Προς το περιεχόμενο

HALF LIFE 2 IS OUT ! ! !

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιος εκει μεσα λεει πως το τερματισε και του πηρε 15 ωρες...

Καλα τόσο μικρό είναι;; Και τους πήρε τόσα χρόνια;;;; ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ 50€!?!??!

LO0O0O0O0O0OL !!!!

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιτρέπεται να βγαίνει παιχνίδι το 2004 και ειδικά FPS (για μερικούς το κορυφαίο) και να μην έχει multiplayer?!?!?!?

Τώρα είναι που δεν το αγοράζω με τίποτα. Να δώσω δηλαδή 50 ευρώ για ένα παιχνίδι που θα τελειώσω σε 1-2 μέρες??? Αμ δε...

Δημοσ.

Michalakh lol! Πως σου φάνηκε το παιχνίδι; Και σε όσους το παίξανε βέβαια...

epicouros, όπως είπα καμμιά ωρίτσα μου πήρε εμένα

Δημοσ.

Εγώ παιδιά πήγα χτες το απόγευμα και το πήρα original από το Πλαίσιο...

Πήγα σπίτι, αρχίζω εγκατάσταση κατά τις 12 το βράδι και μέχρι να τελειώσει, να φτιάξω λογαριασμούς και να κάνει unlock το παιχνίδι...

Να σας πώ μόνο ότι κατά τις 3.30 έλεγε ότι θέλει ακόμα 15 λεπτά για να τελειώσει το ξεκλείδωμα των αρχείων αλλά δεν άντεξα και κοιμήθηκα...

Το πρωϊ οκτώ η ώρα που σηκώθηκα για τη δουλειά είχε βέβαια τελειώσει (τα PC βρίσκονται σε άλλο δωμάτιο και τα άφησα όλο το βράδι ανοικτά). Με την τσίμπλα στο μάτι λοιπόν είδα την εισαγωγή. Όλα τα λεφτά πάντως η δουλειά που έχουν κάνει...

Με το μηχάνημα της υπογραφής μου το παίζει τέλεια στα 1024, αλλά απ' ότι είδα πολλά στο advanced είναι στο Medium quality...

Πάντως σίγουρα καλύτερα από το Doom III... Εκείνο ακόμη και στα 800x600 αν το ανεβάσω στολάρει...

Δημοσ.

Τώρα θα το παίξω κακός.... :twisted:

Περιμένατε 5 χρόνια για ένα παιχνίδι που έφαγε 3 συνεχόμενες αναβολές.

Περιμένατε 5 χρόνια για ένα παιχνίδι που θέλει 1 ώρα για activation και δεν ξέρω γω τι άλλο με αυτήν την εξυπνάδα το steam.

Περιμένατε 5 χρόνια για ένα παιχνίδι χωρίς multiplayer.

Περιμένατε 5 χρόνια για ένα παιχνίδι που ως τώρα δεν έχει ακουστεί από κανέναν σε αυτό το thread ότι εντυπωσιαστηκε, ότι ειναι καταπληκτικό ή ότι έφερε την επανάσταση των FPS.

Ενώ εγώ εδώ και μια βδομάδα παίζω το Halo 2, το οποίο ούτε registration έχει, ούτε αναβολές πήρε (9 Νοέμβρη είπαν ότι θα βγει και 9 Νοέμβρη βγήκε), και ΚΟΡΥΦΑΙΟ multi έχει και τόσο σε gamespot (HL2-->9.2 / Halo2-->9.4) όσο και ign (HL2-->9.7 / Halo2-->9.8 ) πήρε μεγαλύτερες βαθμολογίες! Τώρα ποιος είναι ο βασιλιάς των FPS? :twisted:

Ορίστε την είπα την κακία μου και ησύχασα :D

Δημοσ.

η αλήθεια είναι οτι δεν βγήκε κανείς να πεί οτι είναι εντυπωσιακό το παιχνιδι.Τουλάχιστον με τόση φασαρία τόσες αναβολές περιμέναμε κατί που τουλάχιστον θα ξεπερνούσε τις προσδοκίες μας..Επίσης πρέπει να δικαιολογεί και τα 50 ευρουλάκια που κοστίζει.Εγω προσώπικα είμουν έτοιμος να πάω να το πάρω original αλλά μόλις ακουσα αυτά περι activation και internet ουτε λόγος..

• Moderators
Δημοσ.

Να πω και γω την γνωμη μου τοτε :)

Ακομα δεν το εχω το παιχνιδι..Σε ολα τα forum που εχω δει ολοι λενε τα καλυτερα για το παιχνιδι.Το ειπε και ο Dyolf(απο τους οχι και τοσους πολλους που εχουν το παιχνιδι σε αυτο το thread απ οτι διαβαζω)

Τρεχάτε να το πάρετε φυσάει το παιχνίδι! Λίγα σχόλια :

Canʼt stop playing! Απλά άξιος διάδοχος του κορυφαίου fps όλων των εποχών. Ο πιο αναμενόμενος τίτλος για το 2004 και κατά πως δείχνουν τα πράγματα το καλύτερο fps της χρονίας.

Περιμένω το half life : source και να τελειώσω το hl2 για να το ξαναρχίσω!

Οσο για το halo 2 το επαιξα σε ενα φιλο και δεν ειδα κατι φοβερο(ναι,ειναι καλυτερο απο το 1 αλλα δεν μου κανε κατι!...αποψεις ειναι αυτες!)Οσο για τις βαθμολογιες στα διαφορα γνωστα site,προτιμω να ακουσω την δικια σου γνωμη και του καθε παιδιου εδω μεσα(και το doom 3 ειχε καλες βαθμολογιες αλλα το βαρεθηκα μετα απο 1 μερα παιχνιδιου οπως και αρκετοι αλλοι).Τωρα για το "internet connection required"δεν σχολιαζω καθως ειμαι με pstn(..τι να πω κιολας!)

Και για το multiplayer...ναι,θα θελα να το δω!Αnyway πιο τεκμηριωμενες αποψεις οταν το παιξω! :wink:

Δημοσ.

Τώρα ρε φίλε γιατί το είπες αυτό για τη σύγκριση halo2-half life2???Θες να τα πάρουμε άγρια????.Τι σχέση έχει το halo2 με το half life?Έχει καμία σχέση η μηχανή φυσικής του ενός με του άλλου?Έχουν σχέση τα απαράδεκτα textures του halo με αυτά του half life2?Καλό gameplay το halo2,αλλά στα γραφικά υστερεί σημαντικά σε σχέση με το halflife.Και φυσικά έχω και xbox,ευχαριστήθηκα το halo2,αλλά για αυτό που ήταν ένα πολύ καλό CONSOLE fps.Μη συγκρίνουμε τώρα ανόμοια πράγματα.Και όσο για την καθυστέρηση που λές,και το halo καθυστέρησε ένα χρόνο,πέρσι ήταν να βγεί και αυτό.Και κανείς δεν ισχυρίζεται ότι είναι επαναστατικό το half life2,απλώς τελειοπoιεί το fps στο pc.H μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο με to gravity gun στο halo2(όπλο που σηκώνει ότι αντικείμενο υπάρχει στο χώρο και το πετάς όπου θές,π.χ σηκώνεις μια λεπίδα και τι ρίχνεις στους εχθρούς,πρέπει να το δει κανείς για να καταλάβει).Ελεος δηλαδή με τις κονσόλες,έχουμε και το gta αντί να βγαίνει πρώτα στο pc βγαίνει πρώτα στο καβουρδηστήρι το ps2(έχω και ps2,αλλά το loading sto gta είναι απίστευτο!) και φορτώνει συνεχώς,τώρα λέω θα τα παίξει το ps2 μου!Επίσης,φαντάσου τι θα μπορούσε να κάνει η bungie αν έφτιαχνε παιχνίδια για Pc,τώρα χαραμίζουν το ταλέντο τους με τους περιορισμούς του xbox.Και μην ακούσω για τις απαιτήσεις του halflife,εγώ το παίζω με επεξεργαστή 3-4 ετών(p4 2.4)και κάρτα γραφικών 9800 pro και παίζει τέλεια...

Δημοσ.

AXAXAXAXAXAXXA kai thes na mou peis oti esy twra xereis na sygkrineis...

re to paixnidi exei parei para polla vraveia xwris kan na vgei sthn paragwgh.oloi minan me anoixto to stoma apo ena toso artio game.kai ti na mas pei h kahmenh bungie ...

ase re palikari ta xbox oriented games...

oi typoi eftiaxan ena teleio paixnidi kai twra to synexisan akoma kalytera...

TO PAIXNIDI G@MEI

EINAI FOVERO

EINAI KORYFAIO

allo thelete tpt na sas pw?

kai mono to gegonos oti to perimename 5 xronia arkei gia na deixei ti tromero game einai....

ayth einai h apopsi mou...

Δημοσ.

Vasika o logos pou den mporoume na poume poso kalo einai, einai epideis den mporoume na ksekolisoume apo pano tou :) eixa dei to halo 2 prin 2 meres, alla i syggrisi einai geloia...to halo 2 einai poly kalo, to doom 3 episeis poli kalo, to far cry poly kalo, ktl ktl..alla to h.l 2 einai i KORYFH. Kammia syggrisi. Kai epitelous ena sosto physics engine..deite pos xorevoun ta ptomata otan dexontai sfaires! :)

Gegonos einai oti einai kapos talaiporia to install tou pantos...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...