Blackman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Παίδες την βοήθεια σας. Τα πράγματα έχουν ως εξής: Μία ωραία μέρα άνοιξα το PC και κατά την φόρτωση των XP κόλησε. Έκανα επανεκίννηση και μετά από κάποια ώρα μπήκε στο κεντρικό menu για να διαλέξω προφίλ. Στο σύστημα μου έχω δύο... Το ένα είναι γενικό και το δεύτερο το είχα μόνο για ιντερνετ. Μπαίνω στο γενικό ...περίμενα...περίμενα...και μου ξεκινάει λες και είμαι σε καθαρό προφίλ. Τι έγινε λεω...επανεκκίνηση και πάλι. Κάνω τα παραπάνω...και πάλι τα ίδια. Από τον Windows Explorer βλέπω ότι στους καταλόγους των προφίλ βλέπει ένα κατάλογο Blackman και ένα Blackman.000 ! Καταλαβαίνω ότι είμαι με το 000 και ψάχνω λύση. Log off και εκκίνηση με το άλλο προφίλ που για κάποιους λόγους πριν λίγες μέρες του είχα δώσει administrative priviledges. Έτσι...μπαίνω μέσα και σβήνω τον 000. Επανεκκίνηση...και πάλι τα ίδια...ξανάμανα το 000. Σουλουπώνω την εικόνα του desktop, βγαίνω...ξαναμπαίνω και το έβλεπε κανονικά. Έτσι όπως είμαι προσπαθώ να αντιγράψω όλο τον κατάλογο Blackman στο Blackman.000, όμως λογικά διότι υπήρχαν στοιχεία που έτρεχαν κάποια δεν μου τα αντέγραφε, αλλά και κάποιους καταλόγους δεν είχα πρόσβαση. Log off και μπαίνω με το προφίλ του Ιντερνετ. Κάνω την ίδια κίνηση, αντέγραψε τα περισσότερα, αλλά πάλι τα ίδια. Πάω στα κοντρόλ πάνελ και βλέπω ότι υπάρχουν μόνο 2 χρήστες...Blackman και Internet (όχι κανένα; Blackman.000 πχ). Βγαίνω ...επιλέγω στο σύστημα να μου δώσει δυνατότητα αλλαγής του username και μπαίνω ως Administrator. Πηγαίνω και κάνω πάλι το copy και γίνεται κανονικά. Τελειώνω και επανεκκίνηση. Ξαναμπαίνω με Blackman...περιμένω...περιμένω...και μου πετάει μύνημα ότι το κεντρικό αρχείο του προφιλ είναι κατεστραμένο ή προβληματικό και με ξεκινάει σε νέο προφίλ. Με μερικούς ελέγχους ακόμα είδα ότι όντως το βασικό αρχείο του προφίλ παρουσίασε κάποιο λάθος και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Αυτή την στιγμή έχω φτιάξει ένα νέο προφίλ με όλο τον φάκελο αντεγραμμένο, πλήν όμως του βασικού αρχείου. Όμως ναι μεν όλα φαίνονται το ίδιο, αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα. Για παράδειγμα, δεν βλέπω και δεν ξέρω πως να έχω όλα τα email που είχα τοπικά και τα έβλεπα από το Outlook Express στο προηγούμενο και τώρα προβληματικό προφίλ! Δυστηχώς μέσα σε αυτά είναι και κάποια σημαντικά email τα οποία θέλω να επαναφέρω. Επίσης έχασα και ότι προφίλ είχα φτιάξει στα services για τις διάφορες λειτουργίες του υπολογιστή...και δεν θυμάμαι και τι άλλο δεν μπορώ να έχω. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό?Υπάρχει λύση?Τα email είναι που με καίνε περισσότερο από τα υπόλοιπα. Εύχομαι να βρούμε άκρη. Ευχαριστώ προκαταβολικά Γιώργος - Blackman (...από τα παλιά)
Blackman Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 χμ...τελικά δεν βλέπω ανταπόκριση! τελικά είναι δύσκολο...
random Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 για το συνολικο προβλημα με τα profiles δεν ξερω μαλλον ειναι δυσκολο... για να σωσεις τα mail σου θα πας στο folder C:\Documents and Settings\TOUSERNAMESOU\Local Settings\Application Data\Identities\{XXXXX-XXXX-XXXX-XXXXXX}\Microsoft\Outlook Express\ αν δεν μπορεις να μπεις εδω.. πρεπει να αλλαξεις το security. κανε το νεο χρηστη Owner του φακελου. και θα βρεις τους φακέλους. τα αντιγραφεις ολα σε μια προσωρινη τοποθεσια πχ C:\TEMPMAIL, μετα μπαινεις στο outlook (στο νεο σου χρηστη) και κανεις import messages απο C:\TEMPMAIL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.