GIORGARAS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Γεια σας, έχω μια εργασία με θέμα μετάφραση του open-source προγράμματος Ζ88 (http://www.z88.org) από τα Αγγλικά σε Ελληνικά. Το πρόγραμμα είναι σε C και κάνω μετατροπές στον κώδικα ώστε να υποστηρίζει και Ελληνικό μενού. Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν κάνω compile το πρόγραμμα με τον compiler LCC σύμφωνα με τις οδηγίες του manual του Ζ88 όλα δουλεύουν καλά ώσπου πήγα στον καθηγητή μου να του δείξω πόσο έχω προχωρήσει και είχε δύο μηχανήματα με windows 98, Millenium και όταν έτρεχε το πρόγραμμα έβγαζε ένα ακαταλαβίστικο μήνυμα και μετά πάταγα ΟΚ και έκλεινε το πρόγραμμα. Δεν το φόρτωνε. Πανικοβλήθηκα λίγο, πάω στα εργαστήρια που έχουμε Windows 2000 Και το πρόγραμμα έτρεξε κανονικά! Οπότε ενημέρωσα τον καθηγητή ότι είναι θέμα λειτουργικού αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει τι πρέπει να κάνω για να υποστηρίζει και τις άλλες εκδόσεις των windows. Το κανονικό πρόγραμμα εννοείται ότι τρέχει σε Windows 98. Το θέμα είναι ότι εγώ έχω αλλάξει τον κώδικα που σχετίζεται μόνο με τα Ελληνικά. Καμιά ιδέα κανείς; Ευχαριστώ πολύ.
Ather Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 ...το πρόγραμμα έβγαζε ένα ακαταλαβίστικο μήνυμα ... πόσο ακαταλαβίστικο; (Δώσε λεπτομέρειες)
GIORGARAS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Αρχικά δεν διαβαζόταν, έβγαζε χαρακτήρες σαν #$#& τέτοια και κουτάκια [] ενώ μια φορά έβγαλε το μήνυμα 98Α σε windows 98.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.