therock Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Pedia ti apatiseis exei?Se 32 mb karta tha pezei?Apo cpu kai ram ti leei?
mindtrapper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 tha thelei kai to Vampire the Masquerade: Bloodlines online activation? Ego prosopika to perimeno poly kairo kai mporo na po perissotero apo to HL2...
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Διαβαζω καπου πως καποιος βρηκε τροπο να το τρεξει: "This is the FINAL copy from STEAM, it emulates steam so you DO NOT NEED To install steam, just apply the cr@ck.".. Δεν ξερω αν ειναι αληθεια,παντως εκανε την εμφανιση του και το παιχνιδι σε torrent! Αντε να ρθεειιειεει!Γιατι σιγουρα θα το αγορασω!
avenger Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Ευτυχώς που το vampire δεν θέλει activation.Το steam είναι πραγματικά μαχαιριά στους νόμιμους χρήστες.Ακούστε τι γίνεται,ενώ είχαν υποσχεθεί offline mode(δηλ να το κάνεις registered μια φορά και μετά να μην χρείαζεσαι να είσαι συνδεδεμένος με την παπαριά αυτή το steam)κάτι τέτοιο δεν ισχύει!Το παιχνίδι απαιτεί να είσαι συνέχεια on line για να παίξεις,ακόμα και για το single player.Μόνη λύση που προτείνουν είναι να καταργείς(άκουσον άκουσον) το dsl μέσα απο τα windows κάθε φορά!Θα δημιουργώ εγώ δηλαδή πρόβλημα στο μηχάνημα μου για να παίξω ένα παιχνίδι που το αγόρασα κανονικότατα,και που δεν θέλω ρε αδερφέ να παίξω multiplayer.Και καλά όσοι έχουμε dsl,οι υπόλοιποι?Θα χρεώνεται δηλαδή ο άλλος που έχει isdn τις μονάδες τσάμπα????Έλεος δηλαδή ούτε η microsoft δεν τα κάνει αυτά.Βέβαια από ότι φαίνεται το σύστημα αποδίδει αφού ακόμα το παιχνίδι δεν έχει εμφανιστεί σε "παράνομη" μορφή.Αλλά αν είναι να μας τα πρήζουν για να παίξουμε ενα fps άστο καλύτερα.Περιμένω και τις απόψεις όσων το αγόρασαν σήμερα ή πρόκειται να το αγοράσουν...
vlachaquito Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Ευτυχώς που το vampire δεν θέλει activation.Το steam είναι πραγματικά μαχαιριά στους νόμιμους χρήστες.Ακούστε τι γίνεται,ενώ είχαν υποσχεθεί offline mode(δηλ να το κάνεις registered μια φορά και μετά να μην χρείαζεσαι να είσαι συνδεδεμένος με την παπαριά αυτή το steam)κάτι τέτοιο δεν ισχύει!Το παιχνίδι απαιτεί να είσαι συνέχεια [/u']on line για να παίξεις,ακόμα και για το single player.Μόνη λύση που προτείνουν είναι να καταργείς(άκουσον άκουσον) το dsl μέσα απο τα windows κάθε φορά!Θα δημιουργώ εγώ δηλαδή πρόβλημα στο μηχάνημα μου για να παίξω ένα παιχνίδι που το αγόρασα κανονικότατα,και που δεν θέλω ρε αδερφέ να παίξω multiplayer.Και καλά όσοι έχουμε dsl,οι υπόλοιποι?Θα χρεώνεται δηλαδή ο άλλος που έχει isdn τις μονάδες τσάμπα????Έλεος δηλαδή ούτε η microsoft δεν τα κάνει αυτά.Βέβαια από ότι φαίνεται το σύστημα αποδίδει αφού ακόμα το παιχνίδι δεν έχει εμφανιστεί σε "παράνομη" μορφή.Αλλά αν είναι να μας τα πρήζουν για να παίξουμε ενα fps άστο καλύτερα.Περιμένω και τις απόψεις όσων το αγόρασαν σήμερα ή πρόκειται να το αγοράσουν... hmm mallon paparia katevasa katse na to elegkso...
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 vlachaquito, για τσεκαρε το... Παντως το παιχνιδι υπαρχει σε παρανομη μορφη καθως υπαρχει και οδηγος για unlock οσων το εχουν κατεβασει(working..not tested by me)
sarisn Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μπορεί κάποιος να γράψει το link για την steam έκδοση?
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 κατι δεν παίζει καλα..Διάβασα πιο πάνω οτι για να παίξεις το παιχνιδι σε single mode πρέπει να είσαι online κατα την διαρκεια που θα πυροβολας εξωγηινους; Καντε ενα confirmation.
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μολις ημουν ετοιμος να ρωτησω αν το εχει επιβεβαιωσει κανεις αυτο...Διαβαζω σε πολλα site πως συνδεση χρειαζεσαι κατα το installation και οχι μετα απο αυτο..Someone? sarisn, δεν νομιζω πως υπαρχει direct link (νομιμο)για κατι τετοιο..
Michalakhs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 http://www.steampowered.com einai alla mallon einai down twra
Michalakhs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 h syndesh xreiazete gia na energopoihseis to HL2 standard twra gia na to trexeis den xerw to cs:cz ithele na trexw steam kathe fora gia na pexw alla den to enoiaze na trexei background osi wra pezw apla otan ksekinaei epsaxne gia updates
sarisn Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 sarisn[/b'], δεν νομιζω πως υπαρχει direct link (νομιμο)για κατι τετοιο.. OK νόμιζα ότι ήταν νόμιμο. Thx
avenger Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Όπως είπα και παραπάνω,έχω το παιχνίδι original και ναι κάθε φορά που τρέχεις το παιχνίδι συνδέεται με το steam.Μόνο αν "εξαφανίσεις" τη σύνδεση σου με το δίκτυο δεν συνδέεται,δηλ εγώ που έχω dsl την κάνω disable.Όσο για την πειρατική version δύσκολα τα πράγματα απο ότι φαίνεται,αν και θεωρητικά κάποιο κόλπο θα βρεθεί.Αυτά για ξεκαθάρισμα της κατάστασης..
epicouros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Signomi alla den katalava, kathe fora pou tha pezo to paixnidi tha prepei na sindeomai sto internet;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.