lallasgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Kalispera exw ena laptop kai tha ithela na rwtisw an prepei otan einai full gemismeni i mpataria kai to douleuw to laptop me reyma na afairw tin mpataria gia kalyteri sintirisi...prepei na ginetai i den paizei rolo??? Eyxaristw poly!!!
stefanos_79 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 καλο θα ηταν να την βγάζεις την μπαταρια.αλλα να μην το παρακάνεις καθως αν μια μπαταριά μεινει ανενεργη για μεγαλο χρονικο διαστημα τα στοιχεια της νεκρώνουν και καταστρέφεται.Ανα τακτά διαστήματα να αφηνεις τον υπολογιστή να σβηνει απο μπαταρία να αδειάζει τελειως και να φορτίζει έτσι ώστε να αποκτησει τη μέγιστη δυνατότητα διάρκειας.Αναφέρω χαρακτηριστικα οτι εγώ την είχα βγαλει απο το δικο μου για καμια 2 εβδομαδες γιατι είχα διαβασει σε φορουμ οτι όντως δεν πρεπει η μπαταρια να παραμενει πολυ ώρα στο ρεύμα μετα την ολική της φόρτιση,τι έγινε όμως? όταν την ξανα έβαλα ο υπολογιστής έκλεινε στα 5 λεπτά .Είχα καταφερει να την αδρανοποιήσω τελειώς.Μετά απο συνεχείς φορτίσεις και τρέχοντας ένα utility που έχει ο φορητος μου (battery optimizer) κατόρθωσα και την έκανα να λειτουργει και γλίτωσα από ενα σημαντικό έξοδο.
dwarves Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 stefanos_79, to batery optimizer pou anafereis ti akrivos einai???
ksp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 i dikia mou mpataria ta tinakse ta petala... Enw einai foritos xrisimopoieitai ws sta8eros kai etsi pleon paei...
Directx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 stefanos_79[/b'], to batery optimizer pou anafereis ti akrivos einai??? Έχει και ο δικός μου ένα τέτοιο utility, το τρέχεις όταν δεις ότι η απόδοση της μπαταρίας (cell type: NiMH) πέφτει. Ουσιαστικά κάνει ένα συνδυασμό discharge / charge ώστε να εξουδετερώσει κατά το εφικτό βέβαια τα όποια φαινόμενα «μνήμης» έχουν παρουσιαστεί.
dwarves Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 xmmmm gia peste akrivos onomata...kai ths etairias pou to ekdidei... na psaksw sto net....mpas kai to vrw kai egw....
giorgos_g Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Tis Fujitsu-Siemens nomizo einai to utiliti?? opios to exei as mou to stili sto [email protected] plz!!
lallasgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 An to exei kaneis ayto to programmataki as to kanei upload se kamio meros na to tsimpisoume osoi endiaferomaste...
dwarves Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 vrhka ena wraio site gia na diavasoume....http://www.laptop-batteries-guide.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.