Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ SDSL ΑΠΟ ΤΗΝ TELEPASSPORT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κοιταχτε να δειτε.δεν πουλαω τιποτα εχω παρα πολλους απο κατω μου που κανουν αυτην την δουλεια.ειμαι σπιτι και ξεκουραζομαι.(προβληματα με την μεση μου)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

θα σου πω κατι nikosr επειδη ειμαι στην εταιρεια 3 χρονια γνωριζω περισσοτερα απο εσενα και μαθαινω καποια πραγματα που εσεις θα τα μαθετε σε διαστημα 3 μηνων. για αυτο προσεχε τι λες γιατι απο εμενα δεν θα εχεις καμμια βοηθεια εαν κανεις καμμια μ@λ@κ@α.

θα σου πω κατι nikosr επειδη ειμαι στην εταιρεια 3 χρονια γνωριζω περισσοτερα απο εσενα και μαθαινω καποια πραγματα που εσεις θα τα μαθετε σε διαστημα 3 μηνων. για αυτο προσεχε τι λες γιατι απο εμενα δεν θα εχεις καμμια βοηθεια εαν κανεις καμμια μ@λ@κ@α.

Δεν φτάνει που χρησημοποιείτε το Insomnia.gr για προσωπικό σας όφελος, μαλώνετε κι απο πάνω μεταξύ σας!!!

Και δεν φτάνει αυτό μόνο... Ξεφτυλίζετε και το όνομα μιας εταιρίας που κάποιοι θα την εκτιμούν!

Μπράβο επαγγελματισμός!

Εκτός απο report νομίζω πως και μια ενημέρωση στην Telepassport θα ήταν ό,τι πρέπει!

• Super Moderators

Εκτός από αυτά που γράφει η Cristina, να προσθέσω και κάτι άλλο: Από πότε το forum έγινε χώρος αντιπαράθεσης συνεργατών μιας ιδιωτικής εταιρείας; Βρείτε τα με pm.

:evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...