Προς το περιεχόμενο

HALF LIFE 2 IS OUT ! ! !

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε πα να γα...θεί λέω εγώ!! :X It's just a game σε τελευταία ανάλυση!!Αν είναι με αυτόν τον τρόπο να πατάξουν την πειρατεία τότε δεν ξαναπαίζω κανένα παιχνίδι!Τελικά θα καταλήξω στην κονσόλα μου φαίνεται!!

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα ειναι βλακεια ομως να μην το αγορασω λογω της pstn συνδεσης μου?Θα μου πεις,η valve φταιει που δεν εχω adsl η ο πΟτε?

Anyway...

Δημοσ.

Παιδία το παιχνίδι απλά για να τρέξει θέλει να τρέχει και το steam. Απλά το τρέχετε σε offline mode και τελειώνει η υπόθεση. Μην φρικάρετε!

Τρεχάτε να το πάρετε φυσάει το παιχνίδι! Λίγα σχόλια :

Can’t stop playing! Απλά άξιος διάδοχος του κορυφαίου fps όλων των εποχών. Ο πιο αναμενόμενος τίτλος για το 2004 και κατά πως δείχνουν τα πράγματα το καλύτερο fps της χρονίας.

15 chapters έχει, έφτασα στο 6ο, το παιχνίδι έχει μια από τις πιο μεγάλες action scenes που έχω δει σε παιχνίδι, οδηγώντας ένα υδρόπλοιο (κάτι τέτοιο anyway) μέσα στα κανάλια της City 17 όπου σε κυνηγάνε οι πάντες. Τα γραφικά είναι πολύ καλά κάποια textures όμως μου φάνηκαν απαρχαιωμένα. Το draw distance είναι απεριόριστο και τα facials στα models απλά απίστευτα. Ακόμα καλύτερα και από το Doom. Η δύναμη της Source όμως είναι τα rag dolls. Σχεδόν τα πάντα είναι καταστρέψιμα και ελάχιστα πράγματα είναι στατικά Το animation φυσικό όσο δεν παίρνει. Από gameplay μεριά, όλα γνώριμα. No cut scenes, η δράση είναι συνεχής, crowbar is back… μέχρι και ο πρώτος NPC είναι ο Barney από το Blue shift. H μόνη διαφορά που βρήκα είναι ότι δεν υπάρχει slow κίνηση. Αντίθετα υπάρχει sprint και μια περίεργη energy bar που γίνεται decrease είτε είναι αναμμένο το flashlight είτε τρέχεις είτε όταν τελειώνει το οξυγόνο! Μια μπάρα για τα πάντα… Φοβερή προσθήκη το gravity gun (ίσως το έχετε δει σε videos του half life). Από τα πιο πρωτότυπα όπλα σε fps. Και εξίσου διασκεδαστικό. Δοκιμάστε π.χ να ρίξετε ένα κουτί με άσπρη μπογιά σε κάποιο εχθρό.

Και να λέμε και τα άσχημα...

No multi! Η Valve απλά μας δίνει το Counterstrike source. Δηλαδή τρίχες. Όχι half life. Κρίμα γιατί θα ήταν απίστευτα deathmatces με το gravity gun.

Το παιχνίδι τρέχει μέσω steam! Και αν έχετε dial-up σύνδεση να υπολογίζεται μετά το intallation καμμιά ώρα για να το κάνετε update και να κάνετε unlock το game. Μαρτύριο!

Περιμένω το half life : source και να τελειώσω το hl2 για να το ξαναρχίσω!

Δημοσ.

nai re mhn frikarete...

gia ola yparxoun lyseis

dyolf eida thn ypografh sou kai thimithika ena skhniko:

to dy pou exeis einai to kathreptisma ths hp(hewlett packard)

kai ena palikari vlepei ena laptop hp apo thn anapodi kai leei

ti etairia einai afth h dy(nte psi)

• Moderators
Δημοσ.

Και ενα tweak απο το beyond3D

"ATI users might want to use the following command for areas of HL2 that are graphics limited (this might work with CS:S as well):

+r_fastzreject 1

The command enables Z fill geometry pass in order to speed up rendering of the full scene rendering pass - by default I'm told it is disabled for ATI as they had some slight performance drops in the more CPU limited levels, however there are gains to be had in graphics limited levels.

AFAIK this is presently a default option for NVIDIA (the testing was done back with 9800 / FX's), but should be updated as the default for both in the future."

Ps Καποιος εκει μεσα λεει πως το τερματισε και του πηρε 15 ωρες...

Οποιος το δοκιμασει ας postαρει και αποτελεσματα!

Δημοσ.

Τελικά ρύθμισα το offline mode και δεν χρειάζεται να συνδέεται κάθε φορά στο steam,όχι ότι δεν το παλεύει βέβαια εκεί να συνδεθείς με το ζόρι..Τέλος πάντων κορυφαίο το παιχνίδι και ικανοποιητική απόδοση σε ati 9800 pro,2.4ghz και 768 μνήμη.Όσο για τη διάρκεια του παιχνιδιού,αναμενόμενο να το τελειώσεις σε 15-20 ώρες,ειδικά αν κάνεις quicksave συνέχεια.First person shooter είναι,όχι rpg.Αν θέλετε διάρκεια αγοράστε καλύτερα το vampire bloodlines.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...