Προς το περιεχόμενο

HALF LIFE 2 IS OUT ! ! !

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί όλοι έχετε την ανάγκη να 'ανήκετε σε μια ομάδα' και να την υποστηρίζετε φανατικά; Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο, υπάρχει μόνο ότι αρέσει στον καθένα. Έχω και x-box και PC, και το ενδιαφέρον μου εναλλάσετε μεταξύ τους ανά εβδομάδα σχεδόν! Και κάτι άλλο, τα γραφικά δεν είναι μεγάλο επιχείρημα! Να λες δηλ. οτι εγώ βλέπω 8χ ΑΑ ενώ εσύ στο X-Box όχι. Το πιο σημαντικό είναι ο 'fun factor' ο οποίος είναι ανάλογα με τον χαρακτήρα και ακόμα και την διάθεση σου αυτή την εποχή.

Δηλαδή τι θα μου πείτε αν σας πω οτι εχώ κλάσει το HL2 και παίζω μανιωδώς FlatOut?

Ότι είμαι άσχετος και οτι δεν ξέρω τι μου γίνεται; Ναι δεν λέω...καλό το HL2 αλλά δεν μπορώ να το ξεχωρήσω και ιδιέταιρα απο τις 10δες fps που έχω παίξει...

Δημοσ.
Με την ίδια λογική το fame story το παρακολουθούν εκατομμύρια Έλληνες,αυτό το κάνει ποιοτικό πρόγραμμα?

twra auto me to famestory epihirima ine?

Ουδέν σχόλιον....

Δημοσ.

E tote nai den ksereis ti sou ginetai.

Mono kai mono to gravity gun (opws kai na legetai) pairnei ena kouva mpogia ton spasei panw sto Xbox to opoio louzetai kai auto to pairnei kai to petaei panw ston toixo.

That is fun!

:D :D :D :D

Sovara twra den eimai toso antikonsolakias apla otan milate gia to kalytero fps olwn twn epoxwn ligo pio semna. :D

To mono pragma pou mporeis na peis gia to HL2 einai oti den doulepsan alla 1-2 xronia sth Valve gia na to kanoun megalytero se diarkeia. Kai auto paizetai. Otan termatisw tha sas pw.

Ws twra pantws einai apla teleio apo oles tis apopseis.

Δημοσ.
E tote nai den ksereis ti sou ginetai.

Mono kai mono to gravity gun (opws kai na legetai) pairnei ena kouva mpogia ton spasei panw sto Xbox to opoio louzetai kai auto to pairnei kai to petaei panw ston toixo.

That is fun!

Πέστα ρε φίλε γιατί έχω μείνει μόνος μου να υπερασπίζομαι το pc gaming..και όσο για την αναλογία με το fame story,φυσικά και έχει σχέση αλοίμονο το αν αγοράσουν περισσότεροι ένα παιχνίδι είναι κριτήριο..κλασσικά πλέον παιχνίδια όπως το planescape torment ή το system shock2 πούλησαν πολύ λίγο όταν πρωτοβγήκαν,μήπως δεν ήταν κορυφαία?Αλλά που ξέρεις μπορεί και αυτά τα παιχνίδια να μην αξίζουν και να κάνω λάθος.Ενώ το halo2 που το αγοράζει και η κουτσή μαρία είναι σίγουρα κορυφαίο,επειδή πουλάει περισσότερο...φοβερό επιχείρημα,τον μόνον που ενδιαφέρουν τα pre-orders είναι αυτούς που τα κονομάνε,τον gamer τι ακριβώς του προσφέρει το πόσα κομμάτια έχουν πουληθεί?Γίνεται καλύτερο το παιχνίδι όταν το αγοράζουν περισσότεροι?(enter the matrix anyone?και αυτό είχε του κόσμου τα preorders και ήταν πατάτα).

Τέλος η διαφήμιση που έκανε η microsoft δεν είχε προηγούμενο,ουσιαστικά σε αυτό το παιχνίδι στηρίζει τις επόμενες πωλήσεις του xbox,στον ορίζοντα δεν πρόκεται να βγει κάτι ανάλογο.

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή εγώ φταίω που το thread έχει ξεφύγει τελείως, ζητάω μια συγγνώμη από τα υπόλοιπα παιδιά και τους mods. Αυτό είναι το τελευταίο post επί του θέματος και το γράφω μόνο και μόνο για να μην λέει ο avenger και ο κάθε avenger ό,τι θέλει απλώς και μόνο επειδή ειναι πορωμένος και νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Λοιπόν δίνω μια απάντηση και τελειώνω:

Επιμένεις έτσι?Οκ λοιπόν πάμε

1.Το half life το βλέπεις με όλα του τα γραφικά στο full(πλην aa) και με φτηνότερες κάρτες απο αυτές που ανέφερες.(π.χ 9800 pro' date='για να μην πω και 9600)[/quote']

Σύγκρινε μου τώρα και την 9800pro ή ακόμα και την 9600 με την ημι-GeForce3 του XBOX και θα γελάω μέχρι αύριο το πρωί....

2.Το παιχνίδι δίνει δωρεάν ένα άλλο(counterstrike) το οποίο θεωρητικά έχει ατέλειωτη διάρκεια και που μάλιστα δεν χρειάζεσαι μηνιαία συνδρομή για να το παίξεις(xbox live anyone???).

Το cs όπως ανέφερα και παραπάνω ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!! Τώρα αν η valve για λόγους marketing αποφάσισε να το δίνει δωρεάν με το HL2 δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Όπως είπα και παραπάνω αν σου έδιναν τσάμπα ένα flight simulator με την engine του HL2 δεν θα γινόταν το HL2 ξαφνικά flight simulator... ή κανω λάθος?

3.Αμα δε συγκρίνουμε τα γραφικά τότε ας μη το συγκρίνουμε καθόλου,δηλ δεν το κατάλαβα έχει παλιό hardware το xbox??και τι με νοιάζει εμένα?.Σύγκρινε το halo τότε μόνο με άλλα console games,όχι με pc games.

Αν εσύ συγκρίνεις τα παιχνίδια από τα γραφικά τους, τότε η συζήτηση τελειώνει εδώ και δν έχω τπτ αλλο να σχολιάσω.

4.Είναι καλό το multi του halo?Δηλ το counterstrike που πολύς κόσμος έχει αρρωστήσει τι είναι?

1ον. Ναι το multi του Halo2 είναι ΠΟΛΥ καλό.

2ον. Σε καμία περίπτωση όμως δεν συγκρίνεται με το cs. Το cs όμως όπως σου απάντησα και στο 2. είναι διαφορετικό παιχνίδι!

5.Το hype με το halo 2 δε συγκρίνεται,μέχρι και trailer στον κινηματογράφο είχε.

Καλά μην τρελλαθούμε τώρα! Η valve για 6 χρόνια μας είχε κάνει τα μυαλά ομελέτα με την επανάσταση που θα φέρει το HL2, το gravity gun, τα facial expressions κλπ. Καμία σχέση με τη διαφήμιση του Halo2...

6.H valve δούλευε το half life 6 χρόνια,αλλά δεν είχε κάνει καμία και κανενός είδους ανακοίνωση,παρά μόνο πριν ένα χρόνο.Για το halo2 μας τα πρήζουν εδώ και 3-4 χρόνια και τελικά έφτιαξαν το halo 1.5 με αστείο single player(άνετα το τελειώνεις σε μια μέρα)

Αν δεν έκανες τυπογραφικό λάθος όταν έγραφες ότι η Valve δεν είχε κάνει καμία ανακοίνωση για την κυκλοφορία του HL2 ή ζούσες σε άλλο πλανήτη ή μας δουλεύεις όλους ψιλό-γαζί... :lol: Η Bungie 1 επίσημη ανακοίνωση έκανε και την τήρησε. Τουλάχιστον αυτό ο καθένας το αναγνωρίζει... Όσον αφορα για το "halo 1.5", πρέπει να καταλάβεις ότι οι δυνατότητες του XBOX φτάνουν μέχρι εκει. Η bungie έκανε ό,τι μπορούσε, έφτασε το μηχάνημα στα όριά του, πουθενά παρ'όλα τα καλά γραφικά δεν πέφτει το frame-rate, και πάνω απ'όλα βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό το ήδη πολύ καλό gameplay.
Οι κονσόλες ποτέ δε θα φτάσουν το pc,όσο και να χτυπιούνται.Έχω και τις 3 κονσόλες,απολαμβάνω τα παιχνίδια τους αλλά καμία σύγκριση με τα κορυφαία pc games.Consoles=japanese rpgs,platform.
Άποψή σου. Εγώ προσωπικά προτιμώ το gamepad και το control system του Halo από το keyboard+mouse των fps του PC αλλά είναι αποκλειστικά προσωπική μου άποψη και γούστο και δεν περιμένω από κανέναν να την ασπαστεί.

Y.Γ.Σε λίγο θα μας πεις ότι και το fable είναι το καλύτερο rpg όλων των εποχών,άλλη απογοήτευση αυτό.Παίζω τώρα το bloodlines και γελάω με το τι πασάρουν στον κόσμο για πρωτοποριακό,ουάου μπορείς να αλλάξεις την εμφάνιση σου fable rocks!Τι λες ρε φίλε,άντε με τις κονσόλες πέφτουν συνεχώς οι απαιτήσεις του κόσμου...

Κατά τη γνώμη μου το fable όντως ήταν μία απογοήτευση και δεν έφτασε ούτε στο 50% τα expectations των παιχτών. Αλλά τώρα που κολλάει το fable με το θέμα μας δεν καταλαβαίνω... περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Βασικά το θέμα είναι ότι προφανώς έχασες τελείως το θέμα του πρώτο post μου που προσπάθησα να σου υπενθυμίσω και στο 2ο. Δεν αμφισβητώ ούτε στο ελάχιστο ότι το HL2 είναι κορυφαίο game. Δεν αμφισβητώ ούτε στο ελάχιστο ότι το HL2 αξίζει τα 50ευρώ του. Λέω απλώς ότι δημιουργήθηκε υπερβολικό hype για κάτι παρα πολυ καλό αλλά όχι επαναστατικό, και ότι η Valve στα 6 αυτά χρόνια μπορούσε να πάει ένα βήμα πιο πέρα.

Over and out.

πάντα φιλικά

Δημοσ.
Λέω απλώς ότι δημιουργήθηκε υπερβολικό hype για κάτι παρα πολυ καλό αλλά όχι επαναστατικό, και ότι η Valve στα 6 αυτά χρόνια μπορούσε να πάει ένα βήμα πιο πέρα

Δηλαδή φίλε μου, τί εννοείς ένα βήμα πιο πέρα?Να το έκαναν

όπως το Doom3 που δεν υπάρχει κάρτα γραφικών για να το παίξεις? Γνώμη μου είναι (αν σας ενδιαφέρει βέβαια) ότι το HL2 είναι το καλύτερο FPS όλων των εποχών (μέχρι σήμερα). Δεν είναι δυνατόν να φτιάξουν καλύτερα γραφικά και καλύτερο gameplay δεδομένου του hardware που υπάρχει σήμερα. Τέλος να πώ για τους consolakides ότι η κάρτα μου (Χ800 pro) έχει όσο τρείς κονσόλες τους... Ας παίξουν κανένα Rayman ή κανένα άλλο παιδικό παιχνίδι, γιατί οι σοβαροί gamers παίζουν σε Pc (Lan Party you know!!!). (Παρ'όλ'αυτά υπάρχει και το Gran Tourismo και λίγα ακόμα παιχνιδάκια οπου εκεί παίζει respect)

Δημοσ.

Ρε συ revan τρέλα πουλάς?Πριν απο το προηγούμενο καλοκαίρι κανένα περιοδικό,κανένα site και εννοείται φυσικά η ίδια η εταιρία δεν είχε κάνει καμία κουβέντα για half life2,να μην μιλήσω για screenshots,ούτε δείγμα.Ήταν απίστευτο πως το κράτησαν μυστικό,αλλά έτσι έγινε.Και ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι, σε ένα τεύχος του αγγλικού περιοδικού edge,στα προσεχώς στην τελευταία του σελίδα έχει φωτογραφία ένα λοστό.Και γίνεται χαμός αφού μόνο τότε ψυλιάστηκε ο κόσμος ότι έρχεται το half life2.Και αφού έγινε η επίσημη ανακοίνωση ότι θα έβγαινε πέρσι το Σεπτέμβρη,τότε είπαν πως το δουλεύουν 6 χρόνια.Τελικα το παιχνίδι καθυστέρησε ένα χρόνο.Δηλ εδώ μιλάμε για καθαρή παραπληροφόρηση του κόσμου εδώ μέσα.

Επίσης όσον αφορά τις κάρτες γραφικών που ανέφερες,δυστυχώς η ανάλυση που τρέχει το xbox(640x480) είναι απάράδεκτη σε pc monitor.Οπότε τρέχοντας σε αυτήν την ανάλυση το box έχει φυσικά ευκολότερο έργο.Και στο pc μπορείς να παίξεις το half life2 ακόμα και με gforce3 σε 640χ480 ανάλυση.Αλλά είπαμε απαράδεκτη για pc αυτή η ανάλυση,για αυτό και οι υψηλότερες απαιτήσεις.

Για το gamepad δεν χρήζει σχολιασμού,είναι θέμα του καθενός.

Όσο για τον χαρακτηρισμό "πορωμένος" στον επιστρέφω διότι εγώ τουλάχιστον δεν χρησιμοποιώ ψευδείς πληροφορίες ως επιχειρήματα.Το halo2 ήταν αυτό που είχε ανακοινωθεί σχεδόν μετά την κυκλοφορία του πρώτου.

Παρ'όλ'αυτά υπάρχει και το Gran Tourismo και λίγα ακόμα παιχνιδάκια οπου εκεί παίζει respect)

Πολύ σωστός,έχουν οι κονσόλες τα παιχνίδια τους,για αυτο έχω άλλωστε αλλά σε κάποιες κατηγορίες δεν μπορούν να αγγίξουν το pc

Δημοσ.

Πως ορίζονται οι σοβαροί gamers δηλαδή; Το gaming για όποιον το έχει ξεχάσει, είναι μια ασχολία για τον ελεύθερο χρόνο σου. Στην ίδια κατηγορία με το να πας για καφέ, μια εκδρομή ή clubbing. Απλώς με κάνει να γελάω η φράση σοβαρός gamer που ειπώθηκε πιο πάνω. Είναι σα να λες, οτι οι σοβαροί ξενύχτηδες δεν πάνε σε club αλλά στα μπουζούκια. Απλώς θα επαναλάβω οτι είναι διασκέδαση, άρα και προσωπική επιλογή του καθενός, δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Αν τώρα το τυπάκι παραπάνω περνάει καλά με τα PC games και την X800 pro (που κοστίζει όσο 3 κονσόλες) τότε καλά κάνει, όπως και ο άλλος που παίζει Halo2. Αν θεωρεί οτι το κάνει πιο σωστά από τους άλλους και είναι πιο έξυπνος τότς... δεν θα πω την λέξη! :shock:

Δημοσ.
Απλώς με κάνει να γελάω η φράση σοβαρός gamer που ειπώθηκε πιο πάνω

Μια σουπιά βρέθηκε να πει την αλήθεια.

Δημοσ.

PWPW RE PO^$#TI mou !!! poso xrono eiste re M$#@ES????

dld, imarton...

tha epanalavo kati pou leo se gavrous, vazelous kai xanoumia....

EXETE METOXES SE VALVE KAI MICROSOFT????

oxi, an exete, na katalavo re paidi mou oti goustarete kai exete logo pou PORONESTE me ta sigekrimena games ...

games einai TIN TIXI MOU!!!!

paikse ta, dokimaste ta, kai doste tis IPOKEIMENIKES sas apopseis!!!

den mporo na katalavo pou paei i kouventa...

PAEI POYTHENA??? (apo to "den pas pouthena..." ;) )

ego metoxes den exo pantos...

kai nomizo ta forum einai gia na leme: kalo re mlk to HL alla... na eixe kai touto...e? kala de tha itan???

kalo kai to halo2 alla afto to XBOX den einai na to valeis se pc monitor , eee??? kai pos na paikseis fps me joystik...???

ntaks... ama einai va vgaloume karampines epeidi mathame poia einai i diefthinsi kapoiou pou einai "antipalos" opados... ti na po...

games einai

gia na goustaroume ftiaxtikan...

kai ama den mas aresei kati, den agorazoume...kai prospathei i etairia pou den poulise oso perimene, na ftiaksei tin epomeni fora kati kalitero...

ekei deixnoume tin dinami mas...oxi sta forum

politismos! tin tixi mou!

as anevoume stadentra na kovoume mpananes kai na tsakonomaste oti i dikia mas mpanania exei kaliteres mpananes apo tin mpanania tis diplanis filis... ti na po

(ena keimeno afieromeno KAI stous 2 kolitous mou... gavros o enas, vazelos o allos...)

Δημοσ.

Εγώ λέω να τους αφήσουμε, να δούμε τι άλλες μαλακίες θα πουν...

Καθώς επίσης να εκτελεστεί και ο Revan επειδή του άρεσε το Halo 2 και αποδοκίμασε το HL2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...