσο για αυτη την κομπινα 100% ειναι Βουλγαροι.100% σιγουρος γιατι κανω δουλεια με Βουλγαρια.Προσοχη αδερφια με τις καρτες!περιμενουμε 20 λεπτα...αν δεν...μετα αμεσως τηλεφωνουμε για μπλοκαρισμα καρτας και αστυνομια.Ξερω ακομη πολλες κομπινες τις οποιες δεν μπηκα ποτε στη ιδεα να τις κανω γιατι εμενα απλα και μονο με γοητευει το εμποριο...και οχι η κομπινα.Αυτα φιλαρακια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.