Προς το περιεχόμενο

Την γνώμη σας για ένα νεο PC

gregdais

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα PC με τα εξής : P4C 2.8,2*512(333) KINGSTON @ DC,GIGABYTE 8IPE-1000,SB LIVE! 5.1,DVD-RW LG 8X,DVD-ROM SONY,80GB S-ATA MAXTOR 7200. Θα πάρω ένα άλλο συστηματάκι με τα εξής :

CPU INTEL® PENTIUM® 4 PRESCOTT 3,20GHz - 800 - BOX

MAINBOARD GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro2 RETAIL

RAM 1 KINGSTON KVR400X64C25 512MB PC3200 400MHz VALUE RAM

RAM 2 KINGSTON KVR400X64C25 512MB PC3200 400MHz VALUE RAM

VGA PROLINK GF FX5900XT 128MDD VO DVI

HARD DISK MAXTOR 6Y160M0 160GB - 8MB CACHE - SERIAL ATA

MODEM MICROCOM INPORT HOME /M PCI V.92 56K BULK

CD\DVD-ROM LG DVD 16x GDR-8163B - BULK

CD\DVD-RECORDER NEC DVD+/-R/RW ND-3500Α 16X BULK DOUBLE LAYER

SOUND CARD MAINBOARD ONBOARD 5.1

CASE INNOVATOR MIDI TOWER DLX WINDOW 400W ΜΑΥΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

MOUSE-KEYBOARD MS DSP GREEK MULTIMEDIA OPTICAL DESKTOP

Ποιά η γνώμη σας; Αξίζει το μηχάνημα; Θα δώ διαφορά από το προηγούμενο; ασχολουμε με 3d games, video - image editors,divx convertion και πολλά άλλα βαριά.[/img]

Δημοσ.

Egw den mporo na katalavo poios o logos na pas apo P4c @2.8 (pou einai gamath cpu) se p4 Prehot @3.2?

Mporeis an thes na kaneis ena o/c (logika tha parei @3.4 aneta) kai tha eisai mia apo ta idia kai to poly poly xtypas perisoteri mnhmh kai kamia karta grafikwn an den exeis tora kamia kalh

An vevaia thes na kaneis oposdipote anavathmisi tote prosopika tha sou proteina na xtypiseis enan A64 s939 3500+ an thes na deis aisthiti diadora

PS: Kai gia na mhn nomiseis oti eimai kanenas AMDakias, apla na anafero oti mia zoh Intel eixa kai tora exw enan P4 @2.53 alla kata ta xristougenna pou tha kano anavathmisi tha allakso stratopedo kai tha paro A64

Δημοσ.

Με την AMD θα κερδίσεις επιπλέον 32bit, το λιγότερο 10βαθμούς κάτω θερμοκρασία, ταχύτερο επεξεργαστή στην συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών και το βασικότερο "αξιοπρέπεια".

Δημοσ.

ναι αλλά με τα τωρινά δεδομένα των εφαρμογών, εκταλευόμαστε τα 64bit; Επίσης σε gaming θα δω διαφορά?΄πείτε που ακριβώς θα δω διαφορές σε ταχύτητα και σε αξιοπιστία.

Δημοσ.

me ta teleiws TWRINA oxi den ta ekmetaleuesai!alla panta koitas ligo mbrosta.....k ta 64bit einai para poli konta!!!!

gia to taxiteros den iparxei thema sizitisis....apla ennoeitai.......

a k mia alli simbouli.....oxi fx karta grafikwn......poli kalitera kapoia tis ATI......blepe 9800pro.

Δημοσ.

Βασικά, κι εμένα μου αρέσουν οι Athlon64 ΑΛΛΑ αν είχα ήδη Pentium4 2.8 δεν θα άλλαζα ΑΥΤΗ τη στιγμή επεξεργαστή.

Οι Athlon64 είναι (λίγο) καλύτεροι από τους Pentum4 αυτή τη στιγμή, αλλά όχι τόσο ώστε να δικαιολογήται η αλλαγή του επεξεργαστή σου ΤΩΡΑ.

Εξ' άλλου σε λίγο καιρό έρχονται νέες τεχνολογίες, πχ Athlon64 στα 90μ σε socket939, motherboards με nForce4 και PCI-X, "διπλές" (SLI) κάρτες γραφικών κλπ και σε βλέπω να ξανατρέχεις για αγορές.

Το σύστημα σου είναι αρκετά καλό. Το πολύ-πολύ αν θέλεις ντε και καλά να αγοράσεις κάτι, πρόσθεσε μνήμη και δίσκο, ίσως και κάρτα γραφικών (δεν μας λες τι κάρτα γραφικών έχει τώρα το σύστημα σου).

Δημοσ.

Όλα τα λεφτά στους Athlon 64 είναι η απόδοσή τους στα games!!!!

Πραγματικά μιλάμε για μεγάλες διαφορές με τους Intel!!

Είναι πιο κρύοι, περισσότερο OC...Γενικά είναι άπαιχτα CPU

Δημοσ.

Ρε παιδιά το σύστημα, θέλω δεν θέλω είναι αυτο που αναφέρω και μακάρι να ήταν Athlon64 ετσι που τα λέτε! αλλά θέλω να ξέρω τα εξής : θα δω διαφορά αισθητή από την αλλάγη απο σε;

P4C 2.8 > P4 PRESCOT 3.2

ASUS GF4 TI4600 > PROLINK GF FX5900

1GB DDR2700 @DC > 1GB DDR3200 @DC

η Mainboard που έχω στην ουσία έχει το ίδιο chipset με την νεα αλλά η νεα υποστηρίζει Prescot και έχει και Firewire και 4 αντί 2 S-ATA ports και πολλά άλλα.

Για να καταλάβετε αυτο το μηχανάκι θα το πάρω πολύ φτηνά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...