Exoskeletor Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 cue fisika kai mporeis kai to exo kani kiolas. enas filos mou pou tou edosa to antigrafo to pezi mia xara. apla eprepe thn proth fora na mhn internet.tipota allo
polaki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 re paidia min agxoneste me steam klp.... Einai thema xronou na spasei to game, an den exei spasei idi.... (yiannakas paizei kanonika xoris crack?) Siga ti diskolia, ena crackaki na kanei bypass to registration kai telos.... Apla mexri tote upomoni me patendes......
nkmosch Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Εγώ έχω μια άλλη απορία, τα videoclub πώς θα το νοικιάζουν με τόσα προβλήματα? Τελικά μπορεί το ίδιο dvd να το εγκαταστήσει παραπάνω απο ένα άτομο?
nkmosch Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 na to agorasete skeftikate? Το αγοράσαμε, τώρα λέμε γι'αυτούς που δεν θέλουν να το αγοράσουν. Εγώ συγκεκριμένα θέλω να το δανείσω σε ένα φίλο που θέλει να το δεί πρώτα και μετά να το αγοράσει. Μην νομίζεις, χρειάζονται και τα cr@ck
soupia Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Ώντος χρειάζονται και τα crack, δυστυχώς είναι αλήθεια. Φαντάζεσαι να χρειάζεται να έχεις το CD μέσα κάθε φορά που παίζεις πχ. CS; Άντε και το HL το ανέχομαι....θα το τελειώσω κάποια στιγμή και μετά θα σταματήσω να παίζω. Το CS όμως θα συνεχιστεί για χρόνια πιθανώς.... Πολύ καλο το παιχνίδι για να επανέλθουμε, κρίμα όμως που δεν μπορείς να πυροβολήσεις όσο είσαι πάνω στο hovercraft, επίσης δεν μου αρέσει που δεν εμφανίζονται τα χέρια του ήρωα και το τιμόνι φαίνεται να στρίβει μόνο του. Χαλάει λίγο την εικόνα. Και κάτι τελευταίο, δεν μου αρέσει που ενώ έχει zoom δεν μπορείς να πυροβολήσεις. Αααα...και δεν μου άρεσαν πολύ τα μοντέλα των πτωμάτων που συναντάω (π.χ. νεκροί πολίτες στους υπόνομους), τους λείπει η λετομέρια σε σχέση με τα μοντέλα του υπόλοιπου παιχνιδιου. Αυτά είναι μερικά από τα μίνι-παραπονάκια που έχω απο το κατά τα άλλα πολύ καλό παιχνίδι.
Exoskeletor Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 crack pou na mhn thelei registration tha bgei. den tha mporeite omos na sindethite me to steam omos otan tha bgazi patch h valve gia to game opote tha prepei na to briskete apo kapou to patch(pou fisika den prokeite na kikloforisi apo thn valve. den exei logo na kikloforisi to patch se ektelesimo arxeio thn ora pou oi xrhstes tou to katebazoun apo to steam) soupia ean barage otan ekane zoom tha htan poli antirealistiko. afou ta perisotera opla den exoun kanonika zoom. kai ayto to zoom pou exei poly eine
nkmosch Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Φιλε μου, αργότερα πυροβολείς και απ'το hover οπότε μην ανησυχείς. Μην ξεχάσεις το δεξί κλίκ αργότερα, θα σου φανεί χρήσιμο με τα μυρμηγκια-λιοντάρια. Επίσης, αργότερα παίρνεις βαλίστρα με ζούμ και πετάει κάτι τοξικά βέλη που σκοτώνουν με τη μία. Είναι απίστευτο το παιχνίδι...
Finn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Κατεβασα και γω το παιχνιδι μονο και μονο για να το τεσταρω.Λετε τοσα πολλα γι αυτο το παιχνιδι εδω μεσα και μου κινησατε την περιεργεια.Μου αρεσε εξαρχης θα το προχωρησω λιγο ακομη κι αν δω οτι εχει νοημα εχω φυγει να το αγορασω (πιο πολυ για το HL Source and CS Source ) Παντως και με την fx5200 τα γραφικα ειναι ομορφα.
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 an thelei kapios na dei to game iparxoune ta videakia...i kapios filos pou exei to original na sas afisei na peksete ligo
Finn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 an thelei kapios na dei to game iparxoune ta videakia... Σε xvid η DVD-video? i kapios filos pou exei to original na sas afisei na peksete ligo Ενα εισητηριο για πειραια παρακαλω..ναι γρηγορα βιαζομαι να παω να δω πως παιζει το HL2 8) 8) 8) 8)
pseira Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Εγω ήμουν έτοιμος να το πάρω μέχρι που είδα την εγκατάσταση σε εναν φίλο μου....ΘΕΕ ΜΟΥ! Γιατί να μας πρήζει έτσι η VALVE! Φυσικά δεν το πήρα....Να σας πω, προτιμώ να δώσω 39€ και να το πάρω σπασμένο και να παίζει σίγουρα, παρά original και να πρήζομαι.....
nkmosch Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 39? έχει σπασμένο??? Πρέπει να αλλάξεις πειρ@τή... Πάντως, καλό είναι όταν μια εταιρία κάνει τόσο καλή δουλειά είναι καλό να την επικροτούμε αγοράζοντας τα παιχνίδια της....
sarisn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Το κατεβάζω σπασμένο επιτέλους... για να το δω κι' εγώ και αν με εντυπωσιάσει θα αγοράσω την online έκδοση (ή είναι δωρεάν?).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.