Προς το περιεχόμενο

Erwtisi gia laptop!!!

lallasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera exw ena laptop kai tha ithela na rwtisw an prepei otan einai full gemismeni i mpataria kai to douleuw to laptop me reyma na afairw tin mpataria gia kalyteri sintirisi...prepei na ginetai i den paizei rolo???

Eyxaristw poly!!!

Δημοσ.

καλο θα ηταν να την βγάζεις την μπαταρια.αλλα να μην το παρακάνεις καθως αν μια μπαταριά μεινει ανενεργη για μεγαλο χρονικο διαστημα τα στοιχεια της νεκρώνουν και καταστρέφεται.Ανα τακτά διαστήματα να αφηνεις τον υπολογιστή να σβηνει απο μπαταρία να αδειάζει τελειως και να φορτίζει έτσι ώστε να αποκτησει τη μέγιστη δυνατότητα διάρκειας.Αναφέρω χαρακτηριστικα οτι εγώ την είχα βγαλει απο το δικο μου για καμια 2 εβδομαδες γιατι είχα διαβασει σε φορουμ οτι όντως δεν πρεπει η μπαταρια να παραμενει πολυ ώρα στο ρεύμα μετα την ολική της φόρτιση,τι έγινε όμως? όταν την ξανα έβαλα ο υπολογιστής έκλεινε στα 5 λεπτά :( :( .Είχα καταφερει να την αδρανοποιήσω τελειώς.Μετά απο συνεχείς φορτίσεις και τρέχοντας ένα utility που έχει ο φορητος μου (battery optimizer) κατόρθωσα και την έκανα να λειτουργει και γλίτωσα από ενα σημαντικό έξοδο.

Δημοσ.
stefanos_79[/b'], to batery optimizer pou anafereis ti akrivos einai???

Έχει και ο δικός μου ένα τέτοιο utility, το τρέχεις όταν δεις ότι η απόδοση της μπαταρίας (cell type: NiMH) πέφτει. Ουσιαστικά κάνει ένα συνδυασμό discharge / charge ώστε να εξουδετερώσει κατά το εφικτό βέβαια τα όποια φαινόμενα «μνήμης» έχουν παρουσιαστεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...