Mixalakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 'Duran Duran - Come Undone'... Πολύ αγαπημένο και με ιδιαίτερες αναμνήσεις...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Carpark North - Human (16 MB) Ημουν σε διλημμα να το ποσταρω εδω η στο TOTD. Επειδη ομως και το τραγουδι (ροκ) και το βιντεο ειναι το ιδιο φοβερα, το βαζω εδω. Kαι κατι που νομιζα οτι ειχα ηδη ποσταρει: το καλυτερο φετινο βιντεο, κατα την ταπεινη μου αποψη. Fischerspooner - Never win (σκηνοθετημενο απο τους ιδιους - 19.2 ΜΒ)
razkal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 faithless-why go, to kenoyrgio me tin estelle
sotirakis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Αχ αυτά τα videoclip... Η μεγάλη μου αγάπη... Μερικά από τα πιο αγαπημένα μου είναι τα εξής : 1. Rammstein - Keine Lust ( Fat Power !!!!) 2. System Of A Down - Question! / Hypnotize 3. Slipknot - Vermillion pt.2 (απίστευτα μελαγχολικό τραγούδι...) 4. Slipknot - Before I Forget 5. Rammstein - Benzin 6. Mudvayne - Happy? 7. My Chemical Romance - Ghost Of You 8. Bloodhound Gang - Foxtrot Uniform Charlie Kilo (γαμάτοοοοοοοο !) 9. Linkin Park - Breaking the Habit Αυτά τα λιγά μου 'ρχονται... Πιστεύω όμως ότι τα videoclip από τα περισσότερα nu metal , rock και γενικότερα του παραπάνω τύπου συγκροτήματα βγάζουν πάντα αξιοπρεπέστατα clips. Καλά για τα ελληνικά , δεν θα πω τίποτα είναι όλα <self-censored> .... Σωτήρης http://www.sotirakis.net (παρεπιπτόντως , αν έχετε χρόνο , μπείτε να δείτε και το καινούργιο site μου....)
fingonboy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 vasika to i like it-narcotic thrust alla to clip tou naked pisteuo tha leei pio polu (an to kserete plz pes te mou)
TheBoyFromSalina Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 8. Bloodhound Gang - Foxtrot Uniform Charlie Kilo (γαμάτοοοοοοοο !) Ναι οντως, πολυ γελ(ο)ιο!
Godfath3r Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά τα video clips των Deftones είναι ό,τι καλύτερο έχω δεί!!!!!!Απίστευτη σκηνοθεσία σχεδόν σε όλα! Απορώ πώς δεν τα έχω αναφέρει τόσο καιρό!!!
Blackjim Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 de kserw an eidate to neo clip twn Korn. "Twisted Transistor" Kai kala , 4 rappers paizoun ton rolo twn korn ( Xzibit , snoop dog kai alloi 2 ). exei gelio to video kai to tragoudi einai poly kalo , deite to
NonLinear Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Βασικά όλη η ταινία the wall pink floyd... είναι ένα μεγάλο video clip ενός ολόκληρου album...
hugelacky Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 de kserw an eidate to neo clip twn Korn."Twisted Transistor" Kai kala ' date=' 4 rappers paizoun ton rolo twn korn ( Xzibit , snoop dog kai alloi 2 ). exei gelio to video kai to tragoudi einai poly kalo , deite to Το κλιπάκι όντως πολύ καλό, έχει γέλιο, αλλά το τραγούδι είναι αρκετά μέτριο, ελπίζω τα υπόλοιπα από τον νέο δίσκο να είναι καλύτερα :?
hugelacky Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Aπό την καινούρια δουλειά των Ulver Ulver - It Is Not Sound Αρκετά άρρωστο
mxpert Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 1) Michael Jackson - Thriller 2) Michael Jackson - Smooth Criminal -) Daft Punk - Around the world Sex) JuniorJack - Stupidisco αυτά απο εμένα
giorgio_g Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Rammstein-Amerika Gorillaz - Feel Good Inc ;-) ;-) :razz: :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα