Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ SDSL ΑΠΟ ΤΗΝ TELEPASSPORT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H TELEPASSPORT ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΝΕΙ SDSL ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. Κ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ.

ΤΙΜΕΣ:

128 > 40€

256 > 50€

384 > 55€

512 > 85€

ΜΕ ΔΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ MODEM ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!!

ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ!!! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. :)

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. :)

Αυτο το συντομα το ακουω απο περυσι τετοιο καιρο αλλα ακομα...Μαλλον α-συντομα καταντησε!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Πρεπει να κανεις συμβολαιο για 12 μηνες... Απο οτι ακουγεται σε 4 μηνες το συνολικο ποσο για 384 kbps θα ειναι κοντα στα 30 ευρω οποτε μαλλον για παγιδα μοιαζει. Α επισης πρεπει να εχεις και πιστωτικη καρτα για να κανεις εξοφληση λογαριασμων...

ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 12 ΜΗΝΩΝ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΤΕ Κ H TELEPASSPORT ΘΑ ΤΙΣ ΡΙΞΕΙ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΙ 3ς ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ .... ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ.

Στα τρίκαλα ισχύει πάντως που ρώτησα αλλά όταν πήρα τηλέφωνο για να δω τι modem δίνουν μου είπαν για ένα μοντεμ με usb μόνο και μάρκα που εγώ τουλάχιστον δεν την είχα ξανακούσει.

όταν ψαχνόμουν να βάλω s-dsl από telepassport σε επικοινωνία μαζί τους μου είπαν τα εξής :πρώτα από όλα τα έξοδα εγκατάστασης πρέπει αναγκαστικά να τα πληρώσεις, δέχονται μόνο το modem που σου δίνουν αυτοί και ο εξοπλισμός νοικιάζεται δεν το αγοράζεις!

Είναι και άλλα, αλλά δευτερεύουσας σημασίας. Για όλα τα παραπάνω επιφυλάσσομαι μιας και μιλούσα με τηλεφωνήτρια που ως γνωστόν είναι αρκετές φορές εκτός τόπου και χρόνου. :)

Ελπίζω αυτή η διαφήμιση που γίνεται τώρα να μην είναι ο προπομπός μιας σειράς διαφημίσεων που είχε γίνει πριν αρκετό καιρό με s-dsl.

Επίσης ένα τελευταίο, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, το διάβασα και εγώ κάπου, έχεις συγκεκριμένες port ανοιχτές για να κάνεις τη δουλειά σου. Δεν μπορείς να επέμβεις παρά μόνο αν πάρεις τηλέφωνο να σου ανοίξουν κάποια ports.

ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 12 ΜΗΝΩΝ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ.

[...]

Να το κόψει αλλά να πληρώσει τους 12 μήνες ή κάποιο ποσό σαν πρόστιμο γιατί 'έσπασες' το ετήσιο συμβόλαιο;

ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ 1ο TOPIC ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ MODEM K ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...