Προς το περιεχόμενο

HALF LIFE 2 IS OUT ! ! !

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

astous re toufa. dikeologies psaxnoun na glitosoun ta lefta. kala dinete 39 euro gia na parete antirafa re pedia? signomh alla opoios to kani ayto eine poly kamenos o anthropos. 44 kani apto e-shop re karagiozi kai to pernis antigrafo? exoume gemisi peirates kai zitianous (fisika ekserounte osoi gia oikonomikous logous den exoun 50 euro na dosoun kai na to paroun gnhsio. leo MONO gia autous pou ta exoun)

Filika panta :D

• Moderators
Δημοσ.
Εγω ήμουν έτοιμος να το πάρω μέχρι που είδα την εγκατάσταση σε εναν φίλο μου....ΘΕΕ ΜΟΥ! Γιατί να μας πρήζει έτσι η VALVE! Φυσικά δεν το πήρα....Να σας πω, προτιμώ να δώσω 39€ και να το πάρω σπασμένο και να παίζει σίγουρα, παρά original και να πρήζομαι.....

Δεν νομιζω πως δινει 39 για να παρει αντιγραφα.Απλα πιστευω πως εννοει οτι προτιμαει να δωσει 1 ευρω λιγοτερο απο το original και να παρει αντιγραφη,προκειμενου να γλυτωσει την διαδικασια του registration.

Δεν την εχω δει την διαδικασια,αλλα για pstn πρεπει να ειναι λιγο πρηξιμο!

Δημοσ.

Οπως βλέπεις Exoskeletor κάποιοι καταλαβαίνουν τι γράφω...Επίσης ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ 44 εύρώ έχει απο το e-shop αν το πάρεις από Αθήνα γιατί έχει δωρεάν μεταφορά...

39€ το διαφήμιζει το Carrefour, αλλά πήγα και μου λέει "οτι βλέπεις έχουμε"...

Δημοσ.

se eixa ikano na edeines 39 euro gia antigrafo esena..

oso gia ayto pou lete merikoi pos an exeis pstn tha kani mia ora eine MEGALO lathos.

Akribos thn idia ora kani de mpa na exeis kai t1. 10 me 15 lepta ekane se emena pou exo dsl 384, toso ekane kai se ena filo mou pou exei pstn. (min sas po kai poio grigora)

Δημοσ.

Πάντως εμένα μου είχε πάρει πάρα πολλή ώρα για να γίνουν όλα τα αναγκαία από internet, αφενός επειδή έχω PSTN, αφετέρου όμως νομίζω ότι έφταιγε το ότι έγινε την ημέρα που κυκλοφόρησε και μάλλον ήταν αναμενόμενο.

• Moderators
Δημοσ.

Mια ενδιαφερον σκεψη καποιου στο slashdot ειναι "τι θα γινει αν σε 5-10 χρονια δεν υφιστανται οι servers του steam ή η valve δεν υπαρχει πια,κλπ κλπ?"Δεν θα μπορω να παιξω το παιχνιδι λογικα,ετσι δεν ειναι?Για να προλαβω οποιον πει"ε ενταξει και σε 5-10 χρονια θα παιζεις half life 2 οταν θα υπαρχει το whole-life 4?"να πω πως επαιζα quake 1 και monkey island 2 προσφατα.Οχι δεν ειμαι υπερ των πειρατικων,παραθετω μια λογικη σκεψη για οσους εχουν το παιχνιδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...