Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ SDSL ΑΠΟ ΤΗΝ TELEPASSPORT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ 1ο TOPIC ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ MODEM K ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Αν δεν εγραφες με κεφαλαια θα ηταν καλυτερα... :D :D

Φιλικα... :D :D :D

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 12 ΜΗΝΩΝ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΤΕ Κ H TELEPASSPORT ΘΑ ΤΙΣ ΡΙΞΕΙ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΙ 3ς ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ .... ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ.

Simbolaio 12 minon den ginetai na to spaseis prin perasoun 12 mines...;)....mi sas paramithiazoun... :evil:

Δημοσ.

to galatsi mazi me tis gyro mas perioxes( n.ionia ego) akougete gia to proto trimino 2005 ksero oti yparxei poly zitisi alla logo megalou barous pou epese stin astiki gi auto k exei kathisterisei toso poly i epektasi tis arithmodotisis.

Δημοσ.

Den gnorizo gia auto to sumbolaio tis etaireias, alla pisteuo to doloma einai to modem kai ta eksoda egkatastaseis, den nomizo akoma kai na ta pliroseis esu na mporeis na spaseis to sumbolaio. To sumbolaio den einai gia to modem kai ta eksoda egkatastaseis, alla gia tis upirisies pou prosferoun. Apo ti stigmi pou tha upograpseis.....$$$.

Cristina den nomizo na diapragmateuonte, apo stigmi pou thelis na spaseis to sumbolaio tha anagkasteis na pliroseis to upolipo poso, toulaxiston i logiki tis agoras auto leei.

Nikosgr efoson uparxei kapios oros sto sumbolaio oti mporeis na diakopseis ti sundesh entos enos mhnos epidi den eisai euxaristimenos i kati parapliso,nai tote mporeis diaforetika ton kolo sou na xtupas den mporeis. o Monos tropos na to spaseis einai na apodikseis oti i etaireia den kanei delivery auto pou sou uposxethike..popo den ksero kai tous orus sta ellinika. Na isxuristeis diladi oti i etaireia kanei breach of contract....trexa gureue diladi.

Δημοσ.

Chinaski se periptosi pou kapoios pelatis thelei na diakospsei tis ipiresies tis etairias prin tin liksi tou enos xronou tote den plironei xilia tis ekato to ypoloipo poso pou apomenei sta pagia alla mono ta eksoda egkatastasis kai to modem.

Δημοσ.

συγγνωμη που ενοχλω αλλα εχω βαλει sdsl στο σπιτι μου μεσω της telepassport με ταχυτητα στα 2mb ανεβασμα κατεβασμα και μου πηγαινει σφαιρα στο κατεβασμα.δηλ.κατεβαζω ταινιες συνολικα με το προγραμμα torrentopia μεχρι και 20 με ταχυτητα 100 kb/sec.ειναι παρα πολυ καλη και ειμαι μαζι με την εταιρεια (συγγνωμη αλλα δεν αντεχα(moderators και τους αλλους)) συνεργατης.

Δημοσ.
kales oi prosfores alla exei balei kaneis?xerei na mas pei kapoios apo piothta ti leei?

blepo epishs oti den parexetai se polles perioxes.

συγγνωμη που ενοχλω αλλα εχω βαλει sdsl στο σπιτι μου μεσω της telepassport με ταχυτητα στα 2mb ανεβασμα κατεβασμα και μου πηγαινει σφαιρα στο κατεβασμα.δηλ.κατεβαζω ταινιες συνολικα με το προγραμμα torrentopia μεχρι και 20 με ταχυτητα 100 kb/sec.ειναι παρα πολυ καλη και ειμαι μαζι με την εταιρεια (συγγνωμη αλλα δεν αντεχα(moderators και τους αλλους)) συνεργατης.

Δημοσ.
kales oi prosfores alla exei balei kaneis?xerei na mas pei kapoios apo piothta ti leei?

blepo epishs oti den parexetai se polles perioxes.

Δημοσ.

εχετε ξεχασει ολοι μια λεπτομερεια,στην προσφορα χρησιμοποιειται το τηλεφωνικο δικτυο της telepassport,οποτε σου δινουν και δικο τους τηλεφωνικο νουμερο.

Παντως συμφερει οπωσδηποτε,αθροιστε τι πληρωνετε για παγιο οτε+παγιο adsl οτε+isp=περιπου 75 ευρω

Δημοσ.
εχετε ξεχασει ολοι μια λεπτομερεια' date='στην προσφορα χρησιμοποιειται το τηλεφωνικο δικτυο της telepassport,οποτε σου δινουν και δικο τους τηλεφωνικο νουμερο.

Παντως συμφερει οπωσδηποτε,αθροιστε τι πληρωνετε για παγιο οτε+παγιο adsl οτε+isp=περιπου 75 ευρω[/quote']κοιτα να δεις οσοι επιθυμουν να κρατησουν τον αριθμο που τους δινει ο οτε τοτε το κανουν αλλα θα πληρωνουν το παγιο.στην εταιρεια αυτη δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. το μονο που πληρωνεις ειναι το παγιο της sdsl και τις τηλεφωνικες κλησεις που κανεις.τιποτα αλλο.το νουμερο που δινει η εταιρια αυτη αρχιζει απο 2120000000 και οχι απο 2100000000 :D :D :D :D :D .

Δημοσ.
εχετε ξεχασει ολοι μια λεπτομερεια' date='στην προσφορα χρησιμοποιειται το τηλεφωνικο δικτυο της telepassport,οποτε σου δινουν και δικο τους τηλεφωνικο νουμερο.

Παντως συμφερει οπωσδηποτε,αθροιστε τι πληρωνετε για παγιο οτε+παγιο adsl οτε+isp=περιπου 75 ευρω[/quote']κοιτα να δεις οσοι επιθυμουν να κρατησουν τον αριθμο που τους δινει ο οτε τοτε το κανουν αλλα θα πληρωνουν το παγιο.στην εταιρεια αυτη δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. το μονο που πληρωνεις ειναι το παγιο της sdsl και τις τηλεφωνικες κλησεις που κανεις.τιποτα αλλο.το νουμερο που δινει η εταιρια αυτη αρχιζει απο 2120000000 και οχι απο 2100000000 :D :D :D :D :D .

και κατι αλλο.δεν πληρωνετε provider σε αυτην την εταιρεια επειδη εχει απο μονη της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...