Exoskeletor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 pedia stamathste na lene pos den exei multiplayer. oloklhro paixnidi parapano exei gia multiplayer. skefthke kalytera prin milisete.den kani kako...
coby Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Μόλις το τερμάτισα... Μου πήρε γύρω στις 12 ώρες να το τελειώσω. Ένα έχω να πω! Α Π Ο Λ Α Υ Σ Τ Ι Κ Ο Τ Α Τ Ο! Καιρό είχα να κολλήσω έτσι με ένα παιχνίδι... Μην σκεφτείτε πως είναι μικρό και άλλα παράξενα που διαβάζω. Αξίζει και με το παραπάνω η αγορά του! Όσο για multiplayer που λέτε πως λείπει (ολόκληρο counterstrike:source), μερικά mods είναι ήδη έτοιμα και άλλα ετοιμάζονται...
Panahs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Μόλις το τερμάτισα... Μου πήρε γύρω στις 12 ώρες να το τελειώσω. Σε τι επίπεδο δυσκολίας? Γιατί άμα το πάρω με βλέπω να το βάζω τουλάχιστον hard...
coby Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Στο normal το τερμάτισα... Να σου πω κάτι δεν λέει να κολλήσεις σε κάποιο σημείο με τέτοια ιστορία που έχει θα ξενερώσεις. Τερμάτισε το μια στο normal και μετά πήγαινε για το hard.
vlachaquito Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 pantos katevazo tora 1 gouxougouxou offline activation....bb tomorrow gia leptomereies...
Dyolf Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Mulitplayer! Το half life αγοράζεις, όχι ένα mod που υπάρχει από το 99 με μόνη διαφορά την μηχανή source! Φοβερή παράληψη κατά την γνώμη μου
mindtrapper Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Αν θέλετε διάρκεια αγοράστε καλύτερα το vampire bloodlines. Now there's a right man talking!!
avenger Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Now there's a right man talking!! Άστα φίλε το vampire είναι αρρώστια...έχω συναντήσει και την τύπισα που έχεις φωτό στο παιχνίδι.Επιτέλους ένα καλό adult rpg,με φοβερά γραφικά,και εξαιρετικό μάλιστα voice acting.Βέβαια το σύστημα γονατίζει,είναι πιο βαρύ απο to half life2.Αλλά δεν πειράζει και τόσο πολύ,αφού έχει μεν combat αλλά το βάρος πέφτει στην υπόθεση και στους διαλόγους(απολαυστικότατοι).
Exoskeletor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 h mousikh tou termatismou sto half life 2 tromerh e? kai emena tha mou arese an eine to half life multiplayer alla tha sou eperne kana 2xrono parapano mou fenete. kai ayto to multiplayer pou exei kalo eine. to kalytero tha htan na epezes mazh me enan filo sou mazh olo to paixnidi meso internet. na sinergazosastan live. popo tha htan tromero. ean kapoia eteria to kani ayto pisteyo tha bgalei trela lefta
soupia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Ναι...το co-op είναι κάτι που λείπει από τα σημερινά παιχνίδια. Τα παχνίδια που έχω παίξει είναι μόλις 3 Doom2 (ναι ναι σε 386 και ναι ναι direct modem connection - δεν υπήρχε internet ακόμα!!), Unreal 1, Serious Sam. Πολύ καλή εμπειρία που έχει παραμεριστεί σήμερα. Όσο για το HL2, είναι απλώς ένα ακόμα παιχνίδι που θα παιχτεί μανιωδώς το πολύ 1 εβδομάδα από τον μέσο παίκτη (ο φανατίλας παιχνιδάς θα το τελειώσει σε 1-2 μέρες) και μετά θα μπει στο ντουλάπι να κάνει παρέα με τα υπόλοιπα... Δεν το λέω για να χαλάσω το πάρτυ των καλών εντυπώσεων που έχετε, το παιχνίδι είναι καλό όντως, αλλά έτσι είναι τα πράγματα κατά την γνώμη μου.
sarisn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Gegonos einai oti einai kapos talaiporia to install tou pantos... Ένας ακόμη λόγος να μην το αγοράσω και ας έχω dsl και ας είναι (για μερικούς) το καλύτερο fps. Προς avenger: Φίλε μου το Halo 2 ο μόνος λόγος που αξίζει να το αγοράσει κάποιος είναι το multiplayer και όχι το single player (και αυτό δεν το λέω έτσι στο άσχετο αλλά από παιδιά που το έχουν παίξει στο Xbox Live). Αν δεν το έχεις δοκιμάσει σε δικαιολογώ. Αν το έχεις δοκιμάσει όμως και δεν σου άρεσε (πράγμα πολύ χλωμό) τότε σταματάω την κουβέντα εδώ.... :!: Φιλικά
Panahs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Να σου πω κάτι δεν λέει να κολλήσεις σε κάποιο σημείο με τέτοια ιστορία που έχει θα ξενερώσεις. Εννοείς ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία και δεν λέει να την σταματάς...?
mindtrapper Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Now there's a right man talking!! Άστα φίλε το vampire είναι αρρώστια...έχω συναντήσει και την τύπισα που έχεις φωτό στο παιχνίδι.Επιτέλους ένα καλό adult rpg,με φοβερά γραφικά,και εξαιρετικό μάλιστα voice acting.Βέβαια το σύστημα γονατίζει,είναι πιο βαρύ απο to half life2.Αλλά δεν πειράζει και τόσο πολύ,αφού έχει μεν combat αλλά το βάρος πέφτει στην υπόθεση και στους διαλόγους(απολαυστικότατοι). Ego eimai akoma sti diadikasia tou "agorasmatos"... Na sou po me P4 [email protected], 1gb ram kai nvidia fx 5200 tha paizei se anekto epipedo? (eixa agorasei tin x800pro mono kai mono gi'ayto to game alla eixe problima me tin m/b kai tin epestrepsa gia mia Eizo tft othonoula. An den paizei tha allxo systima den yparxei periptosi, tha pao na douleyo sta limania!! Nai nai, gia tosi porosi milame!!!)
avenger Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Κοίτα εγώ με 9800 pro,ιδιο επεξεργαστή δεν έχω πρόβλημα στους εσωτερικούς χώρους,όπου διαδραματίζεται στην πλειονότητα το παιχνίδι.Έξω στους δρόμους πραγματικά το παιχνίδι γονατίζει αφού η λεπτομέρεια είναι απίστευτη,αλλά από ότι ακούω είναι πρόβλημα που έχουν και χρήστες με καλύτερα συστήματα απο το δικό μου(έχει να κάνει ίσως με την απειρία της troika με την source engine).Πάντως με την 5200 θα έχεις σίγουρα πρόβλημα,κακώς γύρισες την x800 πίσω,επίσης είσαι οκ με 1giga μνήμη(τη χρειάζεται άνετα).Πραγματικά αξίζει να κάνει κανείς αναβάθμιση για αυτό το παιχνίδι.Η troika μετά απο κάποια ίσως μέτρια για το όνομα και την ιστορία της παιχνίδια,πέτυχε διάνα.Αν δεν παίξεις το haunted hotel επίπεδο δεν μπορείς να καταλάβεις,και αυτό είναι μόνο στην αρχή του παιχνιδιού,ποιός ξέρει τι χαμός θα γίνεται παρακάτω!Pc gaming is back και άσε τους άπιστους να εθελοτυφλούν με τα halo τους και δεν ξέρω γω τι άλλο. Προς sarisn:Σε πιστεύω φίλε για το Multi του halo,αλλά εμένα γενικά το Multi με αφήνει αδιάφορο,οπότε..περί ορέξεως.Αλλά όσον αφορά τα γραφικά του halo2,κατώτερα κατά πολύ του half life αλλά και του vampire.
polaki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 εγώ το παίζω με επεξεργαστή 3-4 ετών(p4 2.4)και κάρτα γραφικών 9800 pro και παίζει τέλεια... Koita 3-4 xronon den einai, prin 3 xronia ego pira ton Athlon 1.4 Alla den einai ekei to thema, simasia exei oti to Halo kai to HL einai diaforetikis fasis paixnidia.. px to Halo an to paikseis monos einai polu metrio.. Entaksi gia xbox polu kalo giati otan vgike pistevo itan to proto FPS se xbox, kai kratise ta skyptra gia para polu kairo, ALLA an to paiksete se Live opos to exo kanei ego otan imoun agglia tha deite oti den exei kamia sxesi.Einai megali porosi! Afto pou pistevo oti den mporo me tipota na sinithiso einai na elegxo ton paikti me to gamepad, giati tosa xronia me keyboard kai mouse einai ligo diskolo. Se PC den to exo paiksei giati uparxoun toulaxiston 150 titloi FPS.. To HL2 tora elpizo na mou aresei, kai to leo afto giati ousiastika ta FPS aksizoun gia to multiplayer.. Px. Medal of Honor, se single player den leei tipota. An den fonakseis "parta mori arrosti" ti stigmi pou pirovolas ton allo kai to ksaploneis kai KSEREIS oti kapoios allos ekei ekso kseneronei kai se vrizei pou ton petuxes, xaneis ti misi apolafsi! Vevaia fantazomai oraio to CS pou erxetai me to paketo alla.... den einai HL2! Kai gia mena einai ligo krima pou den prosthesane multiplayer dunatotita sto sigekrimeno game, giati polu apla se liges vdomades to paixnidi tha ksexastei teleios giati OLOI pou tha to paroun tha to teleiosoun se 1 week kai meta tha asxolithoun me to CS..... Ante na to teleioseis 2 fores, ante kai 3 se diaforetika epipeda diskolias... Alla meta ti tha kaneis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.