Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια γρηγορα!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια.Λοιπον ακουστε.Χθες εβαλα επιτελους το πιατο(μου το εβαλε δηλαδη ενας τεχνικος και στοχευσε τον eutelsat w3 με transponder τον c12 -11449 frequency,fec 2/3,symbol rate 27500.)Μου λεει οκ ειναι κομπλε και μετα απο λιγο(αφου εφυγε)εγκαθιστω το προγραμμα opensky(της εταιρειας Broadsat που εχει τσαμπα offline downloading).Αλλα transponders τιποτα.τζιφος.Δεν εβρισκε ουτε εναν.Τρεχω μετα το setup4pc της καρτας μου (skystar2) και εκει μου εδειχνε οτι δεν υπηρχε σημα και ας ηταν ολα συνδεδεμενα.Τρεχω και progdvb,altdvb αλλα κανενα δεν εβρισκε ουτε 1 καναλι.Επισης οταν απενεργοποιω την skystar2 απο τη διαχειριση συσκευων μετα ο ηχος απο τα ηχεια ακουγεται κανονικα(πχ σε ενα τραγουδι)ενω οταν ειναι ενεργοποιημενη ο ηχος ακουγεται με πολλα κοψιματα.Μπορει να μου πει κανεις τι settings πρεπει να βαλω ωστε να πιασω επιτελους σημα....Η γενικα τι πρεπει να κανω για να δουλεψει το κωλο συστημα γιατι μου εχει σπασει τα νευρα!!!

Υ.Γ.:ααα και κατι αλλο οταν παω προβολη συνδεσεων δικτυου βλεπω οτι υπαρχει μια συνδεση "τοπικη συνδεση 2" η οποια λεει ενεργο απο κατω λεει B2C2 Broaband receiver pci(δηλαδη η σκαισταρ2)και ειναι παντα ενεργη αυτη η συνδεση ακομη και οταν βγαλω το καλωδιο που συνδεεται το Lnb με την καρτα!!!

Δημοσ.

Επειδή αναφέρεις αυτό με τον ήχο , ψιλιάζομαι ότι μπορεί να έχεις την Skystar σε PCI με Shared IRQ.

Ποιά mobo έχεις , και σε ποιά PCI έχεις την Skystar ?

Δημοσ.

mobo intel ver.004.Οταν λες σε ποια pci τι εννοεις?Πριν βαλω την skystar2 ειχα 2 κενες pci και τωρα εχω μια κενη θεση.Συγνωμη που δεν καταλαβαινω τι εννοεις(δεν ειμαι και πολυ ψημενος στα δορυφορικα)οποτε αν μπορεις καντο μου λιγο πιο σαφες...Ευχαριστω πολυ για την συντομη απαντηση σου.

Δημοσ.

Δεν ξερω μοντελο.Λεει ιντελ ver.004 και δεν εχω δοκιμασει με αλλο καλωδιο.Ξερω μονο πως οταν το lnb ηταν συνδεδεμενο με το πεδιομετρο το πεδιομετρο(οπως μου ειπε ο τεχνικος)εδειχνε καλο σημα και τον συγκεκριμενο δορυφορο.Τι να πω.....

Δημοσ.

1. Allaxe PCI

2. kane Reset to BIOS na ksanakanei dianomi IRQ.

An den exei sima , vale enan dekti kai kane Test.

I karta den exei provlimata me MB.

Katevase ton teleftaio driver kai xanadokimase.

Min dokimaseis na stamatiseis tin topiki sindesi pou kanei i karta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...