sifounas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Xαιρετώ Τις τελευταίες μέρες ενώ συνδέομαι κανονικά με το ιντερνΈτ μετά απο λίγο η συνδεσή μου γίνεται απελπιστικά αργή, τα downloads ενώ ξεκινάνε κανονικά, ξαφνικά παγώνουν. Βέβαια το μηχανημα συνεχίζει να στέλνει data (...κάπου :evil: ) ενώ εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω καμμία σελίδα... Η πρώτη μου σκέψη ήταν spyware, trojan Κλπ. Το Νorton, και το Spybot search & destroy βρήκαν κάτι spywares, trojans και τα αφαίρεσαν. Καμμιά φορά το Νορτον βρίσκει trojans και τα σβήνει, όμως το πρόβλημα συνεχίζεται... Όσον αφορά εγκατάσταση του service pack 2 (μιλάμε για winXP), αυτή δεν μπορώ να την κάνω γιατί μετά δεν δουλεύει το moviebox της Pinnacle που έχω. Καμμιά ιδέα?? Σημειωτέον έκανα πολύ πρόσφατα format στο pc μου και μάλλον η ζημιά έχει γίνει στο κατέβασμα των updates των Νορτον και windows. Thanks
paschalia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Ενα δευτερο φορματ ,σωστα αυτη την φορα ισως ?
sifounas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 καμμία αντιρρηση τι εννοείς όμως σωστά?
paschalia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Κοιτα ,δεν ξερω πολλα απο υπολογιστες, αλλα για να μη σου δουλευει ουτε το σερβις πακ2 σωστα, ουτε τα παραθυρακια σου(γουιντοους)και το νορτον , ισως καποιους drivers δεν εχεις βαλει σωστα .. (που εισαι djd na με θαυμασεις!).
Sam235 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Κάνε ένα έλεγχο μήπως είναι ενεργοποιημένο το Automatic Uddates των Windows. Μπορεί να κάνει update και να σου "τρώει" όλο το bandwidth. Sam.
sifounas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 <paschalia> απο drivers είμαι οκ. Εχω τελευταίες εκδόσεις για όλες τις συσκευές. Απλά το moviebox (συσκευή video capture της Pinnacle) για κάποιο λόγο δεν γουστάρει το service pack 2. Και φυσικά δεν πειράζει που δεν ξέρεις πολλά απο pc! Tα windows μας αποδυκνείουν καθημερινά ότι κανείς μας δεν ξέρει πολλά. Μαγκιά σου ομως που προσπάθησες να βοηθήσεις, το εκτιμώ και σ'ευχαριστώ πολύ! <sam> to auto updates mou ine off eξ'αρχής. UPDATE: κατέβασα (με τα 1000 μύρια βάσανα) το GIANT Antispyware. Έκανα full scan (όχι σε safe mode) βρήκε κάτι κατασκόπους αλλά και πάλι τσου... Χελώνα μου καλή τράβα εσύ να δούμε την επόμενη σελίδα
GeminiMAX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Kai se mena parousiazete to idio... Me to pou syndeomai sto net arxizei kai stelnei data san trelo kai den mporo na katevaso tipota... Kai xoris na exo mpei kapou, o ypologistis stelnei data san trelos... Kati myrizei,,,
nk_surfer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Kane pali ena scan me to Spybot (afou prota kaneis ola ta updates tou) kai meta scanare pali ton ypologisth me to ad-aware SE (frontise na einai kai afto enhmeromeno). Afta ta 2 tha vgaloun ola ta axrhsta spyware klp apo to pc. Meta phgaine se afto to url: http://www.blackviper.com/WinXP/servicecfg.htm kai apenergopoihse ta services pou den xreiazesai. Kapoia apo afta endexetai na epivarynoyn thn taxythta sto internet, ta ypoloipa otan apenergopoihthoun tha elafrynoyn ton epexergasth kai thn mnhmh toy pc me apotelesma ligo kalyterh taxythta. Elpizo kapos na voithisa. Pistevo oti an trexeis to spybot kai to ad-aware SE (teleftaies ekdoseis kai ta 2 kai me ola tous ta updates) tote tha diorthothei to provlima.
indoli Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Paidia ta idia kai me tin dikia moy syndesh.Prepei na broyme ti ftaiei. Eimai sigoyros oti ftaiei kamia iosh poy kikloforei ayto ton kairo...
madsc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Eimai sigoyros oti ftaiei kamia iosh poy kikloforei ayto ton kairo... "Ίοση" είναι κ λέγεται έλλειψη bw από τους isp στην Ελλάδα. Τα ratio bw/χρήστη είναι μεν πιό ψηλά από τις εποχές της dialup αλλά πάλι δεν φτάνουν ούτε καν το 1/8. Εχτές κάμποσες dsl 384/128 (vivodi) στη Νότια Αττική δεν συνδέονταν καν. Όχι ότι δεν έχει συμβεί σε άλλους φορείς, όχι ότι δεν θα ξανασυμβεί. Δεν μιλάω με κάποια επίσημα στοιχεία, αλλά με τις "εξ' ιδίων" ομολογίες. Σε γενικές γραμμές η ιστορία έχει ως εξής: Νοικιάζει ο έκαστος isp x mbps bw. To "κόβει" σε κομμάτια (384/512/1024) & το νοικιάζει στους τελικούς καταναλωτές. Η αναλογία δεν είναι 1/1 -σε κανένα isp- αλλιώς θα πληρώναμε όλοι κόστος leased line σε πολλαπλάσια τιμή. Κάποια στιγμή οι χρήστες πληθαίνουνε κ εκεί έρχεται κορεσμός κ αργοπορία στις συνδέσεις. (Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε τώρα). Αυτά μέχρι την επόμενη αναβάθμιση της κεντρικής γραμμής, κ πάει λέγοντας. H ιστορία επαναλαμβάνεται. /sc
indoli Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Etreksa to Spybot kai to Ad-Aware.Brikan kapoia pragmata alla h syndesh synexizei na stelnei pragmata xoris na exo kati poy tin xrisimopoiei. Se ti pososto xrisimopoieitai h syndesh sas?Emena pote paei 22%, pote sto 3%. Ante n doyme an tha broyme akrh...
Japan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 katevase kai kana firewall pou na sou deixnei ti akrivos connections ginontai kai pou stelneis kai apo pou lamvaneis data Chryssa
lthanasis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Είχα κάτι παρόμοιο και μου δημιουργούσε κάτι αρχεία στο δίσκο. Το έβρισκε μόνο το Stinger και αφού έκανε κάτι ώρες να τα αφαιρέσει όλα, η σύνδεσή μου ήταν πάλι κανονική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.