Προς το περιεχόμενο

Firefox 1.0 final ..is out!

Stuff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιήσω τον built-in download manager? Θέλω να κατεβάσω κάτι αρχεία από το Streamload αλλά δεν μπορώ να παρακάμψω αυτόν του firefox και να χρησιμοποιήσω το Download Accelerator Plus :(

Ξέρει κανείς?

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως εννοείς το Flashget? Αν ναι, εγώ δεν θέλω αυτό αλλά το Download accelerator plus γιατί μόνο με αυτό μπορώ να κατεβάσω από το Streamload.

Δημοσ.
Browser ειναι αυτος?

Στο περίπου. Χρησιμοποιεί την μηχανή του internet explorer.

Eίναι η επόμενη γενιά από τον κλασικό Myie2. Ας πούμε ότι άλλαξε όνομα.

Πληροφορίες παρακάτω. :wink:

title_text.gif :P

Δημοσ.

OK το έβαλα το Flashgot... αλλά μόλις πάω να κατεβάσω από το streamload και αφού πατήσω στο παράθυρο που μου ανοίγει την επιλογή Flashgot > OK δεν κάνει τίποτα.

Δημοσ.

kalo alla ayto me to pluggin tou active x pou den to vriskei mporei na mou pei kaneis ti kano??

thelo na kano kati online scan & den mporo na ta kano me tpt..

Epishs alla provlhmata pou exo einai me merika site pou den anoigei fotografies pio megales & kyrios me to quick time opou den diavazei ta arxeia otan einai se ayto akoma kai an katevaso oti pluggin yparxei..kamia idea????

Δημοσ.
kalo alla ayto me to pluggin tou active x pou den to vriskei ??

:lol: 8) :shock: αμα τρέχουν και τα activeX στους mozilla ζητω που καήκαμε.

τι αλλο να ζητησουμε, να βγαλει linux η M$ ?

αφου τα Activex ειναι απο τους κυριοτερους λογους που κατηγορουν τον ΙΕ για τρυπες ασφαλειες, και πάνε σε firefox.

Δημοσ.

Ερωτηση:

Μπορώ με καποιο τροπο να κανω scroll στα tabs του firefox με τη ροδελλα όταν έχω το ποντικi πανω στη tab bar; Έχω το tabbrowser extension...

Επίσης το new tab μπορεί να γίνει με εικονιδιο αριστερα απο το back ας πούμε;

(αμαν 1 βδομαδα προσπαθω να του δωσω τη λειτουργικότητα του Maxthon...)

Δημοσ.

Ερωτηση 1:

ξερει κανεις γιατι στον firefox δεν λειτουργει η παραθεση επιλεγμενου κειμενου?

Ερωτηση 2:

Μπορω να "συγχρονιζω" με καποιο τροπο τα favorites σε ie και firefox?

Εχω κανει import τα fav σε firefox απο ie. Ομως οταν κανω add favorite σε firefox, πως αυτο μπορει να ειναι διαθεσιμο και στον Ie?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...