che23 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν HTTP Server καθώς και το ανάλογο λογισμικό .Για να ανεβάσω μια διαδικτυακή πύλη. Τι λειτουργικό να χρησιμοποιήσω (Linux ή Windows) ??? Από θέμα ασφάλειας??? Ποίες πόρτες πρέπει να κλείσω???
caveman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 che23, poses episkepseis upologizeis oti tha dehesai ti mera pio leitourgiko gnwrizeis kalutera,se ti glwsa tha einai tha exei database.. Paizoun polla giauto dwse parapanw plirofories.
Jaco Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Το καλύτερο είναι Linux με διαφορά, όσων αφορά ασφάλεια και παραμετροποίηση... τώρα το ποιο πακέτο θα χρησιμοποιήσεις εξαρτάται από τι θέλεις ακριβώς και θέλει αρκετό ψάξιμο γιατί υπάρχουν εκδόσεις πιο εξειδικευμένες για θέματα HTTP κ.λ.π... Το Mandrake που τρέχω στο μηχάνημα μου έχει δυνατότητα να στήσεις ένα τέτοιο server, αλλά μπορεί να υπάρχουν και καλύτερες εκδόσεις... γενικά ψάξε πολύ στο net για να καταλήξεις... όσο για τα ports δεν μπορώ να σε βοηθήσω, απλά ψηφίζω linux... Edit: Επίσης με το Linux δεν χρειάζεσαι σύγχρονο hardware και με έναν παλιό P-III κάνεις άνετα την δουλειά σου, απλά ανάλογα με την κίνηση που θα έχεις θα χρειαστείς έναν γρήγορο σκληρό για να μην αργεί...
StavrosD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Αν και δεν είμαι σίγουρος νομίζω ότι το Linux δεν υποστηρίζει ASP.NET σελίδες, οπότε αν θέλεις να δουλέψεις σε αυτή την πλατφόρμα τα windows είναι μονόδρομος. Διαφορετικά το Linux, είναι άψογη λύση (αν και θέλει δουλειά για να το μάθεις, ενώ τα windows είναι και για "αρχάριους"), και αξίζει τα λεφτά του
che23 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Skeftomai na paiksw se Windows .H glwssa pou tha einai h database SQL. Exete kata nou kanena polu DYNATO mhxanhma me 3 xiliarika???? Poio einai to aparaithto software???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.