epote Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 ρε παιδια ειμαι και εγω ενας hard working τιμιος φοιτητης (ΧΑΧΑΧΑΧΑ αχεμ) και θελω να παιξω το HALO 2, αλλα με joypad ΔΕΝ το παιζω, αρνουμε ρε παιδι μου πως να το κανουμε!? τι εναλακτικες εχω? υπαρχουν πληκτρολογια και ποντικια για το XBOX? Μπορω καπως να "μονταρω" τα υπαρχοντα? θενξ
sarisn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Φυσικά και υπάρχει :D:D http://www.lik-sang.com/info.php?products_id=5438
epote Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 danka ελλαδα κυκλοφωρει? και αν ναι ποσο κανει?
sarisn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα. Εξάλλου η ίδια η εταιρία του Lik Sang τα βγάζει αυτά τα προιόντα οπότε λίγο χλωμό να το βρεις σε κάποιο μαγαζί εδώ. Και αν το βρεις θα είναι λίγο ακριβούτσικο φαντάζομαι. Εγώ, όταν μου πουν τα παιδιά που θα παίξουν στο Live! το Halo 2 ότι το παιχνίδι αξίζει, θα το πάρω.
epote Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 sarisn, oraia an einai na to pareis sfira mou kai emena mia na kanonisoume tipotis
sargos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 to mono pou xreiazete einai to usb adaptor gia na mporeseis na syndeseis pliktrologio kai mouse usb sto Xbox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.