NOKIA7610 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 κοιταχτε να δειτε.δεν πουλαω τιποτα εχω παρα πολλους απο κατω μου που κανουν αυτην την δουλεια.ειμαι σπιτι και ξεκουραζομαι.(προβληματα με την μεση μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOSKR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 ok epeidh mallon ton kourasame ton kosmo an endiaferete kaneis as epikoinonisei mazi mou. kai gia opoiadipote alli aporia edo eimaste k pali. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chinaski Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 mia akoma erotisoula.Ti ginete me tis dorean ores omilias?Se periptosi pou spasei to sumbolaio, prepei na plirosei kai tis dorean ores pou exe milisei i oxi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOSKR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 oxi den yparxei kamia tetoia periptosi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOKIA7610 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 θα σου πω κατι nikosr επειδη ειμαι στην εταιρεια 3 χρονια γνωριζω περισσοτερα απο εσενα και μαθαινω καποια πραγματα που εσεις θα τα μαθετε σε διαστημα 3 μηνων. για αυτο προσεχε τι λες γιατι απο εμενα δεν θα εχεις καμμια βοηθεια εαν κανεις καμμια μ@λ@κ@α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 θα σου πω κατι nikosr επειδη ειμαι στην εταιρεια 3 χρονια γνωριζω περισσοτερα απο εσενα και μαθαινω καποια πραγματα που εσεις θα τα μαθετε σε διαστημα 3 μηνων. για αυτο προσεχε τι λες γιατι απο εμενα δεν θα εχεις καμμια βοηθεια εαν κανεις καμμια μ@λ@κ@α. Δεν φτάνει που χρησημοποιείτε το Insomnia.gr για προσωπικό σας όφελος, μαλώνετε κι απο πάνω μεταξύ σας!!! Και δεν φτάνει αυτό μόνο... Ξεφτυλίζετε και το όνομα μιας εταιρίας που κάποιοι θα την εκτιμούν! Μπράβο επαγγελματισμός! Εκτός απο report νομίζω πως και μια ενημέρωση στην Telepassport θα ήταν ό,τι πρέπει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Εκτός από αυτά που γράφει η Cristina, να προσθέσω και κάτι άλλο: Από πότε το forum έγινε χώρος αντιπαράθεσης συνεργατών μιας ιδιωτικής εταιρείας; Βρείτε τα με pm. :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.