Προς το περιεχόμενο

HALF LIFE 2 IS OUT ! ! !

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dyolf, ναι μου αρεσουν, αν και εχουν αρχισει να κωρενοται Imho. Μου αρεσε πολυ το AVP κυριος λογο κλιματος.

btw μου αρεσει το half life 2 αρκετα περισοτερο απο το doom 3 απλα δεν το θεωρω το καλυτερο παιχνιδι εβερ, το θεωρω ΕΝΑ καλο παιχνιδι

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σου προσφέρει όλα τα updates που θα βγουν στο μέλλον .

Με σύνδεση dial up λες να μπορέσω να επωφεληθώ? :shock: :D

Απλά σου απάντησα στην ερώτησή σου.... διότι αυτή είναι η απάντηση ;) :)

Δημοσ.

Εpote,μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε! :?

Κοίτα,μου ανέφερες το θεικό baldurs gate ως καλύτερο παιχνίδι.

Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου,ΝΑΙ είναι καλύτερο παιχνίδι,ας το δεχτούμε!!!

Να σε ρωτήσω τώρα,δε θα έπαιζες ξανά το bG2 απο την αρχή αν το ξανακυκλοφορούσανε ΑΛΛΑ αυτή τη φορά προσθέτανε ένα πλήρως 3d κόσμο με πανέμορφα γραφικά και όλα τα άλλα ας ήτανε τα ίδια,το story, οι διάλογοι, οι πίστες?

Πιστεύω οτι όχι μόνο θα το ξαναπαίζανε αλλά θα είχε και τρελές πωλήσεις.

Γιατί να μην προσφέρουν τα παιχνίδια έτσι απο την αρχή λοιπόν?

Κάθε ένα που θα βγαίνει να μην υστερεί πουθενά.

Γιατί στο Doom3 να λέω τι ωραία γραφικά και....τίποτα άλλο.

Γιατί στο Far Cry να λέω τί ελεύθερος κόσμος και.....να συχτηρίζω την Α.Ι. του.

Γιατί να βγαίνει πάντα κάτι που υπετερεί σε ένα τομέα και υστερεί σε άλλους 5?

Αυτό προσπάθησε να κάνει το HL2 ,να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο,ΑΣΧΕΤΩΣ αν τα κατεφέρνει ή οχι.

Τουλάχιστον είναι μια πρώτη προσπάθεια.

Πρόσεχε λίγο.Αν εσύ έχεις μια εταιρία παραγωγής game και θελήσεις να δημιουργήσεις ένα παιχνίδι ανώτερο του HL2 τότε θα πρ'επει να το συναγωνιστείς σε αρκετούς τομείς όπως γραφικά,Α.Ι.,interactivity,εμφάνιση χαρακτήρων,κινηματογραφική πλοκή.

Δεν έχει κάποιο ανώτατο σημείο αλλά δεν υστερεί και πουθενά.

Και αυτό που φωνάζω είναι οτι μακάρι καποιος να μπορέσει να κάνει ένα παιχνίδι σαφώς ανώτερο του HL2 δηλ. και πιο διασκεδαστικό και πιο μεγάλο και πιο ωραίο και....και...και...

Αλλά όταν θα γίνει αυτό να ξέρεις οτι θα οφείλεται κατα κύριο λόγο στο HL2 που ανέβασε τόσο τον πηχυ.

Αυτό το κάνει ξεχωριστό,είτε σου αρέσει είτε όχι.

Δημοσ.

Εντάξει, πείτε ρε παιδιά πόσο τέλειο είναι το HL2 γιατί αυτός θα μας φάει, μάλλον παίρνει και ποσοστά...

Εντάξει, έιπαμε, καλό παιχνίδι το HL2 αλλά μην τρελαινόμαστε!

Δημοσ.

soupia den eipe pos to half life 2 eine teleio.. symfono me ayta pou leei.

den katalabeno giati o epote milaei omos gia to half life 2 afou opos leei kai aytos den tou aresoun toso poly ta fps paixnidia. oute emena mou aresoun poly ta racing alla den pao sto post tou need for speed kai na arxiso na leo den mou aresei, den eine teleio ktl ktl..

Δημοσ.
den katalabeno giati o epote milaei omos gia to half life 2 afou opos leei kai aytos den tou aresoun toso poly ta fps paixnidia

μου αρεσουν τα FPS αλλα ακομα και αν δεν μου αρεσαν δεν καταλαβαινω γιατι αυτο με αποτρεπει απο το να εκφρασω τη γνωμη μου, μπορει να γλυτωσει καποιον ανθρωπο απο το να ξοδεψει λεφτα.

Εγω ετσι τη γλυτωσα, σε καποιο thread που ολοι λεγανε ποσο τελειο και θεικο ειναι αυτο το παιχνιδι διαβασα ενα δυο ανθρωπους που ελεγαν μετριοπαθος την αποψη τους η οποια ηταν οτι ενταξι καλο ειναι αλλα οχι το καλυτερο ολων των εποχων.

και εμενω στην αποψη μου αυτη, οτι το hype δουλεψε και δουλεψε πολυ καλα, αλλα το παιχνιδι ειναι ΑΠΛΑ ενα καλο fps.

Αυτο που βρισκω τραγικο ειναι το εξις, παει στο διαολο να σας πληρωναν ρε παιδια για να ουρλιαζεται ετσι για το ΗL να το καταλαβω, αλλα εσεις το κανετε απο μονοι σας! well thats plain stupid:P

Δημοσ.

παιδια το αρχισα χθες το βραδυ και εχω να πω οτι ειναι τελειο πραγματικα, δεν ξερω τι λετε αλλα το παιχνιδι ειναι πολυ καλα δουλεμενο και δειχνει τις δυνατοτητες που εχουν φτασει τα παιχνιδια

Δημοσ.

ean sou aresoun pao paso. eine lathos omos na ekfrazeis thn apopsi sou ean den sou aresoun. ego as poume to championship manager to theoro to poio ilithio pexnidi tou kosmou. exo filous omos pou pezoun MONO ayto to paixnidi ston ypologisth tous. eine thema gouston. Ean omos den sou aresei ena idos pexnidiou DEN MPOREIS na peis thn apopsi sou. eine LATHOS. eine san na bazeis enan pasoktzi na pei thn apopsi tou gia thn nea dimokratia :)

Den ourliazoume gia to half life, sizitisi kanoume kai ego simfono mazh sou pos eine ena poly kalo paixnidi mono kai mia kalh arxh gia na erthoun akoma kalytera paixnidia pou na basizonte se ayto. (mhn les pos tous peiran tosa xronia gia na oloklirosoun to game. afou ksereis pos ean den exan klepsi ton kodika palia kai ean den ithele h valve na oloklirosi to steam tha eixe bgei se 2-3 xronia)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...