Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Να το που ξεπεταχτηκεεεεεεεεεεεε!Εστω και πριν απο την προκαθορισμενη ημερομηνια του... Αν και ακομα δεν μπορει να ξεκλειδωθει για οσους το εχουν κατεβασει.. Φανταζομαι οτι σε λιγες ωρες θα γινει χαμος στα γνωστα site! http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33790848 http://img62.exs.cx/img62/1672/hl2cds.jpg P.s. EXSARXEIA_CITY μπορεις να αλλαξεις το topic :wink:
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Και κατι σχετικα με το Vampire: The Masquerade - Bloodlines (μηχανη hl2). Mακαρι να βγει και αυτο!
DimAslan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Άντε και ίσως να το πάρουμε και original... Πάντως είναι σίγουρο ότι θα πέσουν ξενύχτια... Είχα πορωθεί τόσο με το πρώτο που το έπαιξα πάλι απ' την αρχή και το έγραψα σε βιντεοκασσέτα για να το βλέπω στο βίντεο...( τότε δεν υπήρχαν DVD-R). Πότε είπαμε βγαίνει Ελλαδιστάν;
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Ωραιος!Ηl the movie δηλαδη! 16 του μηνος βγαινει επισημα παντου,οποτε θεωρητικα την ιδια μερα και στην Ελλαδα.
Panahs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Είχα πορωθεί τόσο με το πρώτο που το έπαιξα πάλι απ' την αρχή και το έγραψα σε βιντεοκασσέτα για να το βλέπω στο βίντεο... !!!!!!!!!!!!!!!!
DimAslan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Λέω πάντως να το πάρω του κουτιού... Θυμάμαι παλαιότερα (τις εποχές Under a Killing Moon, The 7th Guest, Rebel Assault, Command & Conquer, Red Alert) όλα ήταν original... Έχω ακόμα τα κουτιά. Πρίν παντρευτώ τα είχα στο δωμάτιό μου στολισμένα. Τώρα μου πήρε τρεις μέρες να τελειώσω ξανά το AvP 2 και πάλι η γυναίκα φώναζε... Φαντάσου άμα γίνω και μπαμπάς... Θα περιμένω να μεγαλώσει να πάει σχολείο το παιδί για να έχω ώρα να παίξω το Doom XXV ή το Half Life 8.... :wink:
pseira Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Απο οτι το κόβω μάλλον πολυ δύσκολα θα το σπάσουν....Το παιχνίδι κυκλοφορεί αλλά για να το παίξεις πρεπει να κάνεις register στη Valve για να σου το ξεκλειδωσει.....Και αυτο δεν πρόκειται να γίνει πριν τις 16/11...Οι πειρατές σίγουρα το έχουν ήδη αλλά κανείς δεν έχει καταφέρει να ξεκλειδώσει.
Teoulas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Agoraste to Silver Edition tou Halflife2 (mias kai tha exei mesa KAI to remake tou Halflife1 me tin mixani tou Halflife2!!!! (ore xenyxtia pou tha pesoun!!!!) :twisted: Συμφωνώ. Περιμένω πως και πως να παίξω και το HL2 αλλά και το ανανεωμένο HL1! Ακόμα και να είναι πατάτα το HL2 (βλέπε doom3) θα έχουμε μια παρηγοριά...
doc1000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 DimAslan πολύ παντόφλα ακούω!! Εγώ προτείνω να αγοράσεις για τη γυναίκα σου το Sims2 για να σε αφήσει στην ησυχία σου να απολαύσεις το HL2 ! Άμα μεγαλώσει και το παιδί (και είναι αγόρι) προβλέπω να πέφτει το "διπλό" σύννεφο σε τοπικό lan! Και να φανταστείς ότι οι δικοί μας γονείς δεν ήξεραν ούτε τί είναι PC !
Dyolf Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Ρε παιδιά αυτό με την silver edition και το remake που το ακούσατε; Ελπίζω να βγεί αν είναι στις 20 και η silver γιατί με βλέπω να το αγοράζω 2 φορές...
Dyolf Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 DimAslan u're freakin cool! Φοβερός! Το πρώτο hl το έχω τελείωσει πάνω από 4 φορές..
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Ελπίζω μόνο να μην γίνεται τόσος ντόρος για το τίποτα..βλέπε Doom3 το οποίο δεν με ξετρέλανε κιόλας.Επίσης απο απαιτήσεις τι λέει το παιχίδι; Εχω εναν XP2500+@2400 512DDR 3700 ram Και Radeon 9700pro.Tι λέτε θα τρέχει ικανοποιητικά;
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Ρε παιδιά αυτό με την silver edition και το remake που το ακούσατε; Ελπίζω να βγεί αν είναι στις 20 και η silver γιατί με βλέπω να το αγοράζω 2 φορές... http://www.hlfallout.net/viewnews.php/7470/ Prof_Chaos, ανετα!Καμια σχεση με το doomΙΙΙ :wink:
Michalakhs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 sto plaisio porouses na kaneis proparaggelia kai htan gia tis 19 toy mhna xtes mpika kai to allaxan gia thn trith!!!!!!!!!!!!!1 hdh evala xypnithrh gia thn trith 7:30 to prwi .... 8:15 tha eimai ekei 10 tha exei teleiwsei to install kai ta xnaleme se kana mhna guys :PPPPP
apostolt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 H μεγαλη στιγμη εφτασε παιδια, στο πακεταρισμα ειμαστε.Μολις μπηκα στο play .com που το εχω παραγγειλει και λεει οτι πακεταρεται και ερχεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.