Προς το περιεχόμενο

HALF LIFE 2 IS OUT ! ! !

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδες ενα αρχειο που κυκλοφορει στο dc με τιτλο

Half life 2 - anon- hl2 -fixed - include patch and user guide.rar

1,25gb τι ειναι το κατεβασε κανεις?

Δημοσ.

μπήκα πλαίσιο και λέει VALVE HALF LIFE 2 COLLECTORS EDITION

Διαθέσιμο από 6 Δεκεμβρίου ΤΙΜΗ : € 53.38 (18189 ΔΡΧ.)

Αυτό το πακέτο περιμένουμε;

Δημοσ.

Μέχρι και χτεσ (κυριακή) το βράδυ είχαν και ένα άλλο που έλεγε Half Life 2 με τιμη 44 ευρώ τελική και ημερομηνία παράδοσης 16/11 (αύριο). Σήμερα (Δευτέρα) αφενός το έβγαλαν απο το site τους ενώ εγώ που το είχα παραγγείλει χτές δεν έλαβα καμμία ειδοποίηση. Αύριο πρωί θα τους πάρω τηλέφωνο....

Το collectors edition θα έχει και συλλεκτικά μπλουζάκια και καπελάκια και άλλα τέτοια ωραία.

Δημοσ.

Χλωμό το βλέπω για σήμερα.Μόλις τηλεφώνησα Παπασωτηρίου και δεν το έχουν.Το απόγευμα ίσως?Πάντως το βλέπω για Πέμπτη να έρχεται.

edit:μόλις πριν απο λίγο μίλησα και με πλαίσιο.Είπαν πως θα το έχουν αύριο,δηλ μεθαύριο(πάντα προσθέτουμε μια μέρα..).Σιγά μην το είχαν απο σήμερα.Υπομονή τι να κάνουμε...

Δημοσ.

Παιδιά δεν το έχω ξαναδει αυτό το πράγμα ποτέ! ΤΡΕΛΑ! Σχεδόν όλα τα sites του HL2 είναι down και τα κανάλια στο IRC FULL! H Valve σωστή στο ραντεβού όμως... 10.00πμ Ακριβώς ξεκίνησε η διαδικασία ξεκλειδώματος.

Validating HL2 Steam Files!

eftase.th.jpg

Δημοσ.

τι να το κάνω εγώ αυτό.Ήθελα να ήξερα πόσο δύσκολο θα ήταν να το είχαν απο σήμερα..δηλαδή τελευταία στιγμή τους τα στέλνουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...