Προς το περιεχόμενο

HALF LIFE 2 IS OUT ! ! !

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εδώ δεν υπάρχει χώρος για χαβαλεδιάρηδες gamers, όποιος θέλει να λάβει μέρος στην συζήτηση πρέπει να ασχολείται το λιγότερο επαγγελματικά με τα παιχνίδια.

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ λέω να τους αφήσουμε, να δούμε τι άλλες μαλακίες θα πουν...

Τι ζόρι τραβάς παλικάρι?Ώστε λέμε μαλακίες έτσι.Προς moderators,επιτρέπονται τα μπινελίκια ανάμεσα στους χρήστες του board?Γιατί αν είναι έτσι τότε να αρχίσω και εγώ να απαντάω με ανάλογες εκφράσεις.Να ξέρουμε δηλαδή τι γίνεται και εμείς...για απαντήστε παρακαλώ.

Δημοσ.
PWPW RE PO^$#TI mou !!! poso xrono eiste re M$#@ES????

dld' date=' imarton...

tha epanalavo kati pou leo se gavrous, vazelous kai xanoumia....

EXETE METOXES SE VALVE KAI MICROSOFT????

oxi, an exete, na katalavo re paidi mou oti goustarete kai exete logo pou PORONESTE me ta sigekrimena games ...

games einai TIN TIXI MOU!!!!

paikse ta, dokimaste ta, kai doste tis IPOKEIMENIKES sas apopseis!!!

den mporo na katalavo pou paei i kouventa...

PAEI POYTHENA??? (apo to "den pas pouthena..." ;) )

ego metoxes den exo pantos...

kai nomizo ta forum einai gia na leme: kalo re mlk to HL alla... na eixe kai touto...e? kala de tha itan???

kalo kai to halo2 alla afto to XBOX den einai na to valeis se pc monitor , eee??? kai pos na paikseis fps me joystik...???

ntaks... ama einai va vgaloume karampines epeidi mathame poia einai i diefthinsi kapoiou pou einai "antipalos" opados... ti na po...

games einai

gia na goustaroume ftiaxtikan...

kai ama den mas aresei kati, den agorazoume...kai prospathei i etairia pou den poulise oso perimene, na ftiaksei tin epomeni fora kati kalitero...

ekei deixnoume tin dinami mas...oxi sta forum

politismos! tin tixi mou!

as anevoume stadentra na kovoume mpananes kai na tsakonomaste oti i dikia mas mpanania exei kaliteres mpananes apo tin mpanania tis diplanis filis... ti na po

(ena keimeno afieromeno KAI stous 2 kolitous mou... gavros o enas, vazelos o allos...)[/quote']

Εγω πάντως φίλε Str γουστάρω να μανουριάζω και να χώνω τυπάκια κολημένα. 26 χρονόν είμαι και δοξα το Θεό έχει πήξει το κεφάλι μου. Απλά γελάω πολύ με παιδιά 15 χρονών που πορώνονται και τσαντίζονται με διάφορες χαζομάρες του στύλ πιο είναι πιο καλό, η κονσόλα ή το πισι. Αυτά και σόρυ για όσα υποτιμητικά είπα πιο πάνω, ήθελα απλώς να δημιουργήσω μινι πανικό, και το πέτυχα :P :P .

Το θέμα είναι πως το κάθε τί είναι υποκειμενικό στη ζωή και είναι γούστο του καθενώς να αφιερώνει το χρήμα και το χρόνο του σε ότι αυτός επιθυμεί. Εγώ προσωπικά πούλησα όλες τις κονσόλες μου όταν έβαλα DSL γιατί τη βρίσκω καλύτερα με δικτυακά παιχνίδια όταν έχω ελεύθερο χρόνο (όταν δεν δουλεύω). Αυτά, πάντα φιλικά και ελπίζω να μην στεναχώρησα κανέναν

Δημοσ.

Μπράβο,μπράβο παιδιά...το @#%$#@ το post!

Eγώ με τη σειρά μου,θέλω να καταγγείλω τον moderator γιατί δεν υπάρχει sticky με θέμα το Half Life 2.

Eδώ έγινε για Doom 3 & Sims 2!!!!!!!!

Γιατί κύριε Moderator δεν υπάρχει? :?: [/img]

Δημοσ.

ρε παιδιά να την πω την αμαρτία μου...είχα πολύ καιρό να πάρω ένα game original. Αλλά τώρα που το έκανα με το HL2 απογοητεύτικα.Έδωσα 50 ευρώ, και τι πήρα παραπάνω από τον πειρα΄τη τις γειτονιάς ή την DSL Μου; Τίποτα. Ένα απλό DVD case και μέσα ένα μικρό χαρτάκι που έλεγε συνοπτικά τον χειρισμό. Ξέρω οτι προφανώς θα υπάρχουν και μεγαλύτερες εκδόσεις που θα έχουν μέσα και συλλεκτικά μπιχλιμπίδια κτλ. Αλλά δεν θα έπρεπε να υπήρχε τουλάχιστον ένα βιβλιαράκι που να λέει την ιστορία και να σε βάζει στο πνεύμα γενικά; Τελείωσα το HL1 πολλάα χρόνια πριν και για να πω την αλήθεια δεν πολυθυμάμαι την υπόθεση. Μόνο χοντρικά, το πείραμα που πήγε λάθος κτλ.... Θα περίμενα κάτι παραπάνω....

ααα...και κάτι άλλο... όταν πάω να εγκαταστήσω το παιχνίδι αυτό θέλει να πάει με το ζόρι στο c: ενώ εγώ δεν θέλω να το βάλω εκεί! Καμμιά ιδέα; Λέτε να φταίει που είχα εγκαταστήσει το steam πριν ακόμα αγοράσω το παιχνίδι;

Δημοσ.

οκ....άκυρο για την εγκατάσταση.....το παιχνίδι πρέπει να βρίσκεται εκεί που είναι εγκατεστημένο το steam. Οπότε απεγκατάσταση του και επανεγκατάσταση λύνει το πρόβλημα. Το μόνο άσχημο είναι οτι έχω ξεχάσει το login μου και πρέπει να περιμένω να ξανακάνει τα update που έχω ήδη κάνει...

Δημοσ.

να πω και άλλη μια κακία;; εδώ και μια ώρα μου βγάζει το μύνημα ---> steam servers too busy to handle your request. Είμαι στην εγκατάσταση και φυσικά δεν μπορώ να συνεχίσω να παίξω το παιχνίδι.... Και καλά πες οτι τώρα γίνεται χαμός και δείχνω κατανόηση (έστω στο παιχνίδι που πλήρωσα και δεν είχε μέσα ούτε οδηγίες, και είμαι στο PC πάνω απο μια ώρα και ακόμα δεν έχω καταφέρει να παίξω). Αν μπεί ένασ χακεράς και ρίξει το steam τι γίνεται; Τότε μένουμε χωρίς παιχνίδι μέχρι να το ξαναφτιάξουν; Τραβηγμένο θα μου πείτε πολλοί...ίσως....

Δημοσ.

nai, i oli diadikasia me to steam vromaei. einai ontws ena megalo provlima. Na pw kai kati. Estw oti agorazw to paixnidi mesw internet, opote apoktw automata to dikaiwma na to katevasw. Vevaia, me mia dsl 384 tha mou parei peripou 1 mera na to katevasw apo to steam. An crasharei to pc mou, ti ginetai tote??? Tha sunexisw to dl???

Δημοσ.

Στο PC βγαινουν 15-20 FPS το χρόνο εδώ και 6-7 χρόνια. Η ποιότητα αυτού του είδους δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε παιχνηδομηχανή.

Το πρώτο ΗΑLO οταν βγηκε για PC μου αρεσε πολύ -πραγματικά-. Αλλά ήταν ενα καλό FPS όπως δεκάδες αλλα και τίποτα παραπάνω (και σιγουρα ουτε στο τοπ 10 που εχω παίξει).Για το x-box όμως το ΗΑLO ήταν η αποκάλυψη. Οταν ενα παιχνίδι ειναι η αποκάλυψη για το Pc (ΗL2) ενοειται πως δεν εχει καν νοημα η συγκριση με μια κονσόλα.

Δημοσ.

Σουπιά έχεις δίκιο για το packaging..απλώς απαράδεκτο.Αλλά έχει να κάνει με την απόφαση της valve να προβάλλει και προωθήσει το steam.Εγώ ευτυχώς μόλις πριν απο λίγες μέρες έβαλα dsl και η διαδικασία δεν κράτησε πάνω απο μισή ώρα,μάλιστα κατέβαζα την ίδια στιγμή και κάποιο άλλο αρχείο.Σπάστηκα στην αρχή όταν διαπίστωσα πως πρέπει να είσαι online για να παίξεις,αλλά τελικά ούτε αυτό δεν ισχύει.Μπορείς να ενεργοποιήσεις το offline mode και να παίζεις.

Συμπερασματικά,όσον αφορά το steam,κρίνεται μέχρι στιγμής αποτελεσματικό κατά της πειρατείας και χωρίς μάλιστα να υιοθετεί λύσεις τύπου starforce.Το σημαντικότερο που κατάφεραν ήταν να μην υπάρχει παράνομη έκδοση πρίν ή αμέσως μετά την επίσημη release.Έτσι πέτυχαν αρκετές πωλήσεις που υπο άλλες συνθήκες δεν θα τις είχαν.Πάντως είναι εκνευριστικό να έχεις ένα παιχνίδι original,και να μην μπορείς να το παίξεις αμέσως μετά το install..

Δημοσ.

έχει αρχίσει να μου την δίνει αυτή η κατάσταση με το steam. Μόλις έκανα reboot το PC και αυτό φύσικα έχει μπει στο startup αλλά σαν να μην φτάνει αυτό κάτι κατεβάζει εδώ και 5 περίπου λεπτά χωρίς να με ενημερώνει σχετικά με το τι κάνει. Ήθελα να ήξερα τι κατεβάζει γύρο στα 25kb/sec τόση ώρα.... αυτή η δουλειά θα γίνεται κάθε φορά που θα ανοίγω το pc; Ξέρει κάποιος σχετικά που να έχει steam περισσότερο καιρο;

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ για να το ξεφορτωθώ έκανα το εξής(έχω dsl).Πήγα στα settings του network,και έκανα disable την dsl.Μετά έτρεξα το steam,και αυτό βγάζει το login.Εκεί επιλέγεις το κουτάκι που λέει save settings ή κάτι παρόμοιο.Επίσης τσέκαρε το να ξεκινάει στο startup το steam.Αν κάνεις reboot,το steam θα ξεκινάει αυτόματα και επειδή δεν θα μπορεί να συνδεθεί θα σου βγάλει ένα παράθυρο όπου επιλέγεις "start in offline mode".Μετά δεν έχεις πρόβλημα,ενεργοποιείς κανονικά τη σύνδεση σου.Είναι πολύ εκνευριστικό,αλλά τι να κάνουμε που το παιχνίδι είναι κορυφαίο?Γιατί αλλιώς δεν άξιζε η ταλαιπωρία.Χωρίς dsl είναι πάντως πακέτο,ειδικά με pstn.Αλλά σου λένε αυτοί ποιός δεν έχει dsl στις μέρες μας?Εδώ παραλίγο να μην βγεί καθόλου στα μαγαζιά και να έπρεπε να το κατεβάσουμε.Αλλά έτσι είναι εκμεταλλεύονται την ικανότητα τους να φτιάχνουν φοβερά παιχνίδια και μας ταλαιπωρούν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...