Προς το περιεχόμενο

Firefox 1.0 final ..is out!

Stuff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kala re paidia , anti na pros8etoun features stin nea ekdosi , afairoune???:shock:

poy pige ekeini h apisteyth magkia opou pliktrologouses tin arxi enos link kai se pigaine katey8eian ekei o browser kai meta patwntas enter sou anoige tin selida?

episis giati sto hotmail exei apenergopoih8ei pleon h dinatothta "open link in new tab"?

mou fainetai 8a ton 3ilwsw kai 8a balw pali ton 0.8

Δημοσ.
Μπήκα στο site του 1ου post και το κατέβασα κανονικά.

Την εληνικη εκδοση η την αγγλικη?

γιατι την αγγλικη την κατεωασα και εγω.αλλα η ελληνικη μου βγαζει 404 not found 8)

Δημοσ.

Ψυχραιμία, μην κρίνουμε τόσο γρήγορα...

poy pige ekeini h apisteyth magkia opou pliktrologouses tin arxi enos link kai se pigaine katey8eian ekei o browser kai meta patwntas enter sou anoige tin selida?

Tools->Options->Advanced->Begin finding when you begin typing

episis giati sto hotmail exei apenergopoih8ei pleon h dinatothta "open link in new tab"?

Το hotmail δείχνει τα links σαν javascript, οπότε δεν μπορείς να δεις σε tabs.

Δες αυτό εναλλακτικά

Δημοσ.
me ta plugins iparxei kapia lisi/apantisi?

Τι εννοείτε δε τα βρίσκει?

Μήπως απλά δεν υπάρχουν για να τα βρει? ή όντως υπάρχουν απλά δεν είναι registered?

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι και εγω βρε παιδια.. Τον κατεβασα και εγω και ψιλοαπογοητευτικα. Ακόμα και ο IE έχει περισσότερες ρυθμίσεις.

Δυο πραγματα ειδικα ήταν εντελώς χαλι. Πρωτα απ' όλα πολλές φορες κάνωντας κλικ σε ενα link το οποιο by deafault είχε open in a new page μου ανοιγε σελίδα σε νεο παραθυρο και οχι νεο tab. πουθενα δεν βρηκα επιλογη να ανοιγει σε νεο tab τα παντα.

Επίσης πουθενα δνε βρήκα δυνατοτητα να παταω ενα οποιοδήποτε λινκ με ροδελλα και αντι να ανοιγει στο ιδιο tab να γινεται αυτοματα open in a new tab χωρις να μπλεκω με δεξι κλικ/open in a new tab.

Χρησιμοποιώ MyIE2 και ο firefox μου φανηκε σαν επιστροφή στον ΙΕ...

Δημοσ.

Το εγραψα και σαν παρατηρηση!

Για τους φανατικους και τολμηρους! Ντοπαρισμενος Firefox!

http://www.moox.ws/tech/mozilla/

τον χρησιμοποιω απο σταθεροτητα και συμβατοτητα με τα Plugin κανενα προβλημα!

Αυστηρα για τους φανατικους..χεχεχ..προσοχη στην επιλογη εκδοσης αναλογα με τον επεξεργαστη

Δημοσ.

Papajohn

To ΒΒcode poy to briskoyme

Εδώ

:mrgreen: εχει και smiles από μόνο του. :P :idea:

Αν και εδώ που τα λέμε αν κάποιος χρησιμοποιεί maxthon πολύ δύσκολα θα τον αλλάξει.

Αλλά ας υπάρχει και ο firefox. Μια στάλα χώρο πιάνει κι'αυτός. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...