Προς το περιεχόμενο

HALF LIFE 2 IS OUT ! ! !

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορει να μου απαντησει καποιος πως γινεται να παιχτει το παιχνιδι και χωρις internet,γιατι ενας φιλος μου που το εχει παρει δεν μπορει να το παιξει και εχει φρικαρει πολυ ασχημα!Ηρθε στο σπιτι που εχω DSL,το ενεργοποιησαμε,αλλα οταν παει στο δικο του σπιτι του ζηταει steam και οτι και αν εχει κανει δεν καταφερνει τιποτα να βρει που υπαρχει επιλογη offline.Εγω κατι ειχα βρει,αλλα τελικα δεν καταφερα τιποτα(ειχα κλεισει το modem).Θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν μπορουσε να μου πει καποιος ακριβως τα βηματα.

Υ.Γ (το παιχνιδι ειναι αυθεντικο)

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

papatrexas!, afou exei to authentiko nomizo oti einai legal na katevasei thn version pou den thelei net os backup..Mporeis na tou to katebaseis gia thn akriveia esi pou exeis adsl kai na tou to doseis.Me to authentiko kai xoris net den mporei distixos na kanei tipota.

Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα :D και μπορώ να πω ότι, παρόλο που δεν κατάλαβα τι έγινε στο τέλος, το ευχαριστήθηκα αρκετά το παιχνίδι :).

Πάω να διαβάσω το link που είχε βάλει ένας φίλος για να ενημερωθώ πλήρως ;).

Από τώρα και στο εξής θα αφοσιωθώ στο CS: Source :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Pedia prosexte mhn dosete to account sas se filo sas kai pate na peksete mazh multiplayer. (enoo na mhn sindethite sto steam me to idio account kai pate na deksete deathmatch h cs)

Tha sas banarh kai tous 2 kai den tha mporeite na ksanapeksete POTE meso internet.

Prosoxh

Δημοσ.

paides oyte alles version thelei oyte tpt

APLA ,KAI TO LEW ME KEFALAIA NA TO KATALAVETE THELEI ENERGOPOIHSH KAI UPDATES TPT ALLO

meta paei na syndethei den mporei kai se rwtaei ti na kanei?

1)retry

2)quit

3)go to offline mode

toy patas to 3o kai ola ok...

se 56k tha sou parei kammia wra+...analoga kai thn kinhsh vevea

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...