coby Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Να σου πω κάτι δεν λέει να κολλήσεις σε κάποιο σημείο με τέτοια ιστορία που έχει θα ξενερώσεις. Εννοείς ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία και δεν λέει να την σταματάς...? Ναι αυτό εννοώ... Ante na to teleioseis 2 fores' date=' ante kai 3 se diaforetika epipeda diskolias... Alla meta ti tha kaneis?[/quote'] Θες κι άλλο μετά;
random Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 καλα, αυτο το τοπικ ειναι ολα τα λεφτά.. θα το κορνιζάρω τα μαθατε για το HL3 ? βγήκε χτές!!! διανεμεται απο τα κεντρικα περίπτερα μαζι με την Εσπρέσσο..
avenger Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 τα μαθατε για το HL3 ? βγήκε χτές!!! διανεμεται απο τα κεντρικα περίπτερα μαζι με την Εσπρέσσο.. E που κολλάει αυτό ρε φίλε?Δε σε πιάνω,αμφισβητείς ότι έχει βγεί το παιχνίδι??
polaki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Ante na to teleioseis 2 fores' date=' ante kai 3 se diaforetika epipeda diskolias... Alla meta ti tha kaneis?[/quote'] Θες κι άλλο μετά; Oxi, alla thelo multiplayer stous idious xorous me ta idia grafika
Michalakhs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 re random ti itan ayto? petaxes mia random ekfrash kai efyges? paides den kserw gia esas alla an to HL eixe kai diko tou Multiplayer pali CS tha epaiza.... den sygkrinete me tpt gia mena mporw na pezw apeires wres....
Michalakhs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 voitheia re pedia sto g@mimeno to irakleio den yparxei pouthenaaaaaaaaa ta neyra mou eimai exw frenwn oute se plaisio oute se papaswtiriou oute se multirama...
Michalakhs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 nai kai mou to pigenan apo mera se mera kai telika simera mou eipan oti exei lista anamonhs kai apo vdomada kai ama.... toys evrisa kai to akyrwsa... den me endiaferei kai as to parw ta xristoygenna...
Papajohn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Καλα βρε παιδια, δεν μπορώ να διανοηθω πως ανθρωπος συγκρινει το HL2 η το CS με ενα οποιοδήποτε CONSOLE GAME!!! Μιλαμε εφριξα!!! Συγκρινετε κανα platform αν θέλετε...
Revan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Είναι να μην πετάξει λέξη κανείς εναντίον του HL2, τον πιάνετε και τον κάνετε φύλλο και φτερό! Λοιπόν για όποιον δεν το κατάλαβε το point μου δεν ήταν αν το HL2 αξίζει ή όχι (ύμαρτον αν λέμε ότι δεν αξίζει κι όλας!) αλλά αν άξιζε όλη αυτήν τη φασαρία και τις καθυστερήσεις τόσων ετών. Λοιπόν αν παρατηρήσατε ως τώρα τα μόνα που ακούγονται είναι ότι το HL2 τελειοποίησε τα fps στο pc κλπ κλπ. -όχι βέβαια ότι αυτό είναι λίγο, ίσα ίσα- αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ειπώθηκε ότι το HL2 έφερε την επανάσταση στα fps όπως τόσα χρόνια μας παινεύονταν οι της Valve. Αυτά για να μην μας σερβίρουν ότι θέλουν και εμείς απλώς να το δεχόμαστε εξαιτίας του υπερβολικού hype. 2ον, όσον αφορά τα σχόλια περι γραφικών του Halo 2, ούτε για να τα σχολιάσω δεν είναι.... συγκρίνουμε ένα παιχνίδι που τρέχει σε κάρτες γραφικών X800Pro / 6800GT με ένα παιχνίδι που τρέχει σε μια υποανάπτυκτη GeForce3! Ε, μην τρελλαθούμε τελείως! Παίξε το HL2 σε GeForce3 και αν κάνει έστω και βήμα ο παίκτης έλα να συζητησουμε για τις engines και τα γραφικά... δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης των 2 παιχνιδιών στα γραφικά. Απλά είναι διαφορετικές περιπτώσεις. 3ον, το HL2 όπως είπε και κάποιος παραπάνω ΔΕΝ ΕΧΕΙ multiplayer! Το cs:s είναι διαφορετικό παιχνίδι που απλώς το εκδίδει η ίδια εταιρία και βασίζεται στο HL2. Είναι σα να λετε ότι αν μου βάζαν μέσα και ένα flight simulator με την engine του HL2, το HL2 θα είχε ξαφνικά και αερομαχίες με F16! Το multi είναι πλέον ένα must για τα σύγχρονα παιχνίδια και ιδιαίτερα τα fps! Και αν κάποιος δεν παιξει το Halo 2 Live δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καταλάβει τι σημαίνει πόρωση!!! Και εξάλλου μην ξεχνάμε ότι χωρις multiplayer το HL2 είναι ζήτημα να επιζήσει για κανα μήνα στους normal χρήστες. Το τερματίζεις μία, δύο... άντε και τρίτη. Μετά τι? Ενώ το Halo με το κορυφαίο multiplayer θα παιζεται για χρόνια κυριολεκτικά. Και όσον αφορά το σχόλιο Papajohn, ναι μπορώ και συγκρίνω τα 2 παιχνίδια, γιατί είναι και τα 2 fps, είναι και τα 2 κορυφαία στις πλατφόρμες τους και πανω απ'όλα είναι παιχνίδια οπότε μπορώ κάλλιστα να συγκρίνω πόση απόλαυση μου προσφέρει το καθένα! Αυτά πολυ φιλικά PS1: Αν θυμηθώ τπτ που ξέχασα θα επανέλθω
avenger Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Επιμένεις έτσι?Οκ λοιπόν πάμε 1.Το half life το βλέπεις με όλα του τα γραφικά στο full(πλην aa) και με φτηνότερες κάρτες απο αυτές που ανέφερες.(π.χ 9800 pro,για να μην πω και 9600) 2.Το παιχνίδι δίνει δωρεάν ένα άλλο(counterstrike) το οποίο θεωρητικά έχει ατέλειωτη διάρκεια και που μάλιστα δεν χρειάζεσαι μηνιαία συνδρομή για να το παίξεις(xbox live anyone???). 3.Αμα δε συγκρίνουμε τα γραφικά τότε ας μη το συγκρίνουμε καθόλου,δηλ δεν το κατάλαβα έχει παλιό hardware το xbox??και τι με νοιάζει εμένα?.Σύγκρινε το halo τότε μόνο με άλλα console games,όχι με pc games. 4.Είναι καλό το multi του halo?Δηλ το counterstrike που πολύς κόσμος έχει αρρωστήσει τι είναι? 5.Το hype με το halo 2 δε συγκρίνεται,μέχρι και trailer στον κινηματογράφο είχε. 6.H valve δούλευε το half life 6 χρόνια,αλλά δεν είχε κάνει καμία και κανενός είδους ανακοίνωση,παρά μόνο πριν ένα χρόνο.Για το halo2 μας τα πρήζουν εδώ και 3-4 χρόνια και τελικά έφτιαξαν το halo 1.5 με αστείο single player(άνετα το τελειώνεις σε μια μέρα) Οι κονσόλες ποτέ δε θα φτάσουν το pc,όσο και να χτυπιούνται.Έχω και τις 3 κονσόλες,απολαμβάνω τα παιχνίδια τους αλλά καμία σύγκριση με τα κορυφαία pc games.Consoles=japanese rpgs,platform. Y.Γ.Σε λίγο θα μας πεις ότι και το fable είναι το καλύτερο rpg όλων των εποχών,άλλη απογοήτευση αυτό.Παίζω τώρα το bloodlines και γελάω με το τι πασάρουν στον κόσμο για πρωτοποριακό,ουάου μπορείς να αλλάξεις την εμφάνιση σου fable rocks!Τι λες ρε φίλε,άντε με τις κονσόλες πέφτουν συνεχώς οι απαιτήσεις του κόσμου...
damdim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Το HL2 έχει multiplayer, απλά δεν το έχουν ενσωματώσει στο menu ακόμα. Δείτε αυτό: http://hl2world.com/bbs/viewtopic.php?t=15325
Exoskeletor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 ole. nase kala re file kai eixa akousi kati tetoio alla den to pisteya
Papajohn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Είναι να μην πετάξει λέξη κανείς εναντίον του HL2' date=' τον πιάνετε και τον κάνετε φύλλο και φτερό! Και εξάλλου μην ξεχνάμε ότι χωρις multiplayer το HL2 είναι ζήτημα να επιζήσει για κανα μήνα στους normal χρήστες. Το τερματίζεις μία, δύο... άντε και τρίτη. Μετά τι? Ενώ το Halo με το κορυφαίο multiplayer θα παιζεται για χρόνια κυριολεκτικά. Και όσον αφορά το σχόλιο Papajohn, ναι μπορώ και συγκρίνω τα 2 παιχνίδια, γιατί είναι και τα 2 fps, είναι και τα 2 κορυφαία στις πλατφόρμες τους και πανω απ'όλα είναι παιχνίδια οπότε μπορώ κάλλιστα να συγκρίνω πόση απόλαυση μου προσφέρει το καθένα! Αυτά πολυ φιλικά [/quote'] Αν έχει επιχειρήματα δεν τον κανουμε φυλλο και φτερό! Τπ ΗL1 δεν είχε multi (η αν ειχε δεν το έπαιξε κανεις). Ομως όλοι το θυμούνται, κανεις δεν το έχει ξεχάσει, είναι must. Και μετα βγηκε το CS... Εχεις πάει σε κανενα net cafe προσφατα (δηλαδη τα τελευταια 4 χρόνια; Εχεις δει τι γινεται;; Αν αυτο δεν είναι ΧΑΜΟΣ τοτε πες μου τι είναι! Γιατι εχω την εντυπωση πως ακριβως το ίδιο θα γινει και με το Source;; Οσο για το X-Box Live Halo 2 Multi, επετρεψε μου να μη κανω σχολιο. Ακομη θυμαμαι μερικους να ξεσπαθωνουν για το ποσο φοβερο ήταν το τετραπλο James Bond στο Ν64 όταν εγω έπαιζα CS! No Comments. ΟΚ, και εμενα ενα Tetris Classic στο πρωτο gameboy ηταν το κορυφαίο παιχνιδι της πλατφόρμας του κοι μου προσφέρει ακόμα και τωρα απιστευτες ώρες διασκέδασης αλλα μεχρι εκει. Είναι ΚΟΣΝΟΛΑ! 8) ΥΓ. Εντελώς φιλικα! Διαλογο κάνουμε! ΥΓ2. Έιχες παίξει HL το 1999;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.