Προς το περιεχόμενο

Web Server (hardware+ software)

che23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν HTTP Server καθώς και το ανάλογο λογισμικό .Για να ανεβάσω μια διαδικτυακή πύλη. Τι λειτουργικό να χρησιμοποιήσω (Linux ή Windows) ??? Από θέμα ασφάλειας??? Ποίες πόρτες πρέπει να κλείσω???

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι Linux με διαφορά, όσων αφορά ασφάλεια και παραμετροποίηση... τώρα το ποιο πακέτο θα χρησιμοποιήσεις εξαρτάται από τι θέλεις ακριβώς και θέλει αρκετό ψάξιμο γιατί υπάρχουν εκδόσεις πιο εξειδικευμένες για θέματα HTTP κ.λ.π... Το Mandrake που τρέχω στο μηχάνημα μου έχει δυνατότητα να στήσεις ένα τέτοιο server, αλλά μπορεί να υπάρχουν και καλύτερες εκδόσεις... γενικά ψάξε πολύ στο net για να καταλήξεις... όσο για τα ports δεν μπορώ να σε βοηθήσω, απλά ψηφίζω linux...

Edit: Επίσης με το Linux δεν χρειάζεσαι σύγχρονο hardware και με έναν παλιό P-III κάνεις άνετα την δουλειά σου, απλά ανάλογα με την κίνηση που θα έχεις θα χρειαστείς έναν γρήγορο σκληρό για να μην αργεί...

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι σίγουρος νομίζω ότι το Linux δεν υποστηρίζει ASP.NET σελίδες, οπότε αν θέλεις να δουλέψεις σε αυτή την πλατφόρμα τα windows είναι μονόδρομος.

Διαφορετικά το Linux, είναι άψογη λύση (αν και θέλει δουλειά για να το μάθεις, ενώ τα windows είναι και για "αρχάριους"), και αξίζει τα λεφτά του :D :D :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Skeftomai na paiksw se Windows .H glwssa pou tha einai h database SQL.

Exete kata nou kanena polu DYNATO mhxanhma me 3 xiliarika????

Poio einai to aparaithto software???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...