karib Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Εννοω το κουμπι του insomnia κατω απο το κουτι της απαντησης. Γραφει "παραθεση επιλεγμενου κειμενου" . Μπρος στα ματια σας ειναι!
xaxa1982 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Εγώ ένα ξέρω να πω παιδιά!Ο firefox 1.0 είναι χειρότερος από τους προκατόχους του,εγω σταμάτησα να τον χρησιμοποιώ,μου 'σπασε τα νεύρα.Σε αρκετά sites μου κατεβάζει λάθος τις σελίδες,κάτι που άλλα προγράμματα δεν το κάνουν!Τώρα χρησιμοποιώ τον Mozilla 1.7.3 και μου φαίνεται πολύ καλός!Θα δω τι κάνει αυτός ο browser και αν ειναι θα σας γράψω την γνώμη μου.
Slay Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Εννοω το κουμπι του insomnia κατω απο το κουτι της απαντησης. Γραφει "παραθεση επιλεγμενου κειμενου" . Μπρος στα ματια σας ειναι! exeis dikio, den to eixa xrhshmopoihsei pote kai den to eixa dei, to problhma einai to ejhs: >theSelection = document.selection.createRange().text; // Get text selection ayth h klhsh einai proprietary ths microsoft kai den symbadizei me to W3C DOM Range API, to standard einai na xrhsimopoihthei h >window.getSelection omos h microsoft den thn exei kanei implement ston IE opote an o administrator xrhsimopoihsei ton sosto kodika den tha doyleyei se IE. Perisoteres plhrofories yparxoyn edo http://dev.lophty.com/ahoy/article.htm#sec_usinggetselection
karib Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Μπορω να "συγχρονιζω" με καποιο τροπο τα favorites σε ie και firefox? Εχω κανει import τα fav σε firefox απο ie. Ομως οταν κανω add favorite σε firefox, πως αυτο μπορει να ειναι διαθεσιμο και στον Ie?
Slay Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Den to kanoyn ayto oyte o IE oyte o Firefox, den jero an yparxei kanena extension gia firefox poy na pairnei ta nea bookmarks apo IE kai na ta bazei ston Firefox, pantos to antitheto den pisteyo oti mporei na ginei.
Teoulas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Ο ΙΕ μπορεί να κάνει import τα bookmarks από τον FF (από το bookmark.html αρχείο). Για συγχρονισμό των 2 δεν έχω ιδέα.
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 re paidia parakolouthw to thema mozilla firefox toso kairo... den katalavainw giati paideveste toso poly m'afto to programma. opote vgainei kainouria ekdosi pantws tin dokimazw (giati an den gnwrizeis kati den mporeis na to aporipseis). An den sas aresei o IE valte opera. xrisimopoiw opera edw kai xronia kai ektos apo merika encoding provlimata me grammatoseires se merikes selides den eixa pote kanena allo provlima. Apla to vriskw xasimo xronou kai tzaba provlimatismos to thema mozilla. sorry gia to merikws-mporei-kai off topic
apoikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Physics_Rulez, δε μας είπες τί προβλήματα αντιμετωπίζεις με τον Firefox όμως . Προσωπικά τον χρησιμοποιώ ως default browser στο Linux και στα Windows και δε θυμάμαι να έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, εκτός ίσως από λάθος εμφάνιση κάποιων σελίδων. Στο 99,9% των περιπτώσεων αυτών όμως υπεύθυνος είναι ο σχεδιαστής της σελίδας που έχει γράψει IE-specific κώδικα και όχι W3C Compliant. Θα μου πεις τί το νοιάζει το μέσο χρήστη; Προσωπικά πάντως (πέρα απ' όλα τα άλλα) δεν πάω το closed source software, οπότε δε θα χρησιμοποιούσα ούτε τον IE ούτε τον Opera.
karib Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Παιδια εχω ενα αρχειο .xpi Ειναι Plugin ή extension? Πως μπορω να το εγκαταστησω? Μενου?
insomniac_c4po Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 drag and drop se parathiro tou firefox
karib Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Ωραια. Λεει οτι το εγκατεστησε. Και απο που το διαχειριζομαι? Απο που το ενεργοποιω ή απενεργοποιω? Πηγα tools, options, download, plugin, αλλα δεν το ειδα εκει μεσα!
karib Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Tools -> Extensions Εκει μου δειχνει ενα κενο παραθυρο και το μονο που μπορω να κανω ειναι να πατησω update.
karib Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Υποτιθεται μπλοκαρει τα banners αλλα τελικα ξαναεκανα προσπαθεια εγκαταστασης και μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο με εκδοση1 και δεν μπορει να εγκατασταθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.