Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.rockonthenet.com/archive/1999/mtvvmas.htm

Είχε χάσει από το "Doo Wop (That Thing)" της Lauryn Hill που ήταν ένα πολύ καλό βίντεο, αν και όχι τόσο εντυπωσιακό όσο το "Freak on a leash". Στα βραβεία του MTV πήρε αυτό του καλύτερου ροκ βίντεο ενώ κέρδισε και το Grammy γιά το καλύτερο βίντεο-κλιπ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Το αγαπημένο μου video clip είναι σίγουρα το "Queen of the reich" από Queensryche. Μιλάμε κάθε φορά που το βλέπω, λύνομαι στα γέλια !!

Ti?Β-movie κιέτσι?

Πάντως το καλύτερο παρακμιακό που έχω δεί είναι του Dio...Δέν θυμάμαι γαμώτο ποιό κομμάτι είναι...είναι κλασσικό του...

Δημοσ.

Ο νονός πρέπει να λέει αυτό που τριγυρνάει σε κάτι δάση κρατώντας ένα σπαθί που είναι μεγαλύτερο απ'το μπόι του. Αααα... και είναι "ντυμένος" με κάτι κομμάτια από δέρμα....

πολλά τα γέλια! :D

ps. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με Dio και δεν γνωρίζω τα κομμάτια του, αλλά μου ήρθε φλασιά ότι μπορεί να είναι το Holy Diver αυτό που λέμε...

Δημοσ.

μετά από αρκετό καιρό υποβολής καλύτερου clip Eric Prydz - Call On Me αλλάζω την γνώμη μου και βάζω το What Else Is There απο Royksopp. ελπίζω να συμφωνήτε μαζί μου. το τραγούδι είναι σχεδόν μισό χωρίς το videoclip. σου σηκώνει την τρίχα αλλά φαντάζομαι δεν είναι το πρώτο, θα έχουν προηγηθεί πολλά σε παλαιότερους καιρούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...